Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
![Bianca21aam](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua ! Acum 3 saptamani mi-a aparut puroi la o masea si am avut obrazul extrem de umflat, inca de atunci mi-a amortit jumatate din buza de jos, jumatatea dreapta deoarece masraua a fost pe partea dreapta si totodata si jumatatea dreapta de barbie. Am crezut ca este ceva normal deoarece oricum era amortit tot obrazul drept de la infectie. Intre timp s-a desumflat de la antibiotice obrazul, insa buza si barbia tot amortite au fost..am fost la doctor, mi-a scos maseaua ieri si totusi, barbia si buza inca imi sunt amortite ca dupa o anestezie. Este ceva grav? Ce ar trebui sa fac? Ce pot sa iau? Multumesc.
4 comentarii
![Dr. Geanina Miu](/arata_img.php?img=cont_189198.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Ar fi utila radiografia facuta inainte de extractie pentru a vedea cat de mult era afectat osul.
Trebuie un consult minutios pentru a depista cauza anesteziei obrazului, barbiei si buzei.
I-ati spus medicului care v-a extras maseaua ca sunteti amortit?
Ar fi utila radiografia facuta inainte de extractie pentru a vedea cat de mult era afectat osul.
Trebuie un consult minutios pentru a depista cauza anesteziei obrazului, barbiei si buzei.
I-ati spus medicului care v-a extras maseaua ca sunteti amortit?
![Dr. Dragomir (Parnia) Alina](/arata_img.php?img=cont_147331.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, dupa cum a spus si colega mea, o radiografie preextractionala ne poate da mai multe detalii. In primele zile dupa extractie poate sa fie aceasta senzatie de la edem, umflatura, dar ar trebui sa se remita de la o zi la alta. Altfel, pot fi anumite filete nervoase care au fost atinse si senzatia de amorteala poate dura o perioada lunga de timp. Poate ajuta un tratament cu multivitamine ( tip Milgama ), dar trebuie discutat cu medicul dumneavoastra daca considera necesar.
![Danuteftimie](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am luat antibiotice(fara prescriptia medicului) pentru un abces, o infectie.
Initial mi-a trecut dar a recidivat, nu asa dureros dar inca doare!
De 4 zile tine aceasta durere, la care a mai venit o problema..
Mi a amortit buza, dar doar in partea stanga, unde sunt si durerile, si barba putin.
Este ceva de ingrijorat, sau mai bine zis ce trebuie sa fac, este ceva grav? Multumesc anticipat
Initial mi-a trecut dar a recidivat, nu asa dureros dar inca doare!
De 4 zile tine aceasta durere, la care a mai venit o problema..
Mi a amortit buza, dar doar in partea stanga, unde sunt si durerile, si barba putin.
Este ceva de ingrijorat, sau mai bine zis ce trebuie sa fac, este ceva grav? Multumesc anticipat
![Dr. Geanina Miu](/arata_img.php?img=cont_189198.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata,
Trebuie sa mergeti urgent la stomatolog pentru tratament de specialitate.
Trebuie sa mergeti urgent la stomatolog pentru tratament de specialitate.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amorteli la ambele brate...
- 3brat inflamat si amortit
- 17amortire deget mic mina stinga
- 5prima data mi-a amotit partea dreapta a corpului, nu foarte intens dar suparator...
- 7durere si amorteala in bratul stang
- 3amorteala fetei
- 25Infectie la masea.
- 4Infectie masea minte
- 8intelepaturi in zona inimii, iar acum incepe sa imi amorteasca mana stanga
- 6simt niste senzatii anormale in zona picioarelor: amorteli, furnicaturi
- 4Ospamox metronidazol vs cerazette
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 2amorteli mini si picioare
- 0Infectie dinte
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 1Infectie cronica masea
- 1Infectie la masea.
- 2Infectie masea (cred), nu pot ajunge la stomatolog decat peste o saptamana
- 2Infectie la radacina dintelui., Va rog ajutor!
Mai multe informații despre: infectia dentara Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: