Hematom Fesa

03-07-2016
allexandru2
Nu este medic/terapeut
allexandru2
Salut.
Sunt aproape 14 zile de când am căzut și m-am lovit la fund, fesa stânga.Lovitura puternica sa învinețit toata zona si sa format un hematom.Am fost la ortoped acesta mi-a prescris un antiinflamator pastile, gel plus antibiotic, am făcut radiografie fără semne de fractura la ecografie am următorul rezultat"La nivelul fesei stângi, colecție lichidiana cu contur neregulat cu structura neomogena 4.2/3 cm, proiectata în planuri profunde.
Acum întrebarea este cât durează pana acest hematom dispare e destul de incomod când stau în fund și ce presupune o intervenție chirurgicala pentru drenare și timpul de recuperare.
Alte recomandări?
3 comentarii
0
07-07-2016, ora 12:49
drakos
Nu este medic/terapeut
drakos
Cred ca hematomul trebuia sa se fi resorbit destul de mult in 14 zile si sa fi ramas cel mult cu o durere usoara datorata leziunilor tisulare din momentul cazaturii si eventual cu o pata verde/galbuie.
Nu cred ca are ce sa mai dreneze chirurgul.

Dar daca simti zona in continuare umflata si dureroasa sa mai mergi la un consult. A trecut destul de mult timp si ar fi trebuit sa diminue/dispara durerea si umflatura.
0
13-07-2016, ora 22:40
allexandru2
Nu este medic/terapeut
allexandru2
Hematomul sa reasorbit in mare masura e mult mai bine acum dar in urma traumatismului inafara de vanatia dupa fund sa mai invinetit si marit scrotu in timp au revenit la normal insa a ramas o durere la testicol cred nu pot sa o localizez calr care ma deranjeaza unde sa merg pt consult la chirugie sau la urologie?Medicu de familie iese din discutie nu am.
0
06-10-2020, ora 21:17
Alina_Ioana_M
Nu este medic/terapeut
Alina_Ioana_M
Până la urmă ați rezolvat cu hematomul? S-a resorbit? Am și eu hematom pe fesa stânga în urma unei cazaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.