hepatopatie de etiologie neprecizata

02-09-2009
ligia fofeldea
Nu este medic/terapeut
ligia fofeldea
de curand sotul meu a facut analizele pentru angajare ca sofer. Acolo l-au declarat apt, dar cu dispnsarizare la 6 luni pentru BRD MINOR SI HAPATOPATIE DE ETIOLOGIE NEPRECIZATA. Va rog din suflet daca poate cineva sa-mi explice ce inseamna acesate lucruri pentru ca sotul meu e deja disperat. Multumesc din suflet
2 comentarii
0
02-09-2009, ora 23:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce va spun eu: medicina boteaza bolile asa de codificat si complicat ca sa le inteleaga numai ea si sa faca astfel frica pacientului... de functionat frica functioneaza !
Te duci la doctor cu durere de spate si pleci cu "sciatica congenitala neprecizata in stadiu final",
dar fara nici un medicament care sa fie in stare sa te vindece.
Nu va mai speriati degeaba doamna de numele astea ca numele acestea sunt facute numai sa va faca frica.
Sotul nu are nimic in afara de ceea ce a avut cand a intrat la analize. Daca atunci nu a avut si simtit nimic vreti acum sa faceti infarct de la un nume scris pe o hartie ????
0
02-09-2009, ora 23:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Traducere: :-)
BRD = Bundesrepublik Deutschland
Minor = fara importanta
HAPATOPATIE DE ETIOLOGIE NEPRECIZATA = HAPI de provenienta necunoscuta pe care i-a luat inainte sa faca analizele

Cu alte cuvinte o boala minora fara importanta, probabil importata de la conserve din BRD si cu ceva Hali mariti ( o fi mancat omul ceva gras inainte sau o fi baut o tuica) de origine necunoscuta. Deh, doctorul nu are de unde sa stie ce a mancat pacientul inainte.
Adaugă un comentariu / răspuns