Herbalife?
isi cumpara produse pentru "cutia de pantofi" ( asa m-a dat pe spate) pe factura lui, si le da altcuiva la acelasi pret..nu trebuie sa dea socoteala nimanui cat consuma el personal.
Si daca vreti produse cu 50 %, semnati licenta si cumparati en gros . Va spun eu daca vreti.
pai ca sa ajung sa cumpar eu cu 50% trebuie sa va las pe voi sa ma frecati la ridiche sa va aduc clienti si sa mai si merg la "instruire" sa ascult niste tembeli cum vorbesc..E mai simplu asa.
Da Carmen dar la instruire te duci pe scena si iti pune melodia lu Tina Turner "The Best".
Deci nu exista nimic mai tare decat HERBALIFE. :)
Deci ei sunt cei mai tari dintre cei tari.
Tata lor.
Deci nu exista nimic mai tare decat HERBALIFE. :)
Deci ei sunt cei mai tari dintre cei tari.
Tata lor.
Pai la money channel nu ar fi decat o emisiune tv...o fraza aruncata acolo :))) va fi preluata de altii..Romanii sunt receptivi :))))
O fraza de genul: Stiati ca distribuitorii Herbalife nu prea platesc taxe si impozite?
Ai sa razi, dar asta a fost singura chestie care mi-a placut! In iulie cand am fost eu, a dansat toata lumea, doi la stanga-doi la dreapta, si unu cu microfocul in bot, ne-a zis sa batem si din palme ca asa se face la herbalife si asa se traieste bine :))) cand bati din palme si cand ridici picioarele.
Persoana respectiva face ce vrea cu banii. Exact ca un patron care a investit o suma de bani in marfa si vrea sa scape de ea repede sa-si recupereze banii.
Carmen, spune-mi si mie te rog, cati ani ai ?
Eu am 51 de ani.Nu ma duce mintea sa-mi bat joc nici de oameni, nici de companie. Asta sunt eu.
Nu vreau sa te frec la ridiche, dar nici tembela nu ma consider.
Carmen, spune-mi si mie te rog, cati ani ai ?
Eu am 51 de ani.Nu ma duce mintea sa-mi bat joc nici de oameni, nici de companie. Asta sunt eu.
Nu vreau sa te frec la ridiche, dar nici tembela nu ma consider.
http://www.ziare-live.ro/stiri-showbizz-monden/134322/herbalife-deschide-in-aceasta-vara-primul-sau-magazin-din-romania.html
pai daca ei sunt PFA instruiti de o fundatie nonprofit...nu stiu, nu am cercetat..Am cautat acuma cod fiscal herbalife romania si au aparut numai PFA.
Domiciliul fiscal e Canada, acolo se inregistreaza veniturile si cheluielile.
pai daca ei sunt PFA instruiti de o fundatie nonprofit...nu stiu, nu am cercetat..Am cautat acuma cod fiscal herbalife romania si au aparut numai PFA.
Domiciliul fiscal e Canada, acolo se inregistreaza veniturile si cheluielile.
Eu am prins un show din asta cu dansat si cantat la Amway, acum vreo 10 ani. Bestial. A fost la Opera in Timisoara si toata lumea s-a ridicat si a aplaudat, tot pe melodia THE BEST a lu Tina Turner. Bai frate, in-cre-di-bil ce stiu americanii astia sa faca marketing... IN-CRE-DI-BIL. Jos palaria!
O sa radeti, dar asta este atmosfera de la Herbalife peste tot in lume. Eu am fost si la Budapesta si la Barcelona. Care e problema voastra ?Daca nu va place nu va mai duceti. Nu sunteti obligate.Sunt oameni carora le place. Aia tembeli...In sedintele partidelor cum e...??? Stiti ? Si ei sunt cei mai tari ?
Chestia asta nu poate fii interzisa !
Chestia asta nu poate fii interzisa !
Cred ca este HERBALIFE ROMANIA in BUCURESTI si UNIVERSAL K ROMANIA in CLUJ. Mie nu imi merge mfinante.ro, cred ca e cazut/oprit.
Mirve, sa nu-mi spui ca ai iesit in fata sa faci instructie cu cei din sala, ce dracului.doar ai vandut papuci :(
Eu am zis de cei pe care i-am auzit eu vorbind, pe tine nu o sa am placerea sa te aud:))) Aferim!!!
Eu am zis de cei pe care i-am auzit eu vorbind, pe tine nu o sa am placerea sa te aud:))) Aferim!!!
Cred ca este HERBALIFE ROMANIA in BUCURESTI si UNIVERSAL K ROMANIA in CLUJ. Mie nu imi merge mfinante.ro, cred ca e cazut/oprit.
mirve, lasa-ne !!!
http://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/herbalife-deschide-in-aceasta-vara-primul-sau-magazin-din-romania-26892
http://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/herbalife-deschide-in-aceasta-vara-primul-sau-magazin-din-romania-26892
Si-am venit sa va dau afara de pe forum. M-am amuzat putin citind posturile din urma...
Trebuie sa mentionez, probabil nu ai citit cu atentie. Nu am 12 ani de viata sanatoasa... Am un an si jumatate.
As avea multe de spus pe langa posturile din urma, dar voi incepe cu niste informatii peste care am dat. Sper sa va placa...
Herbalife 101:
CUM SA FACI FATA OBIECTIILOR.
Recomandari:
- Lasati clientul sa-si exprime obiectiile deoarece acestea reprezinta una dintre cele mai importante surse de informatii despre problemele clientului, despre personalitatea sa, despre capacitatea sa de intelegere;
- Considerati-le ca pe niste intrebari, niste cereri de informatii suplimentare;
- Nu-l intrerupeti pe client, ascultandu-l cu respect si atentie, chiar daca stiti exact ce vrea sa spuna daca ati mai auzit acestea de sute de ori;
- Evitati cu orice pret confruntarea;
- Stapaniti-va, nu cautati sa aveti cu orice pret ultimul cuvant;
- Nu va blocati pe o obiectie dificila: nu cautati solutii improvizate, disperate, in situatii limita;
- Verificati, mai ales in cazul obiectilor importante, ca obiectia a fost in totalitate depasita; fie prin intrebari directe, cand obiectia a fost exprimata, fie prin intrebari de control, in cazul obiectiilor banuite de dvs.
- Nu le luati personal. Oamenii, in general, vor mai multe informatii. Aratati-le ca ceea ce merge pentru ceilalti va merge si pentru ei si folositi in acest scop fotografii si istorii;
- Fiti direct si discret atunci cand le spuneti de ce au nevoie;
- Ramaneti concentrat si entuziasmat;
- Nu va opriti ca si cand ati astepta o intrebare;
- Folositi formula "Te simti, am simtit, am descoperit";
- Zambiti;
- Ascultati cu atentie;
- Pastrati tot timpul o atitudine pozitiva.
Cui ii suna cunoscut? Cati consultanti ati cunoscut care sa stea suparati cand intrati pe usa si cand va observa zambesc ca fraierii? :))
Trebuie sa mentionez, probabil nu ai citit cu atentie. Nu am 12 ani de viata sanatoasa... Am un an si jumatate.
As avea multe de spus pe langa posturile din urma, dar voi incepe cu niste informatii peste care am dat. Sper sa va placa...
Herbalife 101:
CUM SA FACI FATA OBIECTIILOR.
Recomandari:
- Lasati clientul sa-si exprime obiectiile deoarece acestea reprezinta una dintre cele mai importante surse de informatii despre problemele clientului, despre personalitatea sa, despre capacitatea sa de intelegere;
- Considerati-le ca pe niste intrebari, niste cereri de informatii suplimentare;
- Nu-l intrerupeti pe client, ascultandu-l cu respect si atentie, chiar daca stiti exact ce vrea sa spuna daca ati mai auzit acestea de sute de ori;
- Evitati cu orice pret confruntarea;
- Stapaniti-va, nu cautati sa aveti cu orice pret ultimul cuvant;
- Nu va blocati pe o obiectie dificila: nu cautati solutii improvizate, disperate, in situatii limita;
- Verificati, mai ales in cazul obiectilor importante, ca obiectia a fost in totalitate depasita; fie prin intrebari directe, cand obiectia a fost exprimata, fie prin intrebari de control, in cazul obiectiilor banuite de dvs.
- Nu le luati personal. Oamenii, in general, vor mai multe informatii. Aratati-le ca ceea ce merge pentru ceilalti va merge si pentru ei si folositi in acest scop fotografii si istorii;
- Fiti direct si discret atunci cand le spuneti de ce au nevoie;
- Ramaneti concentrat si entuziasmat;
- Nu va opriti ca si cand ati astepta o intrebare;
- Folositi formula "Te simti, am simtit, am descoperit";
- Zambiti;
- Ascultati cu atentie;
- Pastrati tot timpul o atitudine pozitiva.
Cui ii suna cunoscut? Cati consultanti ati cunoscut care sa stea suparati cand intrati pe usa si cand va observa zambesc ca fraierii? :))
pai d-aia la romani a mers afacerea si in restul Europei, nici 15% din cat se vinde in Romania... ca mergem la spectacole cu herbalife si ne fac unii sa rdem :))))
Mah da daca stiti un milionar in Romania (din Herbalife) sa mi-l aratati si mie, sa-i strang mana. Da milionar din ala meser, nu milionar in lei vechi.
atii cine sunt aia?? Unii veniti din Republica Moldova. Singurii dealtfel.
Lucian iti poate da mai multe amanunte, e unu d-ala care poate lua cu 50% :))))E bine infipt in sistem.
Lucian iti poate da mai multe amanunte, e unu d-ala care poate lua cu 50% :))))E bine infipt in sistem.
Din Republica Moldova? Incredibil. Pai aia au tot PIB-ul de la tara lor cat cifra de afaceri a lu PETROM... :)
Lucian, ai Bentley?
Lucian, ai Bentley?
daaa, mai are putin si ne da peste freza si cu poza, inainte si dupa :))))consum de herbalife.
Hai Luciantheman, da si-un link.
Da sa ne spui si pretul:)))
Hai Luciantheman, da si-un link.
Da sa ne spui si pretul:)))
:)) Ce faceti acum? Ma atacati pe mine?
Sunt de partea voastra. Si eu am fost pacalit de o tipa care este "consultant de sanatate"...
Am devenit si eu consultant ca sa iau mai ieftin produsele in plus mi-a dat cand am luat licenta, un cadou. Formula 1 si nu mai stiu ce produs. M-am gandit decat sa-mi cumpar singur produsul sa iau licenta, asa ca in acea luna sa nu-mi mai cumpar pentru ca le primeam oricum, iar luna urmatoare sa am reducere...
Nu stiu daca ma credeti, dar nici prima cutie de Formula 1 nu am terminat-o (mirve si ave_alexu, nu sariti ca stiu ce aveti de gand sa-mi spuneti... pe bune!). Iar celelalte le am sigilate ca atunci cand le-am primit si probabil le voi arunca caci nu le pot recomanda nimanui, daca nu le consider sanatoase nici pentru mine. Nu ma intereseaza ca am dat bani pe ele, pentru ca nu banii conteaza in viata...
Cel mai sanatos mod de mentinere / slabire / ingrasare e prin mancare naturala e parerea mea. Va voi spune daca va intereseaza meniul care l-am avut eu... fara Herbalife! ;)
In postul de mai devreme vroiam sa reiasa atitudinea fiecarui consultant fata de consumatori / clienti. Sa nu va lasati pacaliti de ei... nici voi, nici cei ce vor mai citi aceste posturi de acum incolo... Chiar daca sunt politicosi ei tot incearca sa te intoarca pe ideea care o vor... Sa te convinga pe tine, pe prietenii tai si pe familia ta... ca aceste produse sunt sanatoase. Si ce e cel mai amuzant ca majoritatea dintre ei probabil chiar cred ca aceste produse sunt sanatoase sau mai sanatoase decat mancarea naturala.
Acum sa fim realisti... prafurile nu sunt mai sanatoase decat mancarea naturala! Cu orice argument ar veni oricine, eu tot nu l-as crede!
Sunt de partea voastra. Si eu am fost pacalit de o tipa care este "consultant de sanatate"...
Am devenit si eu consultant ca sa iau mai ieftin produsele in plus mi-a dat cand am luat licenta, un cadou. Formula 1 si nu mai stiu ce produs. M-am gandit decat sa-mi cumpar singur produsul sa iau licenta, asa ca in acea luna sa nu-mi mai cumpar pentru ca le primeam oricum, iar luna urmatoare sa am reducere...
Nu stiu daca ma credeti, dar nici prima cutie de Formula 1 nu am terminat-o (mirve si ave_alexu, nu sariti ca stiu ce aveti de gand sa-mi spuneti... pe bune!). Iar celelalte le am sigilate ca atunci cand le-am primit si probabil le voi arunca caci nu le pot recomanda nimanui, daca nu le consider sanatoase nici pentru mine. Nu ma intereseaza ca am dat bani pe ele, pentru ca nu banii conteaza in viata...
Cel mai sanatos mod de mentinere / slabire / ingrasare e prin mancare naturala e parerea mea. Va voi spune daca va intereseaza meniul care l-am avut eu... fara Herbalife! ;)
In postul de mai devreme vroiam sa reiasa atitudinea fiecarui consultant fata de consumatori / clienti. Sa nu va lasati pacaliti de ei... nici voi, nici cei ce vor mai citi aceste posturi de acum incolo... Chiar daca sunt politicosi ei tot incearca sa te intoarca pe ideea care o vor... Sa te convinga pe tine, pe prietenii tai si pe familia ta... ca aceste produse sunt sanatoase. Si ce e cel mai amuzant ca majoritatea dintre ei probabil chiar cred ca aceste produse sunt sanatoase sau mai sanatoase decat mancarea naturala.
Acum sa fim realisti... prafurile nu sunt mai sanatoase decat mancarea naturala! Cu orice argument ar veni oricine, eu tot nu l-as crede!
se pare ca ne-au parasit :(
Somn usor Felicia!
noapte buna herbalaifegiilor :P
Somn usor Felicia!
noapte buna herbalaifegiilor :P
Culmea e ca pe toate cutiile Herbalife scrie ca "nu pot inlocui o dieta variata" :)
Da Lucian, spune meniul ca spun si eu :))))
Eu bag la greu grau incoltit si cand ma plictisesc il fierb :))) cred ca o sa incoltesc si eu pana la urma, o sa raman gravida de la graul asta :)))))))
Eu bag la greu grau incoltit si cand ma plictisesc il fierb :))) cred ca o sa incoltesc si eu pana la urma, o sa raman gravida de la graul asta :)))))))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Alimentatie sanatoasa-dieta
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 6vreau sa slabesc
- 1cure de slabire
- 10apa sau apa minerala - care este buna pt slabire?
- 4As dori sa mai scad in greutate cam 4 kg si nu mai reusesc
- 4epilepsie? cum sa scad in greutate?
- 2as dori un mic ajutor: sa slabesc 10 kg
- 3dieta cu tarate de grau
- 3Cum slabim cel mai bine
- 0dieta cu supa de varza
- 17iau capsula de slabit dar nu are efect
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 18vreau sa slabesc 7 kg cum pot face asta fara a ma infometa
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 5Nu pot sa slabesc.
- 1Vreau sa slabesc