Herbalife?

742 comentarii 1 2 ..... 101112 ..... 24 25 Înainte ›
0
04-09-2009, ora 22:10
luciantheman
Nu este medic/terapeut
luciantheman
Culmea... da... :)))

Si eu va iubesc! :))))))))

Uite ce placute sunt discutiile fara "consultantii" astia...
0
04-09-2009, ora 22:17
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
da draga, ne iubeam si nu stiam :)))) Felicia, te iubesc !!!
Te rog, nu e corect. Se spune "consultant de sanatate" fara el mori!!!
Sa ne spui meniul, eu astept cu nerabdate, poate e mai putin crunt decat al meu..Vanez batranelele prin piata si cumpar numai alimente de la ele..In curand cred ca ma voi imprieteni cu una, sunt haioase foc, zau:)))
0
04-09-2009, ora 22:21
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Oricum va comportati ca oamenii de cea mai joasa speta !
De mistocari suntem satui. A comunica civilizat e simplu, dar cand ai creierul plin de virusi, cum naiba sa faci lucrul asta... Tocmai cei care nu reusesc sa faca ceea ce au inceput, aceia vorbesc.
Ati vrut sa fiti consultanti, de aceea stiti atatea lucruri.. Va dati in spectacol ca n-at reusit sa faceti nimic si va e ciuda pe ceilalti care fac ! Urat din parte voastra !Nu ati inteles nimic, o tineti LANGA DANGA, pe langa gard, pe langa drum ! Tocmai pentru ca Herbalife este foarte transparenta si nu are nimic de ascuns, de aia stiti atatea si va bateti joc.
Noapte buna sanatosior !
0
04-09-2009, ora 22:30
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
:)))))) da mirve, ne roade invidia...sa-ti spun unde?!
Esti suparata ca nu reusesti sa ai credibilitate in ceea ce spui. Crezi tu si e suficient.
0
04-09-2009, ora 22:31
luciantheman
Nu este medic/terapeut
luciantheman
Meniul meu nu e complicat deloc... Oricine il poate gandi, numai ca nu toata lumea il respecta.

Mie imi place sa mananc. Exageram in pana primavara trecuta cu fast-food-ul, pizza si-mi placea la nebunie carnea de porc.

Mie imi place sa mananc. Spun asta sa se inteleaga cititorii ca nu sunt de acord cu regimurile prin infometare. Nu ajuta pe nimeni... Slabesc cei ce le folosesc, dar nu isi dau seama ca isi pot distruge stomacul, ficatul si alte organe. Cel mai important, aceste regimuri slabesc sistemul imunitar. Te pot imbolnavi si te slabesc de energia de care ai nevoie pentru a face sport. Inca ceva, niciodata sa nu aveti incredere in regimuri, metode de slabire rapida, ceaiuri... care nu ii cer deloc efort fizic.

Revenind la regimul meu. L-am tinut cam un an si m-a ajutat foarte mult. Am slabit rapid 16 kg. Cam intr-o luna. Dar nu numai din cauza regimului, ajunsesem in acea perioada sa fac 500 de abdomene pe zi (nu exagerez). Renuntasem complet la carnea de vita si porc. Mananc din cand in cand carne de pui sau de peste. Cam o data pe saptamana si mi-e de ajuns. Am devenit vegetarian (chiar daca mai pacatuiam din cand in cand cu carne). A fost foarte simplu regimul pentru ca nu trebuia sa stau sa caut de mancare... Toate produsele pe care le cumparam de la supermaketuri aveau eticheta de produs vegetarian. Foarte simplu. Multe fructe, legume, salate, sucuri naturale si fara conservanti... Nu e o dieta deloc complicata. Foarte important, nu renuntati la paine. Inlocuiti painea alba cu cea neagra, e foarte sanatoasa si pentru diete chiar. Recomand sa renuntati complet la painea alba.

Dupa o luna am renuntat la abdomene. Am ajuns la greutatea pe care vroiam sa o am. Dar lupta grea de abia urma sa inceapa... Un an de zile a durat ca metabolismul meu sa se regleze, urmand acest regim, sa nu mai iau in greutate cand mancam. Dupa cea am renuntat la abdomene am luat in greutate dupa o saptamana, la acealasi regim, 6 kg. Cand slabesti rapid, metabolismul se deregleaza. Am continuat cu regimul si fac sport cam de 5-6 ori pe luna, cand am timp. Jobul ocupa cam mult timp si fac cand apuc, de altfel ca majoritatea lumii presupun. Oricum acum. pot manca ce vreau, cand vreau... nu mai tin regimul, dar am grija ce mananc. Nu refuz sportul, fructele si legumele niciodata cand am ocazia si va recomand sa faceti la fel.
0
04-09-2009, ora 22:37
luciantheman
Nu este medic/terapeut
luciantheman
Am uitat sa mentionez... ca acele 6 kg care l-am pus intr-o saptamana, le-am dat jos intr-o luna jumate prin acest regim... Apoi a intervenit cea mai grea lupta, cu metabolismul, dar am castigat-o! Ce a mai ramas? Am dat jos grasimea... si trebuie sa lupt sa pun mai mult tonus muscular corpului. :)
0
04-09-2009, ora 22:47
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Oameni buni, am intrebat de mai multe ori ce varsta aveti ? La 50 de ani te ingrasi si cu aer, daca mai ai si probleme de sanatate si nu poti sa faci miscare, si doua interventii chirurgicale, e foarte greu.
Sa va aduceti aminte cand veti ajunge ca mine... Eu nu reuseam sa dau jos nici 1 kg cu nici o dieta. Herbalife a functionat. Asta e tot. Poate aveti parinti cu pobleme. Faceti-le voi meniul si vedeti ce se-ntampla... !!!
Eu nu sunt suparata pe voi, doar ca dupa o varsta metabolismul nu mai functioneaza ca in tinerete.Asta trebuie sa credeti.Eu am clienti de varsta mea, restul nu ma intereseaza. Poate a vazut careva blogul meu.
Acolo se simte mai bine ce vreau sa spun. Si pe blog imi spun doar povestea, atat.Nimeni nu-mi poate lua acest drept.
0
04-09-2009, ora 22:50
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
Eu fac salate, mananc numai salate si cate 3 litri de apa pe zi. Cruditati date prin razatoare, grau fiert sau orez fiert, foarte putina sare ( atat cat sa aibe gust), lamaie, ulei din masline si sucuri din facute din legume si fructe (facut cu storcatorul iar pulpa ce ramane de la morcovi, telina..le pun in pungute si le bag la congelator, in ciorbica sunt delicioase); piept de pui fiert si peste la gratar. E-adevarat ca-mi ia foarte mult timp sa fac sucul, dar de doua ori pe saptamana beau cate 0.5l de suc. Si fratilor, in primele zile imi venea sa ma urc pe pereti de foame. Acuma m-am obisnuit, e chiar amuzant.
In doua saptamani am slabit 3 kg. Si ma felicit!!! Mirve, sper ca esti pe faza:))))
0
04-09-2009, ora 22:52
luciantheman
Nu este medic/terapeut
luciantheman
Felicitari Carmen! ;;)
0
04-09-2009, ora 22:53
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Eu merg la bazin seara, 1 ora, zilnic + sunt in cautare de altceva decat Herbalife. Am slabit cu Herbalife dar m-am saturat si e scump...
0
04-09-2009, ora 23:04
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
Multumesc Lucian!! Si eu te felicit pe tine. Vreau sa spun ca m-am apucat de aerobic prin casa, astia de la herbalife, mi-ai deschis apetitul pentru dans:))))
Mi-a facut placere ca am stat de vorba, noapte buna si la reauzire (scriere)!
0
04-09-2009, ora 23:09
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
Felicitari tuturor!!!!
0
04-09-2009, ora 23:09
luciantheman
Nu este medic/terapeut
luciantheman
Noapte buna... Carmen si Felicia!
0
04-09-2009, ora 23:16
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Daca sunteti tineri, se slabeste usor si altfel, cu hrana obisnuita.Respectati orele de masa, beti multa apa, mancati in asa fel incat sa nu va infometati si sa aveti mesele echilibrate din punct de vedere nutritiv.
Nu rontaiti, nu mancati dulciuri.Pentru voi e simplu. Nu aveti depozite betonate de grasime si reziduuri, se topesc repede si puteti face si miscare.Ce nu inteleg este cum ati ajuns la varsta voastra sa aveti probleme cu greutatea ?
Eu m-am ingrasat dupa varsta de 42 de ani dupa o interventie chirurgicala si un tratament hormonal.Pana atunci, desi am nascut doi copii, nu am depasit niciodata greutatea normala. Si nu trebuia sa fiu atenta la ce mananc sau sa fac sport.La 40 de ani aveam un surplus de 12 kg, dar nu puteam sa slabesc nicicum, ma abtineam de la orice, iar in ultimul timp luam in greutate permanent.Eu am slabit cu Herbalife, si ma mentin, si am scapat de problemele de sanatate pe care le aveam, hemoroizi si probleme de digestie.Asta e.
Carmen, sigur ca te felicit ! Bravo ! Sa ai grija de tine, sa nu te mai ingrasi, si tu Felicia, chiar daca nu mai iei Herbalife... sI tu Lucian ! Aveti grija de voi ! Nu va obliga nimeni sa mancati ceva daca nu vreti !
De acord ?Dar asta nu inseamna ca oamenii care au slabit cu Herbalife mint. Puteti sa intelegeti asta ?
Sau ca sunt naivi, sau mai stiu eu cum i-ati facut voi pe aici. La ei asta a mers.
Sunt nnnnnnnnn la puterea nnnnn metode de slabit. Alegeti-o pe cea care va place !
Eu asta am facut.
0
05-09-2009, ora 00:05
ioana281181
Nu este medic/terapeut
ioana281181
Foarte tare! Carmen pot sa spun ca mi-ai luminat ziua (chiar daca acum e ora 12 deja). Cat despre Lucian, ai dreptate cu obiectile. Consultanta mea azi tot incerca sa imi zica sa nu ma opresc din consum. very smart.
Mirve, ma bucur atat de mult ca mai apar ca mine si altii, incat ma gandesc sa renunt la banutii de vreau sa mi cer inapoi. "Palma" data de cei care au aceeasi opinie face toti banii din lume. Iar daca nu ai fi un vanzator atat de inrait la herbalife, nu investeai bani in site-uri, timp pe forumuri sa ne explici ce fraieri suntem ca nu ne gasim fericirea in Herbalife.
Cat despre prezentare, unde am fost eu au bagat "eye of the tiger" (pt cine nu stie este melodia din Rocky) si ni s-a zis sa aplaudam pt ca acolo sunt centrii nervosi ai fericirii. :))
0
05-09-2009, ora 09:42
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Si cand eram la liceu si venea Ceausescu in zona ne puneau sa aplaudam. :)

Probabil tot de fericire.

Asta este un fariseism tipic american.

Daca iti vine sa aplauzi, aplauzi.

Daca nu, nu.

E jenant cand vine un guru si zice: APLAUDATI VA ROG!

Nu aplaud, fraiere...
0
05-09-2009, ora 09:43
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
@mirve, iti dau eu tie consultanta acuma, gratis!
Din punctul meu de vedere, care am 20 kg peste normal, chestia asta e "nesimtire" adica mananci fara control si mult! Eu una ma lupt cu senzatia de foame, sper sa gasesc ceva naturist care sa ma faca sa ma simt mai confortabil. Unii chiar sunt bolnavi si nu se pot abtine...sunt multe de spus aicea si nu voi insista..

Daca ar fi pe piata alemente sanatoase, nu ar fi o nenorocire, dar toate sunt pline de chimicale. Acuma, referitor la produsele herba, eu nu am nici o garantie de la nimeni ca sunt naturale 100% ( asta raportat la banii pe care-i cereti), stiu ca functoneaza si mai stiu ca sunt multi care au dat jos 20-25 kg si au pus la loc 30 kg intr-o perioada foarte scurta. de ce le-au pus? Pentru ca s-au intors la vechile obiceiuri, normalitate din punctul lor de vedere..dar nici amanuntele astea nu le povestiti pentru ca trebuie sa-i vedeti "intrati in hora". Pai pentru ce sa dau atatia bani??? Sa-ti sponsorizez tie sau altora statul acasa?
Eu muncesc pe bani, am doua job-uri.

Voi nu le spuneti oamenilor de la inceput ca vor deveni dependenti de produsele voastre daca vor intrerupe programul. Programele voastre sunt pe viata! Si apoi odata date kg jos, se rezolva si alte probleme generate de obezitate si nu neaparat de la produse. Toate astea se rezolva datorita faptului ca NU MAI MANANCI (orice, oricat, oricand), ca la orice dieta. Daca ai consuma produsele si ai manca la pranz 5 mici cu o halba de bere, ar fi o smecherie..produsele isi fac treaba si tu poti manca ce vrei.
Consultanta voastra consta in a da telefon clientului si a-l intreba cum se simte, si sa-i zici felicitari!! Atat!

@Ioana, ai citit suficent cat am scris eu si Lucian si Felicia. Fa-ti zilnic un program in care sa mergi cel putin 1 ora pe jos, or sa faci miscare..Mananca ce poti din ce am povestit noi, cu graul merge foarte bine pentru ca tine de foame si e sanatos. Tii castronelul pe birou si mananci cate o lingurita la 30 de minute, bea ceai din plante de la plafar. Eu am cumparat vreo 20-25 de plante pe care le-am amestecat intr-un pungoi mare si fac 1 l de ceai zilnic. Se mai intampla sa nu il fac zilnic si beau apa plata. Oricum ar fi sa beai lichide 3 litri pe zi, e foarte important!.
In salata, mai pun si mieji de nuci ori de floarea soarelui, atunci cand nu pun grau sau orez. Se pot face foarte multe, totul e sa vrei, sa te ocupi!
Daca vrei putem face schimb de email-uri si ne ajutam unii pe altii :))) Facem concurs:)))
0
05-09-2009, ora 10:00
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Si pentru cine vrea cat de cat sa mearga si pe sistem asemanator HERBALIFE gasiti la Redis si la Pro Nutrition shake + pudra proteica + vitamine la minim un sfert de pret.

La DM gasiti shake de ciocolata si vanilie la 12 lei cutia, Made in Germany, foarte bun. Nu uitati lichidele (apa) si sportul/miscarea...

La ThermoComplete se poate renunta 100%, pentru ca toata energia pe care o da e de la cafeina.

Iar pentru cine vrea totusi HERBALIFE ieftin, ca-s numarul 1 mondial si de 30 ani pe piata :), incercati Amazon sau Ebay, Formula 1 e 20$ si are 750g nu 550g ca-n Romanica. Doar ca trebuie sa gasiti pe cineva sa vi le aduca in geamantan din State, ca daca platiti transport iese mai scump ca-n Romania.
0
05-09-2009, ora 10:11
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
Felicia, da-mi te rog un id skype ori mess, in mesageria privata.
Cine mai vrea sa slabeasca, sa facem schimb de id-uri si sa ne consiliem unii pe altii. Fara bani, gratis:)))
0
05-09-2009, ora 10:13
ioana281181
Nu este medic/terapeut
ioana281181
Carmen multumesc de sfaturi. Eu deja am inceput un program conceput de mine. In ce consta? Pt cine stie bucurestiul, eu merg de la Pta victoriei, unde stau, pana la muncii, unde muncesc, pe picioare.. Asta de lunea asta. Primele 2 zile au fost mai grele dar m-am obisnuit. In week-end de ceva vreme merg cu bicicleta, destul de mult. Alimentar astept sa imi vina niste produse de la Now pe care le aduce un prieten de al meu, cu pregatire in domeniu. Acolo sunt si nuci si alune, etc... au de toate pentru o alimentatie sanatoasa si care include 5 mese pe zi, apropo :D. Si de joi m-am inscris la o sala unde voi face Pilates si dans de societate. Pentru a evita problema de a ne trezi cu cine stie ce spam-uri sau mesaje (avand in vedere ca e forum public), va dau o adresa de mail pe care nu am mai folosit- de vreo 3 ani, si de acolo veti avea toate datele de contact. Eu ii cerusem deja lui lucian adresa de mail sa de mess, dar nu m-a bagat in seama :)) (glumesc).
0
05-09-2009, ora 10:28
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
:))) asta cu dansul suna foarte bine...
Stiu ca ce fac eu imi ocupa foarte mult timp, dar asa stiu ca sunt preparate de mana mea, cumparate de mine in stare naturala.
Bravo Ioana!! Banii pe care-i dai pe herba ii folosesti altfel si iesi mult mai in avantaj.
Important e sa-ti fie bine si sa se vada rezultatele.
Am add id..
0
06-09-2009, ora 11:10
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
:))) am citit de la inceput comentariile, toate.
Mirve si ave_alexu, daca sunteti in Bucuresti, spuneti-mi unde va "antrenati in tehnici de vanzari" vin si io si va pun piedica sa cadeti pe scari :))) sa stai gipsati cate o luna de zile, sa va ingrasati cate 20 de kile si sa va faca bine herba:))))
Ioana, Felicia, Lucian, va iubesc rau !!!
Daca mai sufla unu din astia doi p-aci, il cotonogesc :)))))
Incercati sa va gasiti de munca, astia de la herba, si-au facut treaba cu voi si acuma deschid magazine de unde oamenii vor putea cumpara, vor putea reclama ce au de reclamat, samd.
0
06-09-2009, ora 16:56
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Carmen, cand vorbesti fara sa gandesti, ceea ce doresti altuia s-ar putea sa ti se-ntample tie !
Vino sa ma cotonogesti, ca am suflat "p-aci"!
Aseara am fost la nunta...!!! Am facut trei clienti noi.. Nu m-au vazut de mult. Aseara au ramas masca si vor sa arate la fel...!!!
Asa functioneaza Herbalife.
0
06-09-2009, ora 17:25
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
Imi pare sincer rau pt tine carmen ca vorbesti si gandesti asa...nu cred k noi am afirmat astfel de lucruri pe forum. Dzeu te vede! Si daca ar fi sa cad pe scari, voi cadea pt k asa vrea Dzeu si nu pt k asa vrei tu. Numai bine!
0
06-09-2009, ora 17:40
luciantheman
Nu este medic/terapeut
luciantheman
Nu exista Dumnezeu! Treziti-va la realitate si nu mai visati! :))
0
06-09-2009, ora 17:44
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Daca nu ai vise, ce realizezi in viata ?Realitatea este ce ?Iar daca nu Dumnezeu, atunci cine ?
0
06-09-2009, ora 17:57
luciantheman
Nu este medic/terapeut
luciantheman
Atunci eu! Foarte simplu!
0
06-09-2009, ora 17:59
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Nu este suficient ! Eu si universul, da !
0
06-09-2009, ora 17:59
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Sau ca sa formulam filosofic si sa va placa cum suna, Dumnezeu exista in aceeasi masura in care Herbalife te ajuta sa slabesti si sa castigi bani.. ;)
0
06-09-2009, ora 18:01
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Cui sa-i placa ?Care e aceasta masura ?
Adaugă un comentariu / răspuns
742 comentarii 1 2 ..... 101112 ..... 24 25 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.