Herbalife?

742 comentarii 1 2 ..... 111213 ..... 24 25 Înainte ›
0
06-09-2009, ora 18:12
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
Pai tocmai asta e dilema...Eu nu pot raspunde. :)
0
06-09-2009, ora 18:48
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Sa mai asteptam, poate apar fetele, Carmen, Ioana.!!! Ele stiu sigur !!!
0
06-09-2009, ora 19:22
ave_alexu
Nu este medic/terapeut
ave_alexu
Daca nu exista Dumnezeu, atunci cine a creat omul? cine te-a creat pe tine?
0
06-09-2009, ora 19:22
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
:)))) mirve, ai facut instructie cu nuntasii? I-ai invatat sa danseze in ritm the best a Tinei Turner?:)))))
Daca zici ca ai gasit si clienti, e foarte important de stiut, la ce soi nunta ai fost, adica ce fel de oameni erau la nunta..Le-ai luat banii? I-ai invitat si la "infatisarile de taina"? I-ai pozat?? :))))

A aparut si perversul nr.2? Mai ave_alexu, tu tot de la taraba, de la vanzari de papuci ai devenit expert in nutritie?
0
06-09-2009, ora 19:24
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
Autor: ave_alexu Data: 06-09-2009, ora 19:22
Daca nu exista Dumnezeu, atunci cine a creat omul? cine te-a creat pe tine?

Mama mea si tatal meu ma, intr-o noapte de vara, pe capitza de fan :)))))))
0
06-09-2009, ora 19:28
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Hai sa traiesti! De la Bucuresti ?Carmen.id!!! Vrei niste papuci ?Ce-ti place sa rastalmacesti vorbele altuia !!!!
Ai sot ? Vai de mama lui !!!
0
06-09-2009, ora 19:28
ioana281181
Nu este medic/terapeut
ioana281181
Bai nene, de pe ce planeta sunt astia picati? Va cauta mult astia de la Herbalife? Ce legatura are Dzeu cu Herbalife si visele si realizarile noastre? Exista o vb la romani Dzeu iti da dar nu iti baga si in gura! Multumesc doamne ca nu ne bagi in gura Herbalife! E bine asa? Voi ce sunteti firma de produse wellness sau secta?
Toti avem vise si perspective in viata, dar nu Dzeu ni le indeplineste ci noi prin munca. Mirve deja o dai in SF-uri... Am tacut cand ne-ai facut frustrate, dar nu stiu cat mai tac.
0
06-09-2009, ora 19:30
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Salut Ioana, te asteptam !
0
06-09-2009, ora 19:32
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
CARMEN si IOANA, AVETI GIJA LA CE SCOATETI PE GORNITA ASTA SEARA !
0
06-09-2009, ora 19:33
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
@mirve, tu esti deja avansata, vinzi papuci pufosi :)))) Cand faci prezentarile, iti pui papuci pufosi si te imbraci in mov? Acuma ca slabisi...rupi gura targului;)
0
06-09-2009, ora 19:36
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Doar atat ?Hai ca incepe dansul ! Canta Carmen, ca a venit si Ioana...Duet ! Abia va asteptam sa mai fac un dans pe muzica voastra !
0
06-09-2009, ora 19:37
ioana281181
Nu este medic/terapeut
ioana281181
Adica mirve? Trecem la amenintari? Parca nu erai asa implicata in afacerea Herbalife. Te zbati cam mult sa ne demonstrezi noua ce mult gresim. nu crezi? Draga mea, las-o moarta ca oricum cum mine nu o duci la capat. Inceteaza cu amenintarile si fii atenta ce scoti tu pe goarna da?
0
06-09-2009, ora 19:37
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
Autor: mirve Data: 06-09-2009, ora 19:32
CARMEN si IOANA, AVETI GIJA LA CE SCOATETI PE GORNITA ASTA SEARA !
:))) de ce fata, ne ameninti??
Daca tu o iei pe aratura, te alergam prin aratura...
0
06-09-2009, ora 19:42
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
Mirve, fara gluma, astia de la Herba vor deschide magazine peste tot si nu te vor angaja vanzatoare...Ce-o sa faci?? Ca cei de la care iei banii acuma, nu cred ca sunt mai multi de 3..in curand se vor retrage si ei pentru ca oamenii nu au bani. Tu din o sa mai traiesti?
0
06-09-2009, ora 19:51
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
mirve, te suparasi?:(
Ia un ceai, te energizeaza si te face sa te simti bine, eu raman la graul meu :))))
0
06-09-2009, ora 19:58
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Fara gluma, nu sti ce vorbesti ! Citeste da capo al fine ce am scris aici si vei sti exact ce ma asteapta !
Daca te intereseaza !
Vezi "fata "ca nu eu v-am amenintat prima !
Cine ne cotonogea ceva mai sus ? Pai ce crezi ca ma las batuta de tine ?
V-am spus sa aveti grija ca s-ar putea sa patiti ceva... Nu ca va fac eu ceva !De obicei asa se intampla cand cineva ma calca pe coama !
0
06-09-2009, ora 20:00
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
"of, of, of...eventuali buni clienti ce puteau fi astia, cum sa-i conving eu? Ar fi buni, macar la numar daca nu vor sa dea bani "
Nu te supara mirve, mai mergi la doua nunti si te scoti tu:)))
p.s. - aveti grija la scari..:))))
0
06-09-2009, ora 20:02
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
ai si cazut deja:))))))))
0
06-09-2009, ora 20:03
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Asta era ! Ooops ! Iti era frica ca-ti iau banii on line ! Saracuta de tine ! Ce fioroasa mai eram...!!!
Da chiar, astept sa-mi spui cum esti maine !
0
06-09-2009, ora 20:09
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Va las copii ciudati crescuti in nesimtire si cu multe E-uri ! Auzi, le era frica sa nu-i agat ! Saracutii !Si eu care credeam ca stau de vorba cu oameni pregatiti in domeniu medical !
Stapaniti-va sanatosi grasimile depuse pe organe, dar macar invatati sa stati de vorba cu oamenii, indiferent ca vand papuci, varza, masinui sau pastile !
0
06-09-2009, ora 20:10
ioana281181
Nu este medic/terapeut
ioana281181
Eu te-am amenintat?????? Femeie, daca te voi ataca o voi face verbal prin argumente RATIONALE privind Herbalife si modul de alimentare sanatos. Ca nu poti tu sa faci fata este strict problema ta. Vi s-a demonstrat de atatea ori ca vb tampenii si ca toti aveti aceeasi placa incat m-am plictisit eu! Azi am mai cautat forumuri. In nici unul nu am citit de bine de Herbalife!!!!!!!! Zici ca ai 51 de ani, dar ai gandirea unui pusti la pubertate serios. Inceteaza cu fazele astea ca nu te-a amenintat nimeni. Ce e mai sus este pur si simplu sarcasm. Ai auzit de el? Cum poti tratat pe cineva care nu vine CU NICI UN ARGUMENT PLAUZIBIL in privinta acestor produse? Chiar asa mii de oameni sunt nebuni si vor sa va faca voua rau? Pai daca voi asta credeti inseamna ca aveti probleme si mai grave. Asta se numeste PARANOIA!
Vezi-ti de afacerea ta cu produsele tale minunate si lasa-ne pe noi.
Si inca o chiestie. Daca ai fi asa desteapta si superioara cum pretinzi, nu raspundeai la nici unul din mesajele de mai sus. Astea facea o femeie matura. Inca o data mi se demonstreaza ca varsta este fix egala cu zero si inca o data vad ce oameni sunt la Herbalife.
0
06-09-2009, ora 20:11
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
N-o sa ai tu fericirea asta, sa-mi iei mie banii...
Ma rog, pacalesti si tu pe cine poti, asta-i viata!
Nu esti fioroasa deloc, incepi sa-mi devi simpatica :))))
0
06-09-2009, ora 20:13
ioana281181
Nu este medic/terapeut
ioana281181
MIRVE TU UITI CE SCRII??? VREI COPY PASTE? GOD DAMN FEMEIA ASTA E CU CAPUL! NOI NU STIM SA NE PURTAM? CITESTE-TI NAIBA POSTURILE SI ADU-TI AMINTE. SCLEROZA E IN FLOARE. NICI UN MEDIC NU VA SUSTINE PRODUSELE ASTEA!!!!!!!!! CE DRACU NU INTELEGI? CINE MANANCA E-URI TU SAU EU? STII CE BAG EU IN GURA? LA TINE MACAR SE STIE.
0
06-09-2009, ora 20:22
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
Ioana, e clar ca nu are ce sa raspunda, de vreme ce nu stie ce face...
Nu e decat un om ramas fara slujba, ca multi altii, si s-a apucat de facut bani. A fost o oportunitate, a gasit fraieri si asta-i tot. Fii convinsa ca daca stapanea o meserie si stia sa faca ceva bine ( in afara de gospodarie, de care nu ma indoiesc ca n-ar face-o), avea un loc de munca multumitor si nu il lasa de izbeliste. Acuma ca a descoperit si internetul, e foarte excitata..
Pana la un punct sunt de inteles toate, dar de la necesitatea de a castiga traiul zilnic, pana la a te da cunoscator in ale nutritiei, trece cu mult dincolo de pragul nesimtirii!
Asta nu vrea ea sa recunoasca, ca de stiut, stie.
0
06-09-2009, ora 20:33
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Ioana, mi-am pus" ochelarii aia de cal" si m-am intors. Eu n-am pretins nimic. Tu intelegi doar ce si cum iti convine. E treaba mea daca am gandirea unui pusti la pubertate !Treaba ta e sa pui mana sa slabesti ca esti tanara si imi inchipui cum arati la varsta ta. Iar daca am incercat sa te ajut explicandu-ti cea ce eu am facut si ceea ce fac milioane de oameni din toata lumea cu produsele astea proaste si scumpe de la Herbalife, n-am facut-o decat ca stiu sigur ca ti-ai fii rezolvat problema. Ca e o problema , greu de rezolvat. Iar tu vrei sa o rezolvi natural...??? Ai nevoie de vointa sa reusesti. Herbalife rezolva treaba fara sa te stresezi prea mult.
Chinuie-te si da jos suncile ! Si pe urma astept sa mai treci pe-aici sa te felicit !
0
06-09-2009, ora 20:35
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Si pe tine Carmen !
Mult succes !
0
06-09-2009, ora 20:43
ioana281181
Nu este medic/terapeut
ioana281181
Sunt doua lucruri pe care le urasc pe lumea asta. Prostia si minciuna. Ce sa ii fac eu daca le practica pe amandoua?
Cand vezi un om cum debiteaza in discutie cu tine, e imposibil sa nu te ia capul si sa nu ripostezi. Cand ceva care se face instant (PRAFURI) este ceva sanatos?
Oricum in curand o sa devina subiect la TV. Asta o promit eu. Si aici mirve nu ma refer la tine, ci la firma in general! E usor de introdus o camera ascunsa la acele intruniri atat de serioase de la care nici sa iesi nu poti. Nu stiu daca v-am povestit, dar fumatoare fiind, dupa o ora am vrut sa ies la o tigare ca ma ardea buza. Tipa care m-a adus acolo zicea in stanga si in dreapta ca mergem la toaleta, cu toate ca ii zisesem ca vreau sa fumez. nu e dubios deloc. neah!!!!
Mirve, dupa un search pe google, pot spune decat atat: MINTI CU NERUSINARE!!!!!!!!!!! Si am incheiat orice discutie. Carmen, daca e mai vb pe mess, dar aici am incheiat. Esti o ipocrita!
0
06-09-2009, ora 20:48
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
mirve, nu ti-a cerut nimeni ajutorul, te bagi in discutii care te depasec!
Fii convinsa ca exista multe alte firme care comercializeaza asa ceva, colaboreaza cu nutritionisti, cu medici adica si nu cu vanzatori de papuci.

E greu sa slabesti, dar nu imposibil...Faptul ca suntem mai tinere, e un avantaj fata de tine.

In sfarsit ti-ai dat marlania pe fata..desi te-ai straduit atata s-o ascunzi.
0
06-09-2009, ora 20:51
mirve
Nu este medic/terapeut
mirve
Asta asteptam puiule ! Eu nu ma dau batuta, ai inteles ! Cand am dreptate poti sa ma faci cum vrei, nu pot sa spun ca tine. Adica eu stiu ca e alba si tu vrei sa spun ca e neagra..!!!! Tu nu sti ce vorbesti, ti-am spus de multe ori !Eu stiu ce vorbesc , si cu asta BASTA.
0
06-09-2009, ora 21:07
Carmen.id
Nu este medic/terapeut
Carmen.id
Este adevarat ! Am 50 de ani si am absolvit o facultate de mult.Dar in ultimii doi ani am participat la training-urile unei companii in sistem MLM, atat pe plan local, cat si pe plan national si international.Am obtinut o dezvoltare personala remarcabila si am invatat lucruri
ce intr-adevar imi sunt de folos in viata.Facultatea nu mi-a daruit aceasta satisfactie.
Copiii mei au terminat facultatea dar nu au lucrat in domeniile pentru care s-au pregatit.Acum unul este in somaj tehnic???, altul este DJ...Eu stiu ca avem o dorinta extraordinara de a munci, dar nu ne gasim locul, pentru ca multi luam demarajul gresit, inca din primii ani de scoala.Programele scolare nu sunt realiste, cadrele didactice nu sunt motivate, parintii sunt derutati, iar copiii nu-si gasesc drumul.Si pe deasupra in Romania vorba "Ai carte, ai parte " a devenit "Ai bani si relatii, ai parte ".

mirve, esti mai rau decat am crezut :(
Adaugă un comentariu / răspuns
742 comentarii 1 2 ..... 111213 ..... 24 25 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.