Hernie de disc
Buna seara,
Am 59 de ani, 1, 60 inaltime si 68 Kg. In luna septembrie 2013 am fost operata de hernie de disc L5-S1.Dupa operatie am facut recuperare si vindecarea a mers destul de bine. Desi piciorul drept l-am avut mult timp amortit dupa operatie, am crezut ca asa este normal pina la vindecarea completa. De o saptamina a inceput sa-mi amorteasaca si piciorul sting in anumite pozitii sau cind merg. Simt aceste amorteli mai ales in talpi si degete. Va rog frumos sa-mi spuneti daca este normal ca dupa patru luni de la operatie sa am aceste manifestari si daca este cazul sa ma ingrijorez.
Va multumesc anticipat.
Am 59 de ani, 1, 60 inaltime si 68 Kg. In luna septembrie 2013 am fost operata de hernie de disc L5-S1.Dupa operatie am facut recuperare si vindecarea a mers destul de bine. Desi piciorul drept l-am avut mult timp amortit dupa operatie, am crezut ca asa este normal pina la vindecarea completa. De o saptamina a inceput sa-mi amorteasaca si piciorul sting in anumite pozitii sau cind merg. Simt aceste amorteli mai ales in talpi si degete. Va rog frumos sa-mi spuneti daca este normal ca dupa patru luni de la operatie sa am aceste manifestari si daca este cazul sa ma ingrijorez.
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
Buna seara!
Hernia de disc este o afectiune ce tine de competenta neurochirurgului.
Prin urmare, fie va adresati neurochirurgului, fie postati intrebarea pe site la sectiunea neurochirurgie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Hernia de disc este o afectiune ce tine de competenta neurochirurgului.
Prin urmare, fie va adresati neurochirurgului, fie postati intrebarea pe site la sectiunea neurochirurgie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua, sunt Adrian, 53 de ani saptamana viitoare ma voi opera de hernie de disc lombara (L4). La ce ar trebui sa astept postoperatoriu? In cat timp as putea sa imi reiau serviciul? Mentionez faptul ca am si poliartrita reumatoida sub tratament de peste 5 ani (MTX, leflon, AINS si Medrol).
Multumesc!
Multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4hernie de disc?
- 3Am 20 de ani si m-am operat anul trecut de hernie de disc
- 9Hernie de disc L4-L5
- 20osteocondrita disecanta si hernie de disc C3
- 3hernie disc
- 0dureri dupa operatie de hernie de disc
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 4factor reumatoid
- 8Rog interpretare RMN COLOANA LOMBARA
- 2intepenita mijloc
- 7Dureri groaznice dupa operatie de hernie de disc L4-L5
- 0Hernie de disc operata
- 0hernie de disc L5 S1
- 0Hernie de disc, calmare dureri.
- 0Hernie de disc
- 1Hernie de disc mediana
- 2Hernie disc nivel 4, 5
- 1Recomandare doctor neurochirurg
- 0Hernie intraspongioasa