Hernie inghinala dreapta, durere la testiculul stang?

Salutare! Este cineva care a avut hernie inghinala in partea dreapta si dureri ale testiculului stang? Cand am fost la medic acum o luna nu ma durea nimic, aveam doar o umflatura usoara in partea dreapta si la ecografie mi s-a pus diagnosticul de hernie inghinala dreapta. Intre timp a inceput sa ma doara testiculul stang si banuiesc ca este de la aceasta hernie. Nu este umflat si nu ma doare la atingere, dar de 5-6 zile simt o durere usoara permanenta a acestuia. Alte cauze sunt excluse: lovire, efort, boala venerica, etc. La control si programare pentru o eventuala operatie am fost chemat abia peste 2 luni. Daca a fost cineva intr-o situatie asemanatoare, va rog sa-mi spuneti daca ati avut astfel de simptome. Multumesc!
1 comentarii

Hernia inghinala nu trebuie amanata foarte mult timp, exista riscul sa se stranguleze intestinul. Si eu am avut dar mi s-a facut operatia repede.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere deranjanta care incepe de la testicolul drept si urca pana aproape de abdomen
- 0Operatie de hernie cu probleme
- 6Sunt operat de 3 ani de hernie inghinala in ambele parti cu plasa, acum am probleme
- 0URGENT !!! Hernie inghinala la paralitic
- 4Infectie ?
- 1Recuperare dupa hernia inghinala
- 1hernie inghinala?sau...
- 1durere testicolul drept
- 2durere testiculara ( urgent)
- 5operatie hernie inghinala
- 2Durere testicul, sperma de culoare maro, scurgere lichidalb dimineata
- 3Hernie inghinala
- 2Hernie inghinala recidivanta
- 1Hernie inghinala
- 1Operatie de hernie inghinala