Herpesul se muta?

26-02-2010
raluca.black_fairy
Nu este medic/terapeut
raluca.black_fairy
Buna ziua. As vrea sa stiu daca este posibila mutarea eruptiei herpesului de pe buze pe alta parte a corpului unde este mai putin vizibil si incomod. Daca da, ce ar presupune si cat ar costa o astfel de interventie ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
9 comentarii
0
27-02-2010, ora 02:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Am înţeles eu bine?! Dvs. vreţi să apelaţi la o intervenţie chirurgicală, pentru a vă deplasa erupţia herpesului din zona labilă, în altă zonă a corpului (mai puţin vizibilă/incomodă)???
Dacă da, din păcate vă aduc la cunoştinţă că nu există astfel de tehnici. Erupţiile cutanate (în general) sunt manifestări care se localizează pe anumite arii corporale, respectând anumiţi parametrii, anumite condiţii. Unii dintre aceşti parametrii sunt codificaţi genetic, iar materialul genetic nu poate fi restructurat (nu în astfel de cazuri). Erupţiile herpetice nu pot fi permutate, pot fi prevenite (cu tratament profilactic, dar doar în anumite situaţii), ameliorate (cu tratamente paleative) sau tratate (cu tratamente adecvate tipului de erupţie (în cazul de faţă, Aciclovir, Euvirox, Isoprinosine, Virago, etc.)

Consultaţi un medic dermatolog sau un medic imunolog.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
27-02-2010, ora 09:53
raluca.black_fairy
Nu este medic/terapeut
raluca.black_fairy
Da, ati inteles bine. Speram sa il pot muta, nu neaparat cu o interventie chirurgicala. Am gasit un post pe un alt forum, din anul 2008, in care cineva spunea "din fericire nu-ti afecteaza organismul, doar ca mai erupesi el asa... din cand in cand si de regula in acelasi loc. medicul nu poate face altceva decat sa-ti dea medicamente sa previna eruptia, sau sa devieze zona... in alta parte pe corp unde nu te incomodeaza prea mult.". Am vrut sa verific orice posibilitate de a imbunatati situatia. Multumesc pentru raspuns.
0
27-02-2010, ora 20:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Mulţumesc pentru răspuns.
" din fericire nu-ti afecteaza organismul, doar ca mai erupesi el asa... din cand in cand si de regula in acelasi loc. medicul nu poate face altceva decat sa-ti dea medicamente sa previna eruptia, sau sa devieze zona... in alta parte pe corp unde nu te incomodeaza prea mult. "
- Nu ştiu ce să vă mai spun. În ziua de astăzi nu mă mai miră nimic. Consultaţi un medic, poate există astfel de alternative, dar cu medicaţie, nu cu intervenţie chirurgicală. Şi cu medicaţie ar fi imposibil să deviezi zona de erupţie, pentru că ar trebui să existe o substanţă, care să aibă capacitatea să transporte tipurile de herpes (simplex, zoster, etc.) către o zonă depărtată de cea iniţială, dar care să aibă înmagazinată (prin tehnici de recombinare genetică) o "hartă" pe care să o respecte. Aşa ceva mi se pare de ordin science-fiction. Sau poate că există alte tehnici cu lumină fracţionată, cu plasturi transdermici...
Prevenţia sigur este posibilă, dar devierea...nu ştiu, încercaţi să recurgeţi la un medic extraordinar de competent.

Toate cele bune şi multe binecuvântări.
P.S. Îmi cer scuze dacă v-am indus (direct sau indirect) în eroare; mi-am dorit doar să vă ajut.


Cu respect,
Mr. Nick;)
0
27-02-2010, ora 21:46
raluca.black_fairy
Nu este medic/terapeut
raluca.black_fairy
Am incercat sa contactez diferite clinici, dar toate ma cheama la o consultatie, care costa cel putin 100 ron. Sunt studenta si nu lucrez, deci nu imi permit sa dau 100 de ron la fiecare clinica pentru a afla ca nu se poate face nimic, de aceea incerc sa aflu cat mai multe lucruri inainte sa apelez la un medic. Ideea de baza este ca as face orice ar fi nevoie pentru a scapa de neplacerea pe care mi'o provoaca acest virus. Ma deprima faptul ca, desi medicina - si nu numai - a evoluat extrem de mult, inca nu exista un tratament pentru herpes si ca, o data contactat, trebuie sa traiesc cu el tot restul vietii.
0
27-02-2010, ora 22:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Vă înţeleg!
Puteţi folosi extract din sâmburi de grepfrut (are proprietăţi antivirale foarte puternice), vă poate ajuta mai mult decât vă imaginaţi. Documentaţi-vă cu privire la acest supliment naturopat.

Toate cele bune :)
0
27-02-2010, ora 22:28
raluca.black_fairy
Nu este medic/terapeut
raluca.black_fairy
Multumesc, o sa caut mai multe informatii despre acest extract. Multa sanatate.
0
27-02-2010, ora 22:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu plăcere, numai bine!
0
01-03-2010, ora 22:41
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Extractul de grapefruit e bun insa daca doriti ceva si mai eficient (insa mai scump) va recomand uleiul de oregano care are proprietati atat antivirale cat si antibacteriene (eficienta mare combinat cu merisorul contra Helicobacter Pylory), antifungice (rezultate bune inclusiv pentru Candida) si antiparazitare (contra Giardia). Un produs pe care l-am recomandat pana acum unui numar de 3 persoane si care a functionat bine in toate cele 3 cazuri contra herpesului este Oregano Oil de calivita -*. Pe site-ul din paranteza scrie pentru ce e bun Oregano Oil si cum se foloseste (va recomand sa cititi sa vedeti cat de util poate fi acest ulei) insa nu apare si Herpesul. Puteti gasi insa pe internet date despre eficienta acestui remediu si despre modul de folosire

http://www.ehow.com/way_5268476_much-should-used-herpes-outbreak.html

http://oreganooilhealthbenefits.com/herpes-and-oregano-oil/

Se recomanda dupa cum vedeti cate 3 picaturi diluate cu apa din 2 in 2 ore si aplicarea directa a uleiului pe zona afectate. Cei carora le-am recomandat nu au suportat prea bine consumul de oregano insa efectul a fost bun si doar prin simpla aplicare pe herpes

Asadar daca doriti sa fie mai ieftin si sa folositi doar pentru herpes cautati extract de samburi de grapefruit iar daca doriti ceva care sa tina mult (eu am de 1 an o sticuluta de oregano pe care am folosit-o in diverse ocazii si inca mai am 1/4 din ea) si sa poata fi folosit pentru o paleta larga de probleme va recomand sa cumparati oregano oil.


(*modificat de administrator)
0
01-03-2010, ora 22:43
tatonipal
Nu este medic/terapeut
tatonipal
Aici gasiti un sinoptic despre herpes care poate fi usor de inteles pentru toata lumea: http://www.informatiamedicala.ro/boli/Boli-infectioase-11/Herpesul-161.html
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Simptome diferite în infecţia cu virusul herpetic ar avea legătură cu variaţii în expresia genelor virale
  • 10 informații importante despre herpes
  • Infecția virală cu herpes simplex dublează riscul de demență (studiu)
  •