Hiperhidroza generalizata | Forumul Medical ROmedic

Hiperhidroza generalizata

06-06-2017
Isaia
Nu este medic/terapeut
Isaia
Buna ziua, de 2 ani am problema aceasta cu transpiratia excesiva, ma afecteaza foarte mult, pur si simplu tot corpul imi transpira, nu stiu ce sa fac, am ajuns sa am tulburari de anxietate, eram foarte nelinistit, am fost la psihiatru si un timp a fost mai bine din punctul de vedere al somnului pentru ca nu dormeam, aveam o obsesie cu asta, stiu ca e ceva mai rar, am fost la dermatologie, endocrinologie dar nimic, am incercat si tratamente naturiste.. nu stiu unde sa merg, si nu cred ca ma intelege cineva dar e foarte rau din punct de vedere social eu fiind si o persoana emotiva, pur si simplu imi curg apele pe toata zona capului, scriu acest mesaj cu speranta ca exista un om in toata lumea asta care m-ar putea ajuta, sunt in pragul disperarii...
3 comentarii
0
07-06-2017, ora 16:52
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Aveti grija sa nu depasiti 2 maximum 3 grame de sare pe zi, alta solutie nu prea vad ! Eventual incercati un regim complet desodat si vedeti daca se mai amelioreaza simptomele !
0
04-10-2017, ora 14:04
Isaia
Nu este medic/terapeut
Isaia
Chiar nu exista cineva care ma poate ajuta??? Nu pot merge la psihiatru toata viata si stau ca o leguma pe medicamente, ca ultima solutie ar fi operatia (simpatectomia toracica) dar si aceasta nu e ceva sigur, sunt multe riscuri.. nu stiu ce voi face..
0
30-10-2017, ora 11:02
Andreea-D
Nu este medic/terapeut
Andreea-D
Ai gasit vreo solutie sau cauza? Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, de aproape trei ani. Transpir atat de rau pe spate si piept incat mi se uda hainele cu totul. Am facut tot felul de analize, nimeni nu stie care ar fi cauza. Vara e un calvar, pe langa transpiratie ma simt si rau cand e cald. Nu stiu ce analize sa mai fic dar stiu sigur ca nu e vorba de psihic in cazul meu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: