hipnoza
va rog sa ma ajutati sa gasesc un medic care face hipnoza cu regresie temporala.
3 comentarii
Irina Holdevici (in Bucuresti) si Ion Dafinoiu (in Iasi) practica hipnoza ca metoda terapeutica. In ceea ce priveste regresia temporala.nu stiu.
Draga Stela,
Eu tesfatuiesc sa fii foarte prudenta in alegerea unui astfel de tratament. In urma unei singure sedinte de hipnoza eu am facut un episod psihotic acut si a trebuit sa ma internez. E adevarat ca au concurat la asta mai multe cauze dar cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu pacienti care au avut rezultate pozitive in urma unui astfel de tratament.
Iti doresc multa sanatate si credinta in Cel de Sus.
Eu tesfatuiesc sa fii foarte prudenta in alegerea unui astfel de tratament. In urma unei singure sedinte de hipnoza eu am facut un episod psihotic acut si a trebuit sa ma internez. E adevarat ca au concurat la asta mai multe cauze dar cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu pacienti care au avut rezultate pozitive in urma unui astfel de tratament.
Iti doresc multa sanatate si credinta in Cel de Sus.
http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/4-aris-hipnotozatorul.htm
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Exercitii fizice
- 2Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 27Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 5Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 7Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata