hipotiroidie - recomandare endocrinolog timisoara
Deoarece am prezentat simptome de crestere in greutate, oscilatii de tensiune, bufeuri, etc, medicul de familie mi-a recomandat sa fac analiza TSH. Rezultatul a fost 0, 395. Sufar de hipotiroidie? Simptomele descrise sunt specifice acestei boli? Trebuie sa mai fac alte analize? Imi puteti recomanda un medic endocrinolog din Timisoara? Va multumesc.
1 comentarii
am luat de cätiva ani euthyrox, pentru cä mi s-a diagnosticat un hipotiroidism.Cu 2 säptämäni in urmä am avut o fibrilatie atrialä.De vreo 6 zile am intrerupt tratamentul cu hormoni si mi-am fäcut ieri analizele.rezultate:FT3 1, 47:FT4 0.60 ng/dl si 7;7 pmo l/L TSH 22, 600.
Cu toate acestea, eu m-am simtit in ultimele zile f bine: n-am mai fäcut tensiune, nu am mai fost irascibilä...
Ce pärere aveti ? Trebuie sä iau din nou, hormonul recomandat ? Dacä da, e bine sä incep din nou, cu o cantitate mai micä ? de ex. 50 mg ?
Multumesc anticipat pentru räspuns !
Cu toate acestea, eu m-am simtit in ultimele zile f bine: n-am mai fäcut tensiune, nu am mai fost irascibilä...
Ce pärere aveti ? Trebuie sä iau din nou, hormonul recomandat ? Dacä da, e bine sä incep din nou, cu o cantitate mai micä ? de ex. 50 mg ?
Multumesc anticipat pentru räspuns !
Alte subiecte recente din această secțiune: