hipotiroidism subclinic

19-05-2015
romanRo
Nu este medic/terapeut
romanRo
Ma numesc Alex si am 16 ani. Dupa 1 an de stari anxioase, neliniste, tahicardie, hipertensiune mi s.au dat de catre domnul doctor sa fac analize de sange iar acestea au aratat un hipotiroidism subclinic. Toate au iesit in limite normale inafara de TSH... FT4 1.27ng/ml(0.8-1.9);T3 126ng/DL(84-179); TSH 8.13(0.4-4). Domnul doctor a spus sa.mi bag mintile in cap ca aceasta'furtuna de hormoni' este din cauza adolescentei si treptat o sa scada. Mi.a zis ca daca nu ma linistesc o sa ajung la psihiatrie...Vreau sa stiu daca cateva sedinte la psiholog imi vor ridica moralul si gandirea pozitiva... Va multumesc si o zi buna
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sindromul de oboseală cronică ar putea fi dat de scăderea nivelului de hormoni tiroidieni
  • Terapia cu levotiroxină și calitatea vieții la pacienții cu hipotiroidism
  • Viața cu hipotiroidism
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.