histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
Buna dragelor, sunt aici...pentru ca eu fac parte din categoria celor care nu au voie sa stea la soare..asta e...Fac ce fac, deschid calculatorul...constat ca e liniste, inchid...mai tarziu revin...oricum va pup, va doresc sanatate, bronzare placuta, spor la toate, controale cu rezultate bune si pace in inimioare.A...mult succes la examene..Va pup-LUCICA
Buna dragelor!!!!!!!!!!!!!!
Ieri a fost pentru mine cea mai urata zi din viata mea! Singurul lucru, acum, pe care pot sa-l spun este, ca toata viata mea este data pesre cap, trebuie sa incep lupta iarasi, iarasi- pana cand corpul va rezista.linfonodul care era a fost distrus, dar au aparut altii pe ficat si plaman. Luni incep tratamentul si sper ca DD sa imi dea putere multa.
Nu am venit cu vesti bune, dar va pot spune ca va iubesc si va doresc multa sanatate.
Ieri a fost pentru mine cea mai urata zi din viata mea! Singurul lucru, acum, pe care pot sa-l spun este, ca toata viata mea este data pesre cap, trebuie sa incep lupta iarasi, iarasi- pana cand corpul va rezista.linfonodul care era a fost distrus, dar au aparut altii pe ficat si plaman. Luni incep tratamentul si sper ca DD sa imi dea putere multa.
Nu am venit cu vesti bune, dar va pot spune ca va iubesc si va doresc multa sanatate.
Draga Ana, suntem cu sufletele alaturi de tine. Curaj, esti pe maini bune cu medicii din Italia.
Multa sanatate tuturor!
Multa sanatate tuturor!
Ufff, Ana! Tii tu neaparat sa ne demonstrezi ca esti cea mai puternica dintre noi!...Dumnezeu te va ajuta sa treci si peste incercarea asta. Noi suntem alaturi de tine, te iubim si ne vom ruga pentru tine. Sunt sigura ca in curand ne vei da vesti bune. Ai incercat si parerea medicilor de la IOB sau mergi tot in Italia?
cu drag, Claudia
cu drag, Claudia
Ana, este foarte bine ca ai multa putere, desi ar fi fost mai bine sa nu ai nevoie de ea ! Sunt alaturi de tine, atat eu cat si toate fetele de aici si nu vom inceta sa ne rugam din tot sufletul nostru pt tine ! Te iubim si iti dorim multa, multa sanatate si cu siguranta vei veni cu vesti bune ! Nici nu se poate altfel ! Capul sus !
Sf Nectarie si Sf Haralambie vor fi cu tine !!!!!!!!!!!!!! La fel si Sf Mina Si Maicuta Domnului care nu ne lasa niciodata, niciodataaaaaa !!!!Pupici multi, la toate, Coti
Sf Nectarie si Sf Haralambie vor fi cu tine !!!!!!!!!!!!!! La fel si Sf Mina Si Maicuta Domnului care nu ne lasa niciodata, niciodataaaaaa !!!!Pupici multi, la toate, Coti
Draga Ana, DUMNEZEU te va ajuta sa treci cu bine si peste asta si oricum medicii din Italia sunt buni, sa ai incredere in ei si totul va fi bine.Noi suntem alaturi de tine. Va puuuuup pe toate Dana.
Buna ziua fetelor! Ana sa-ti dea Dumnezeu putere, sa poti lupta cu problemele de sanatate. Cunosc o doamna draga mie care la un an dupa operatie i-a aparut o tumora la plamani a operat-o si acum este bine face 4 ani de la operatie. Va pup pe toate fetelor !!!!!!!!! Sunt trista..Gandurile mele bune sunt alaturi de tine Ana.
ana nu trebuie sa iti pierzi speranta chiar daca uneori asta simti. nu trebuie sa te lasi. sanatate si insanatosire grabnica.
Am plans pentru ANA.Nu m-am putut abtine. Scriu si plang... parca nu este drept ce i se intampla.
Tocmai ce vroiam sa comentez aparitiile Mihaelei Tatu, dupa interventia chirurgicala a simtit nevoia sa se linisteasca, asa ca a plecat in pelerinaj, a facut CAMINO, un pelerinaj de redescoperire a bucuriilor simple si a frumusetilor naturii.
Se spune chiar ca cine parcurge EL CAMINO are parte de o iertare a pacatelor.
Mi-a placut de ea, asa cum spunea, inveti sa ierti, sa iubesti oamenii, sa te bucuri de orice te inconjoara, iti schimba felul in care vezi lumea si ii percepi pe cei din jur.
Toate intalnirile de pe drum - cu oameni, locuri, peisaje - sunt tot atatea cadouri pe care pelerinii le primesc de la CAMINO.
Auzind-o, imi deschisese pofta de drumetie, de a deveni mai buna, mai iertatoare, si iata ca a venit ANA cu asa o veste in fata careia...(plang)...restul lucrurilor nici nu ar trebiu sa conteze (nu imi gasesc cuvintele acum), sunt bulversata.
ANA DRAGA, DUMNEZEU SA TE AJUTE!
Tocmai ce vroiam sa comentez aparitiile Mihaelei Tatu, dupa interventia chirurgicala a simtit nevoia sa se linisteasca, asa ca a plecat in pelerinaj, a facut CAMINO, un pelerinaj de redescoperire a bucuriilor simple si a frumusetilor naturii.
Se spune chiar ca cine parcurge EL CAMINO are parte de o iertare a pacatelor.
Mi-a placut de ea, asa cum spunea, inveti sa ierti, sa iubesti oamenii, sa te bucuri de orice te inconjoara, iti schimba felul in care vezi lumea si ii percepi pe cei din jur.
Toate intalnirile de pe drum - cu oameni, locuri, peisaje - sunt tot atatea cadouri pe care pelerinii le primesc de la CAMINO.
Auzind-o, imi deschisese pofta de drumetie, de a deveni mai buna, mai iertatoare, si iata ca a venit ANA cu asa o veste in fata careia...(plang)...restul lucrurilor nici nu ar trebiu sa conteze (nu imi gasesc cuvintele acum), sunt bulversata.
ANA DRAGA, DUMNEZEU SA TE AJUTE!
Ana, am citit comentariul tau de cand l-ai postat, dar am parasit repede forumul, n-am stiut ce sa-ti spun, am ramas fara cuvinte...alunga gandurile negative, lupta cum n-ai mai luptat pana acum, trebuie sa invingi nenorocirea asta, stiu ca vei reusi...multa, multa sanatate om frumos cu suflet bun!
Va pup pe toate!
Va pup pe toate!
ANA, Capul sus, lupta, te sustinem, vei invinge si de data asta!!!! Stii si tu si stim si noi CA POTI!!!
Te imbratisam cu drag, iti transmitem toata energia noastra pozitiva si iti uram insanatosire grabnica !!!
Astept postul in care vei spune ca ai INVINS !!!
Pupici, Laura.
Te imbratisam cu drag, iti transmitem toata energia noastra pozitiva si iti uram insanatosire grabnica !!!
Astept postul in care vei spune ca ai INVINS !!!
Pupici, Laura.
offff...am ramas fara grai in fata problemelor Anei.
Si eu sunt suparata, trebuie sa scot colecistul, dar...acum aceasta problema este o picatura intr-un ocean.
Dragele mele, chiar daca nu scriu va citesc postarile, ma gandesc la voi toate si va iubesc pe toate, ma uit la pozele voastre si ma rog sa fiti sanatoase.
Pentru Ana ma voi ruga in fiecare zi, sunt convinsa ca va lupta cu toate puterile si ca va invinge.
Draga mea Anuska, BD.te va ajuta, sunt sigura, cand mi ai zis de acele analize, am banuit ceva, dar n-am avut puterea sa-ti spun.Toate fetele, dupa cum vezi, sunt alaturi de tine si speram sa-ti dam din puterea noastra pentru a lupta.
Va imbratisez pe toate si sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate.
Cu mult drag, Viorica
Si eu sunt suparata, trebuie sa scot colecistul, dar...acum aceasta problema este o picatura intr-un ocean.
Dragele mele, chiar daca nu scriu va citesc postarile, ma gandesc la voi toate si va iubesc pe toate, ma uit la pozele voastre si ma rog sa fiti sanatoase.
Pentru Ana ma voi ruga in fiecare zi, sunt convinsa ca va lupta cu toate puterile si ca va invinge.
Draga mea Anuska, BD.te va ajuta, sunt sigura, cand mi ai zis de acele analize, am banuit ceva, dar n-am avut puterea sa-ti spun.Toate fetele, dupa cum vezi, sunt alaturi de tine si speram sa-ti dam din puterea noastra pentru a lupta.
Va imbratisez pe toate si sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate.
Cu mult drag, Viorica
pentru un amarat de colecist nu vreti sa mai vorbiti cu noi d=na viorica? se simte lipsa dvs pe forum. sanatare si sa treceti cu bine peste aceasta noua incercare.
@Ama...te pup, ti-am scris si pe privat...nu prea am fost in apele mele, prea vine una dupa alta...n-as fi vrut alta anestezie generala, dar asta este...nu m-am hotarat cand va fi, dar colecistul e plin de pietre...cel putin asa a zis medicul la eco.
Tu cum te simti???sa inteleg ca analizele sunt bune ???daca da ma bucur nespus de mult..tare nu-mi plac vestile proaste, ma ingenuncheaza, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece toate peste greutati si incercari.
Iti doresc tot binele din lume si ai grija de tine.
Tu cum te simti???sa inteleg ca analizele sunt bune ???daca da ma bucur nespus de mult..tare nu-mi plac vestile proaste, ma ingenuncheaza, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece toate peste greutati si incercari.
Iti doresc tot binele din lume si ai grija de tine.
Va imbratisez pe toate cu drag! Sunt profund impresionata de problemele Anei.Am convingerea ca Dumnezeu si Maicuta Domnului va avea grija de tine, te va intari sa poti invinge! De cate ori o sa ma rog pentru mine ma voi ruga si pentru tine, ca de altfel pentru voi toate care puteti intelege aceste framantari interioare ale noastre care am fost atat de incercate! Sa ne dea DUMNEZEU si vesti bune! Va pup si va trimit ganduri bune ! LUCICA
Tot ce pot sa spun acum, este ca va iubesc, va multumesc si promit ca voi lupta!!!!!!!!!!!!
ANA i-mi pare nespus de rau dar cu ajutorul lui DUMNEZEU vei avea putere sa treci si peste necazul asta.sa te ajute sa ai putere si curaj ca sa te intaresti si sa fie totul bine sa invingi tot raul si sa ai sanatate sa te faci bine.si sa ne dai vesti bune.suntem aproape de tine toate fetele.trebuie sa te gindesti ca o sa fie bine si vei invinge ai sa vezi.pupici si multa multa sanantate
Ana..nume sfant si greu incercat, nu-ti pierde increderera..cu ajutorul celui de sus al familiei tale si nu in ultimul rand al nostru ai sa te faci bine..TREBUIE sa te faci bine.am citit despre semnificatia numelui tau..sa stii ca Ana inseamna "gratia favorita"mai scrie despre acest nume ca cei care-l poarta ca, au o rabdare uriasa, probabil de aceea treci prin atatea incercari pt ca esti un om puternic.Sunt trista pt tine si plang, de cateva zile tot citesc ce tii se intampla si raspunsurile fetelor si nu am reusit sa-ti scriu din cauza tristetii, dar azi m-am trezit cu convingerea ca D-zeu are un plan cu fiecare dintre noi si trebuie sa facem voia lui.te imbratisez cu mult drag scumpa noastra.
pupici si voua celorlalte care stiu ca cititi si stiu ca impreuna ne vom ruga pt.Ana si in curand vom primii vesti bune
pupici si voua celorlalte care stiu ca cititi si stiu ca impreuna ne vom ruga pt.Ana si in curand vom primii vesti bune
Iubita mea Ana, ieri am citit, am plans...Nu am putut scrie nimic, nimic, mi se parea ca toate cuvintele ar fi nepotrivite in fata incercarilor prin care treci tu...Ce sa ii spui unui om atat de lovit, cum sa il mai incurajezi, cum sa iti mai gasesti tu puterea interioara cand ai avut atata rabadare, atata timp, ai facut tot ce a trebuit, ai suferit, te-ai incrancenat tu acolo singura in sufletul tau sa treci peste toate.
Si in loc acum sa fii linistita si sa iti vezi de celelalte lucruri din viata ta.acum trebuie sa o iei de la capat! E mult prea mult!
Mereu m-am intrebat de ce unii sunt atat de impovarati, iar altii nici nu stiu pe ce lume traiesc.De ce? Aproape ca iti pierzi increderea in Dumnezeu.stiu ca niciodata nu trebuie spus asta, dar sunt atat de suparata pentru tine.
Nu stiu, parca soarta pune prea multe in spinarea unor oameni pana ii aduce cu fruntea la pamant de durere si disperare, iar pe altii ii lasa sa isi bata joc de sanatatea lor, prin fumat, prin bautura, prin nopti pierdute, prin excese de orice fel si cu toatea stea, ii vezi ca nu au nimic...
Ce pot sa iti spun iubita mea, Ana?! Ca sunt alaturi de tine si de familia ta cu sufletul...ca de ieri ma gandesc intr-una la tine, ce o sa faci, cum o sa faci..
Ca as dori sa ai, asa, o putere colosala, sa poti lupta din nou, nu stiu...e usor din cuvinte! Dar e foarte, foarte greu sa fii tu insuti in situatia asta...
Sa te ajute toti ingerii din cer, Sfantul Nectarie, Maica Domnului, toti-toti, sa iti fie alaturi si sa sufle cu divinitatea lor, putere asupra ta !
Sunt trista, trista, trista.
Vio, nu am aici laparascopie la mine, imi pare rau. Si tu esti suparata. Si tu ai probleme!
Nici eu nu stau prea bine, dar pe langa problemele voastre...ale mele sunt nimic!
Si in loc acum sa fii linistita si sa iti vezi de celelalte lucruri din viata ta.acum trebuie sa o iei de la capat! E mult prea mult!
Mereu m-am intrebat de ce unii sunt atat de impovarati, iar altii nici nu stiu pe ce lume traiesc.De ce? Aproape ca iti pierzi increderea in Dumnezeu.stiu ca niciodata nu trebuie spus asta, dar sunt atat de suparata pentru tine.
Nu stiu, parca soarta pune prea multe in spinarea unor oameni pana ii aduce cu fruntea la pamant de durere si disperare, iar pe altii ii lasa sa isi bata joc de sanatatea lor, prin fumat, prin bautura, prin nopti pierdute, prin excese de orice fel si cu toatea stea, ii vezi ca nu au nimic...
Ce pot sa iti spun iubita mea, Ana?! Ca sunt alaturi de tine si de familia ta cu sufletul...ca de ieri ma gandesc intr-una la tine, ce o sa faci, cum o sa faci..
Ca as dori sa ai, asa, o putere colosala, sa poti lupta din nou, nu stiu...e usor din cuvinte! Dar e foarte, foarte greu sa fii tu insuti in situatia asta...
Sa te ajute toti ingerii din cer, Sfantul Nectarie, Maica Domnului, toti-toti, sa iti fie alaturi si sa sufle cu divinitatea lor, putere asupra ta !
Sunt trista, trista, trista.
Vio, nu am aici laparascopie la mine, imi pare rau. Si tu esti suparata. Si tu ai probleme!
Nici eu nu stau prea bine, dar pe langa problemele voastre...ale mele sunt nimic!
Mirelusa, draga mea, mi-a fost dor de tine! Si am fost ingrijorata, n-am stiut nimic de tine...
Sa treci cu bine peste problemele tale, indiferent de ce natura sunt...Si eu am avut o nenorocita de infectie urinara, m-am speriat, am zis:"gata, colonul...m-am nenorocit" Am terminat tratamentul si trebuie sa repet urocultura.
Vio, imi pare rau pentru tine, dar vei trece cu bine peste operatie, esti puternica, stiu asta!
Va pup pe toate si va doresc multa, multa sanatate
Sa treci cu bine peste problemele tale, indiferent de ce natura sunt...Si eu am avut o nenorocita de infectie urinara, m-am speriat, am zis:"gata, colonul...m-am nenorocit" Am terminat tratamentul si trebuie sa repet urocultura.
Vio, imi pare rau pentru tine, dar vei trece cu bine peste operatie, esti puternica, stiu asta!
Va pup pe toate si va doresc multa, multa sanatate
Mireluta, Mireluta, de ce ne faci tu sa ne ingrijoram ? Am deschis calculatorul cu intentia de a face un apel catre tine sau catre cineva care stia ceva de tine. Nu se poate ca de atata timp sa nu mai dai nici un semn de viata !
Daca ieri am plans, azi m-am bucurat pt. aparitia ta. La fel ma intrebam si de Vasi (nici ea n-a mai postat de mult) si uite ca si ea are alte brobleme de sanatate.
Cand cineva lipseste o perioada mai lunga, pe mine ma ingrijoreaza si ma gandesc ca sigur are vreo problema.
Si eu stau prost la capitolul SANATATE, acum ma supara ingrozitor o alergie pe piele, nu stiu de la ce ca nu reusesc sa descopar.
Fetelor, ma bucura tare mult solidaritatea voastra fata de un semen !
Sunt alaturi de voi toate cu gandurile mele bune. Fiti puternice si invingatoare!
Daca ieri am plans, azi m-am bucurat pt. aparitia ta. La fel ma intrebam si de Vasi (nici ea n-a mai postat de mult) si uite ca si ea are alte brobleme de sanatate.
Cand cineva lipseste o perioada mai lunga, pe mine ma ingrijoreaza si ma gandesc ca sigur are vreo problema.
Si eu stau prost la capitolul SANATATE, acum ma supara ingrozitor o alergie pe piele, nu stiu de la ce ca nu reusesc sa descopar.
Fetelor, ma bucura tare mult solidaritatea voastra fata de un semen !
Sunt alaturi de voi toate cu gandurile mele bune. Fiti puternice si invingatoare!
Va multumesc mult de tot, sunteti atat de bune, atat de calde in inimioarele voastre, daca lipsesc de pe forum, va ganditi la mine si va ingrijorati! Nici nu va pot spune cat ma impresionati !
Desi toate aveti, fiecare grijile voastre, mai mici sau mai mari..
Va multumesc mult!
Fetelor, nu am mai scris, nu am mai vrut sa scriu, cel putin deocamdata. Eu intotdeauna v-am incurajat sa fiti optimiste, sa ganditi pozitiv, sa aveti incredere in voi, sa inlaturati indoiala din sufletele voastre ca sa puteti sa va schimbati soarta, atragand energii pozitive.
Daca as fi scris, v-as fi descurajat prea mult, v-as fi destabilizat, poate, din punct de vedere emotional si psihic, pentru ca eu nu pot sa spun altceva decat ce simt si ce gandesc, si acum gandesc negativ si sunt intr-o pasa proasta de tot, ca si cum sunt numai buna de aruncat la gunoi. De asta nu am scris, din teama ca eu - cea optimista, care incerca sa va mai descreteasca fruntile, macar pentru o secunda, as fi acum mult prea negativista, mult prea subiectiva - poate - mult prea dezamagita de aceasta grozavie care se cheama "histerectomie" si chiar nu vreau sa va intristez !
Uite, pe langa problemele Anei, toate celelalte palesc, aproape iti este si rusine sa le mai spui.
Ana, are, cu adevarat, incercari grele ! Un suflet atat de incercat, ce poti sa mai spui.ce poti sa mai spui...?!
Desi toate aveti, fiecare grijile voastre, mai mici sau mai mari..
Va multumesc mult!
Fetelor, nu am mai scris, nu am mai vrut sa scriu, cel putin deocamdata. Eu intotdeauna v-am incurajat sa fiti optimiste, sa ganditi pozitiv, sa aveti incredere in voi, sa inlaturati indoiala din sufletele voastre ca sa puteti sa va schimbati soarta, atragand energii pozitive.
Daca as fi scris, v-as fi descurajat prea mult, v-as fi destabilizat, poate, din punct de vedere emotional si psihic, pentru ca eu nu pot sa spun altceva decat ce simt si ce gandesc, si acum gandesc negativ si sunt intr-o pasa proasta de tot, ca si cum sunt numai buna de aruncat la gunoi. De asta nu am scris, din teama ca eu - cea optimista, care incerca sa va mai descreteasca fruntile, macar pentru o secunda, as fi acum mult prea negativista, mult prea subiectiva - poate - mult prea dezamagita de aceasta grozavie care se cheama "histerectomie" si chiar nu vreau sa va intristez !
Uite, pe langa problemele Anei, toate celelalte palesc, aproape iti este si rusine sa le mai spui.
Ana, are, cu adevarat, incercari grele ! Un suflet atat de incercat, ce poti sa mai spui.ce poti sa mai spui...?!
Nu RASARIT DE SOARE, nu este asa, nu vrem sa te stim trista, daca ne iubesti trebuie sa treci peste probleme, sa le lasi in urma si sa redevi cea care ne-ai incurajat si ne-ai dat putere sa mergem mai departe.E pacat pentru cineva asa frumos si cu suflet asa cald sa fie trista.Noi cele de pe forum te iubim si daca ne iubesti si tu vrem sa ne spui ca esti bine, ca ai lasat tot ce a fost urat in urma. Va pup pe toate si va iubesc si ma rog la DUMNEZEU sa ne dea sanatate si putere lui ANA sa lupte si sa fie invingatoare.
offfff...nu pot sa scriu nimic...va iubesc pe toate, sunteti mai mult decat familia mea...nu intelege nimeni starile noastre, decat noi, fiindca trecem prin ele...
Am luat un extraveral, ca si Mirela trec printr-o stare asa de proasta, ma regasesc in suferinta fiecareia dintre voi...mai ales a Anei...nu-mi doresc sa treaca nimeni printr-o asa situatie, mai ales cand iti spui ca ai castigat un razboi.
Am luat un extraveral, ca si Mirela trec printr-o stare asa de proasta, ma regasesc in suferinta fiecareia dintre voi...mai ales a Anei...nu-mi doresc sa treaca nimeni printr-o asa situatie, mai ales cand iti spui ca ai castigat un razboi.
Va pup cu mult drag! Dragele mele, cred ca si aceste temperaturi mari ne aduc stari de depresie sau slabiciune. Ma bucur ca a aparut RASARIT, careia ii doresc sanatate si sa depaseasca orice problema are.Deasemeni pentru NICO doresc multa sanatate si putere de munca pentru ca acusica se apropia nunta! Pentru VASI sanatate si putere sa treaca peste operatia de colicist. Si eu am probleme mari cu vezica biliara, dar incerc sa o tin asa in frau! De exemplu cand postesc, ma simt bine, cum mananc carne incep problemele. Am incercat tot felul de medicamente si ceaiuri...Medicul spune ca e si din cauza stresului.Nici nu stiu ce sa cred...In tot cazul am cunoscut mai multe persoane care dupa operatia de histerectomie au avut probleme cu fierea.O fi vreo legatura...DOMNUL STIE! Multa putere de a invinge raul, pentru noi toate, dar mai ales pentru ANA, puterea de a o lua de la capat! Putere, tarie si ganduri pozitive!Va pup- LUCICA
Sa stiti ca nu imi place ce se intampla aici !
Ia revizuiti-va gandirea si starea de spirit ! Nu am timp eu acum, dar revin inarmata pana in dinti cu argumente pro viata !!!!! SA nu va mai vad cu capul plecat, ca nu stiu ce va fac !!!! Pai e frumos asa ?Daca o chem pe mama aici, va arata ea voua !!!!! pup, am treaba multa, pregatesc expozitia de la ROMEXPO - PET EXPO pt vineri, sambata si duminica, Un mare eveniment din lumea animalelor de companie si a stapanilor lor ! Merita toata atentia !
Ia revizuiti-va gandirea si starea de spirit ! Nu am timp eu acum, dar revin inarmata pana in dinti cu argumente pro viata !!!!! SA nu va mai vad cu capul plecat, ca nu stiu ce va fac !!!! Pai e frumos asa ?Daca o chem pe mama aici, va arata ea voua !!!!! pup, am treaba multa, pregatesc expozitia de la ROMEXPO - PET EXPO pt vineri, sambata si duminica, Un mare eveniment din lumea animalelor de companie si a stapanilor lor ! Merita toata atentia !
Buna seara fetelor! Buna seara Ana, esti in gandurile si in rugaciunile mele. Fetelor si atentie Rasarit de Soare am trecut prin starile voastre am scris de fiecare data pe forum trairile mele. Imi amintesc ca scapasem de operatie ca-mi venise rezultatul histopatologic ca usor, usor totul intra, chipurile, pe fagasul normal dar am inceput sa am probleme cu trazitul intestinal cu durerii in partea stanga. Am facut atac de panica, depresie ca poate am ceva la colon. Deci fiecare durere pentru mine insemna panica, teama, disperare, asta se intampla la 3 - 4 luni de la operatie. Apoi iarasi a fost o perioada de liniste cand mi-am reluat viata alaturi de sotul meu cand am inceput din nou sa ma simt puternica dar. dar... iar dupa vreo noua luni au inceput intepaturile la sani si uite asa un an jumatate (ba chistulete la rinichi) m-am chinuit. Apoi am inteles ca unele organe din organismul meu incercau si ele sa -si reia functiile. Nu au fost probleme de sanantate atat de grave dar linistea mea se dusese de tot. Am incercat atunci gandirea pozitiva am citit tot felul de carti dar rezultatul era zero.Sotul meu era disperat de starea mea iar eu cu nervi la pamant. Cartile de care vorbeai tu mai la inceputuri le citisem si rescitisem si nu avusesm nici un rezultat si ma bucuram din suflet cand iti citeam optimismul si increderea in ceea ce citeai. Te rog din suflet lasa depresia la usa sau incui-o intr-n sertar si arunca cheia.Deci fruntea sus Rasrit de Soare avem treaba, trebuie sa o sustinem moral pe draga noastra Ana. Daniela ma bucur ca ai depasit problemele tale. Fetelor va pup pe toate chiar daca nu va pronunt numele in timp ce scriu ma gandesc la voi toateVa pupacesc pe toate, toate, toate!
Nico si eu fac mereu infectie urinara, am tras de ea 3 luni, am incercat 6 feluri de antibiotice, tot asa mi-a zburat mintea la colon si eram speriata ca nu vroiam sa fac colonoscopie, citeam si noaptea pe net eram terminata de aia am facut depresie dar multumesc lui DUMNEZEU cu aj pastilelor de la psihiatru sunt bine cum nu am mai fost de mult timp.Am incercat fara pastile, stiu ca nu sunt bune si fac rau pe alta parte dar altfel nu am putut.GRIGUTA ma bucur ca tu ai depasit acea stare fara pastile, eu ma pierd repede si ma gandesc repede la ce e mai rau.Va puuup pe toate
..
..
Daniela, am luat si eu pastile pentru depresie dar cu un an inainte de operatie adica 2007. Mama mea era bolnava iar eu am facut depresie nu acceptam boala mamei mele iar psihicul meu a cedat. Am fost la psihiatru am facut tratament aproape un an. De aceea cand ai scris despre simptomele tale am fost sigura ca este depresie pentru ca eu patisem la fel. Imi amintesc ca sotul meu era innebunit de starea mea (nu mancam, nu dormeam si nu comunicam eu fiind o fire foarte vesela si plina de viata) iar eu ii spuneam asa: " spune-mi tu si medicii ca mama se face bine si eu imi revin in secunda doi" Dar a trecut iar acum cand umbra depresiei imi da tarcoale(ca sigur asta se mai intampla uneori) mi se incranceneaza pielea pe mine. si incerc sa depasesc momentele. Pup fetele.
oooffff Griguta si eu la fel cind m-am operat de histerectomie acum 2 ani spuneam ca bine ca am scapat si ca totul va fi bine adica cit de cit totul va intra pe fagas normal.dar din pacate si la mine dupa vreo vreun an au inceput durerile de burta care nu le aveam mereu dar cind le aveam erau destul de simtite.apoi acum 3 luni am facut ocluzia intestinala si a trebuit sa ma decshida iar si iar alta operatie destul de mare.de jos de buric pina sus aproape de stern.cu pieptul am citeodata probleme ca ma inteapa acum de la un timp vada ca ma mai lasat, pete i-mi apar pe corp ca nici mediciinu/mi da un raspuns de la ce ar fi ca am facut analize la singe si au esit bune dar mie i-mi apar in continuare 2-3 trec alea si apoi apar altele.acum vad ca a inceput sa ma doare in partea dreapta unde am avut ovarul in zona aia si am si dureri de stomac cind ma imbalonez.o gramada de probleme si nu stiu cind se vor termina.de colon in partea dreapta nu mai zic ca-l simt si pe ala cum se mica intruna.vad ca mai toate fetele mai au cite ceva probleme si ma rog la DUMNEZEU SI LA SF NECTARIE sa avem sanatate si sa avem liniste si sanatate dupa cite am chinuit. ANA inca odata i-ti doresc din suflet sa depasesti cu bine si pragul acesta al vietii si sa te ajute DUMNEZEU si SF NECTARIE sa ai sanatate sa te faci bine sa ai parte de multa izbinda si curaj.pupici fetelor si ma bucur ca v-am gasit.eu sotului nu prea pot sa ma pling ba de una ba de alta, asta e defectul lui..nu prea ii pica bine cind ma vait in privinta sanatatii..in rest e om bun..pupici
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa o histerecromie totala si anexectomie bilaterala am probleme cu constipatia
- 25histerectomie-complicatii
- 3Histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 5histerectomie cu anexectomie
- 15Osteoporoza sau altceva?
- 11tulburari de vedere
- 3ciuperca sau ce o fi?
- 5Dupa histerectomie totala se mai face Papanicolau?
- 3fibromul uterin + hiperplazie simpla de endometru
- 4Ajutor de la cele care au avut histerectomie uterina
- 7histerectomie totala si anexectomie bilaterala
- 13Adenocarcinom de ovar
- 5histeroctomia totala, bilaterala
- 45Chistadenocarcinom border-line g1
- 2tumora ovariana
- 0Complicații histerectomie totală
- 2Hiserectomie totala +hernie abdominala operate impreuna.
- 0Hemoragie post menstruatie - doresc instalarea menopauzei
- 0Formațiune fluidă și parafluidă ce obturează rinichiul stâng.
Mai multe informații despre: Histerectomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: