histerectomie totala cu anexectomie bilaterala

5907 comentarii 1 2 ..... 848586 ..... 196 197 Înainte ›
0
20-06-2012, ora 20:41
ilen36
Nu este medic/terapeut
ilen36
Offffffffffff...astazi, inainte de a pleca spre Bucuresti, la control, am aruncat un ochi aici si nu m-ia placut ce am citit, am plecat mai mult plangand. Pe drum am trecut prin toate starile posibile.
Ana, fi puternica ne rugam pentru tine.
Ieri m-am intalnit cu o prietena buna, operata de cancer la san, acum..scarbosenia, nu pot sa-i pronunt numele s-a intins la oase...:((
Din ce citesc, aproape toate am trecut prin aceleasi, , etape" ca sa le spun asa ( probleme de tranzit intestinal..daca am ceva la colon?, cu sani...daca...)
Griguta si eu ma panichez din orice si gandurile astea practic ma paralizeaza fizic si psihic
Astazi am facut ECO la sani si am mai multe chisturi si pe stangul si pe dreptul, diagnostic : mastoza chistica. Asta pana ce ies analizele( inclusiv markeri tumorali).
Ma opresc aici, nu pot sa mai scriu nimic.
Va pup pe toate!
0
20-06-2012, ora 20:52
daniela_giurea
Nu este medic/terapeut
daniela_giurea
Griguta suntem operate in acelasi an in 2008, avem 4 ani de la operatie si problemele nu se mai sfarsesc. Trebuie sa mergem inainte cu capul sus si sa gandim pozitiv asa cum ai spus tu.Eu vreau sa tin tratamentul de depresie macar un an pana termin cu italia.Cand o sa vin in concediu o sa te rog sa-mi dai nr. de telefon, mi-ar face mare placere sa te aud si sa-ti multumesc pt incurajarile pe care le-am primit cand am avut mare nevoie.Te puuuup!
0
20-06-2012, ora 21:17
nico39
Nu este medic/terapeut
nico39
Daniela, si eu tot in 2008 m-am operat, 28 iulie...au trecut 4 ani...Ilen, mastoza chistica am si eu, dr mi-a spus ca nu e ingrijorator, se poarta, e la moda...
Fetelor, am avut o perioada super, radeam, spuneam bancuri, acum parca a venit necuratul...ce naiba am patit toate? ma doare aia, si eu am aia, suntem praf toate...dar cel mai rau este ca ne-am demoralizat...cred ca e cazul sa ne revenim si sa o incurajam pe Ana, are nevoie de noi...
Va pup si va iubesc pe toate!
0
20-06-2012, ora 22:28
griguta
Nu este medic/terapeut
griguta
Buna seara fetelor! Asa fetelor sa ne rugam pentru Ana sa ne unim gandirea pozitiva si sa -i dam din puterea noastra, Luminita am avut si eu pete rosii dar pe fata am fost la dermato ce mi-a dat nici un efect imi dadea o solutie alba nu-mi amintesc cum se numea dar nu a avut nici un efect si atunci cineva mi-a spus de un ceai se numeste "trei frati patati" la mine a avut efect. Cum se prepara si se bea scrie pe prospect si din cate stiu eu petele astea se pot face si pe sistem nervos. Nico este suficient ca una din noi sa sufere si automat toate suntem marcate doar suntem o familie nu? Ilen sa ne ajute Dumnezeu sa fim puternice.Daniela ti-am scris un mesaj privat. Somn usor, azi am cam monopolizat forumul Va pup pe toate fetelor!
0
21-06-2012, ora 00:29
ana2010
Nu este medic/terapeut
ana2010
Sunteti cea mai minunata familie pe care poate sa o aiba cineva, va iubesc si imi pare tare rau ca v-am intristat cu problemele mele!
Din cate am citit si voi a-ti trecut si poate va confruntati si acum cu probleme si vreau sa fim toate PUTERNICE sa lasam tristetea ( daca nu primim bataita de la COTI), sa incercam sa fim vesele si sa alungam gandurile negative!
Rasarit ( Mirela, draga mea) imi pare nespus de bine ca ai scris si iti multumesc din suflet.Eram ingrijorata pentru tine ca nu ai mai postat de mult si chiar ieri am vorbit pe facebook cu Nuty si am itrebat daca stie ceva despre tine ( mi-a spus ca mai vorbeste cu tine pe ms).
Griguta draga mea, multumesc.Ai trecut si tu prin multe de la operatie-eu inca nu am luat pastile de la pshihiatru, dar cred ca voi apela si eu la el-tot incerc sa trec singura si voi vedea daca o sa reusesc.
Elian 62- ce fel de alergie pe piele ai ???? mancarime de piele????
Nu vreau sa va sperii, dar sa fiti atente la mancarimi nejustificate de piele ( pe tot corpul), de dureri mari si sa megeti la medic sa vedeti exact despre ce este vorba!!!!
Azi am facut un eco la ficat si nodulul de pe ficat este de 23mm, maine fac analize si daca sunt ok ( pentru tratament), mai mult ca sigur ca vineri voi incepe tratamentul.
O sa vedem cum va fi!!!!!!!!!!!!!!
Vasi, nu mai vreau sa fi trista-
Va pupacesc pe toate, sa ne auzim cu bine!!!!!!!!!!!!
0
21-06-2012, ora 09:41
rasarit de soare
Nu este medic/terapeut
rasarit de soare
Buna dimineata scumpele mele,

Of, Ana tu vrei sa ma faci mereu sa plang, tu cu sufletul tau mare: auzi, sa fii ingrijorata de mine cand tu ai atatea pe cap! Nu, te rog nu fi ingrijorata pentru mine, eu nu am nimic, tu ai mare nevoie de ajutor, tu trebuie sa invingi din nou, trebuie ca toata lumea sa se stanga in jurul tau si sa te inconjoare cu iubire, asta iti da mare putere!

Stiti ca acolo la sanatoriul (sau cum s-o numi el) clinica din Breaza.acolo toti asistentii si medicii se strang in fiecare zi in jurul pacientului si se roaga pentru el. Apoi primeste medicatia. Mi se pare un lucru absolut dumnezeiesc. Multi oameni, daca stai sa te gandesti, chiar necunoscuti, sa se roage in grup, pentru un semen al lor ! E ceva..chiar divin!

Ana, o sa pun acatiste pentru tine! Sa stii ca se pot pune acatiste pe un an intreg, nu numai pentru 40 de zile.
Pe mine m-au ajutat enorm ! Mi s-au indeplinit chiar nazuintele, gandurile, care personal mi se pareau de nerealizat ! Si Dumnezeu mi-a aratat ca se poate orice. Dar doar, dupa ce, m-a lasat intr-o lunga suferinta, care s-a intins pe ani buni, abia apoi, probabil, am meritat eu ca Dumnezeu sa ma mai si premieze, cu ceva care-mi doream eu, dar mi se parea ca dorinta mea e atat de nerealizabila, ca si cand as fi dorit sa ating un curcubeu ! Si da, am atins curcubeul, pentru ca a vrut Dumnezeu !
Si eu te iubesc pe tine, Ana, va iubesc pe toate, pe toate !
Griguta, iti multumesc pentru generozitatea si bunatatea ta. Pentru inima ta calda. Ai trecut prin atatea si tu...ce sa zic, fiinte incercate, poate prea mult. Multumesc pentru sfaturile tale, pentru incurajari, esti deosebita si esti puternica !
Nico, frumoasa mea si tie iti multumesc ! Te-ai gandit la mine, te-ai ingrijorat pentru mine..si tu si Daniela si Eliana si Ilen si Claudia si Vio nu stiu cum sa va multumesc la fiecare in parte si cum sa va asigur de recunostinta mea si de faptul ca va simt pe toate in sufletul meu.
Si lui Coti, si lui Corangel si scumpei de Nutisor si lui Laurica mea, si lui Mabel, tuturor va doresc - asa cum imi doresc pentru mine - tot binele din lume! Vreau sa va alint cu un cuvant bun pe toate, pentru ca aveti atata noblete sufleteasca...!

Chiar vreau sa stati linistite, nu va faceti griji pentru mine, problema mea, sau problemele mele sunt mici, mici...nici nu le pot mentiona aici, in comparatie cu problemele voastre !
O sa va spun, nu e secret, ba chiar as vrea sa discutam intre noi, este util dialogul, pentru ca una dintre noi, poate stie ceva ce nu stiu celelalte, poate vine cu o idee salvatoare, poate ca din experienta ei invata ceva si celelalte, mai ales ca acest subiect, atat de delicat, cum este histerectomia, nu il poti discuta cu oricine, as merge chiar pana acolo, incat as spune ca nu il poti discuta cu nimeni !
Aveti grija de voi, fetelor, va rog! Ca in ceea ce ma priveste pe mine, o scot eu la capat cumva, trebuie ! Macar fac tot ce se poate face, caut solutii, acum sunt in faza de documentare aprofundata si temeinica !
0
21-06-2012, ora 09:50
rasarit de soare
Nu este medic/terapeut
rasarit de soare
My good, am uitat-o pe Doinita, regina gradinilor si a florilor, pe Ama iubita, pe Luminita si pe Lucica.
Sa imi fie cu iertare, in inima mea sunteti toate fetele de pe forum. Ba chiar imi sunt dragi si cateva din urma, de pe la primele pagini, care nu au mai intrat pe forum si cu care nu am purtat discutii, dar le simpatizez si uneori, noaptea pana adorm, ma gandesc si la ele. Ma intreb ele ce or face, or fi bine ?!
0
21-06-2012, ora 14:49
ana2010
Nu este medic/terapeut
ana2010
rasarit, multumesc din suflet! si chiar te rog din toata inima mea, daca ai posibilitatea sa-mi pui acatiste si doream mult sa ajung la biserica cu SF, Nectarie.Nu am reusit sa ajung la Bucuresti si aici nu am posibilitatea!!
Numele meu de botez este Anuta.
Va pup cu drag si sanatate
azi am facut analize- nu stiu inca rezultatele-astept un telefon de la doctorita-
0
21-06-2012, ora 14:56
rasarit de soare
Nu este medic/terapeut
rasarit de soare
Ana, sa te ajute Dumnezeu mult, mult.

Sigur ca da, o sa pun acatist pe numele 'Anuta'.

Daca poti, sa ne spui cum au iesit rezultatele. Stau cu sufletul la gura pana ne spui.
0
21-06-2012, ora 15:06
rasarit de soare
Nu este medic/terapeut
rasarit de soare
Ana, spune-mi si numele de familie.
0
21-06-2012, ora 15:08
frimuluminita
Nu este medic/terapeut
frimuluminita
Ms Griguta acum in august cind ma voi duce acasaam sa cumpar si eu ceai din acela. fetelor mastoza chistica mi-a spus si mie anul trecut ca am cind am facut eco la sini. Rasarit ms ca m-ai pus si pe mine la sufletelul tau si stiu ca nu uitasesi unele fete intentionat ci pur si simplu se intimpla.mai ales ca noi suntem mai proaspete intrate pe forum..pupici la toate fetele.Ana o sa fie bine ai sa vezi.pup
0
21-06-2012, ora 15:11
rasarit de soare
Nu este medic/terapeut
rasarit de soare
Da, Luminita, asa este, nu am uitat intentionat, doar ca unele fete au scris mai des si mai mult, imi sunt mai mult impregnate in singurul meu neuron.
0
21-06-2012, ora 17:57
clau_dia77
Nu este medic/terapeut
clau_dia77
acum 10 min am intrat in casa si primul gand a fost sa vin langa voi...tot la cursul acela ma chinui pana in august dar azi m-am tuns si m-am pensat..ma simt mult mai bine.am intrat sa va spun ca sunt aici orice ar fii si ca, chiar daca de cele mai multe ori nu gasesc cuvintele potrivite sa va scriu, sufletul meu e alaturi de voi toate, fiinte ce mi-a fost dat sa va intanesc si pt care ma rog zi de zi..
Mirela azi am curaj pt ca ma simt ca noua sa-ti fac o marturisire...te ador om cu sufletul mare si cu inima buna

Coti..tot cu expozita?poate te vedem pe acolo printre fatucile ce impart pliante...te pup si abia astept sa te linistesti cu treaba sa ne scrii mai multe

Acum nu o sa pot nominalizez pe toate lumea spre rusinea mea..dar va asigur ca sunteti toate fara exeptie in gandurile mele bune
0
21-06-2012, ora 23:36
ana2010
Nu este medic/terapeut
ana2010
Pentru -rasarit - Gruion- va pup pe toate, rezultatele nu le-am primit astept telefon!
0
21-06-2012, ora 23:46
COTI
Nu este medic/terapeut
COTI
Mirela, mi-ai luat-o inainte cu acatistul.si eu voi pune acatist la Sf Nectarie pt Ana.Nu trebuie decat numele de botez, nu si numele de familie. O sa cer de la calugar si ulei sfintit de la candela sf Nectarie, si fac tot posibilul sa ajunga la Ana.Fac pachet la posta.Ana, de curand am primit mir de la Mormantul sfant, lumanari si tamaie. Nu am mult, dar din tot sufletul voi imparti cu tine.Sa imi spui cum sa procedez si asa am sa fac.Nu voi pregeta nimic in sensul asta, te pup si pe toate fetele la fel.
mail-ul cu lamaia este de la mine.merita incercat, nu ai ce sa pierzi, pup
Clau, referitor la expozitie : sunt omul din spatele frontului...acolo este lupta mare si munca la fel, In fata intr-adevar sunt "fetitele ' tinere si frumoase, cu fuste scurte dar in spate este o munca titanica cu multa transpiratie si batai de cap.dar creierul nu se vede niciodata !!!! Dar primeste laudele !!!
0
22-06-2012, ora 07:46
clau_dia77
Nu este medic/terapeut
clau_dia77
neatza lumee bunaaa!ne topesc caldurile astea..abia reusesc sa ma odihnesc noaptea de cald.voi cum suportati?
Buna Coti draga...stiu..adica nu stiu dar pot sa-mi imaginez cata munca e, mi-ar place tare mult sa merg la o astfel de expozitie, cu siguranta as lasa mai multi bani acolo decat intr-un magazin cu haine..nu m-as putea abtine sa nu cumpar toate minunile care ar putea sa o incante pe "mitzti"a mea.apropo ce mai fac copiilasi vostri necuvantatori?
O zi cat mai racoroasa sa aveti..pupici pt toata lumea...
0
22-06-2012, ora 08:35
rasarit de soare
Nu este medic/terapeut
rasarit de soare
Anuta Gruion, ok. Sa ne spui rezultatul analizelor.

Pentru rugaciunile pe care le voi face pentru Ana, imi trebuie si numele de familie.

Claudia, iti multumesc!
Voi toate sunteti suflete de aur !
0
22-06-2012, ora 11:28
ana2010
Nu este medic/terapeut
ana2010
Plang, plang..nu din cauza bolii!!!!(mi-am propus sa o ignor pe scarbosenia asat de boala), plang pentru ca sincer nu am mai intalnit astfel de oameni ca si voi.Am avut multi asa zisi prieteni, erau cu toti super cand eram sanatoasa, cand eram in curte la mine la gratare.Acum, nu mai exist, nu mai exista telefoane, nu mai exista mail, nimic nu mai exista...decat un gust tare amar!!!!!!!!!!!!
Draga Coti, nici nu am cuvinte de a-ti multumi, nu stiu ce ar trebui sa spun, simplu nu stiu.te rog din suflet, pune acatiste la Sf.Nectarie ( tare mult mi-am dorit sa ajung la el) si pentru pachetel- PROMIT- ca atunci cand vin in tara vin la tine dupa pachetel.Sa sti ca ma tin de promisiuni!!!!!!!!!!!!!!!!
Mirela, multumesc, si nu vreau sa te mai simt trista!!!!!!!!!!!!!
va pup pe toate-am sa va tin la curent cu tot ce se intampla cu mine, cu toate trairile mele.Nu am primit telefon de la clinica- astept sa vad si eu cand incep tratamentul.Nu stiu exact ce analize am facut, cred ca sa vada daca se poate incepe tratamentl.
0
22-06-2012, ora 12:25
rasarit de soare
Nu este medic/terapeut
rasarit de soare
Ana iubita, vom pune acatiste, ne vom ruga pentru tine, nu este nimic mai omeneste decat sa te rogi pentru un semen al tau aflat in suferinta ! Si cu cat mai multe persoane vor face acest lucru, cu atat mai multa energie vom condensa, cu atat rugaciunile vor creste in putere.
Cat despre prieteni, nu te necaji, 'iarta-i Doamne, ca nu stiu ce fac' !
Eu am avut un prieten pe care timp de multi ani, l-am ajutat financiar, i-am dat bani pe care niciodata nu i-am cerut inapoi, l-am ajutat sufleteste, l-am ajutat din punct de vedere medical, cand a fost nevoie, cred ca nici sora lui nu l-ar fi ajutat atat.
Cand am aflat despre cumplitul meu diagnostic, vorba lui ilen, nici nu imi vine sa pronunt cuvantul, am simtit nevoia sa spun si eu apropiatilor, de parca ei mi-ar fi putut schimba cu ceva soarta, dar nu stiu, asa am simtit atunci, simteam nevoia sa simt oameni multi langa mine.
Si cand l-am sunat si eu pe acest prieten sa ii spun, reactia lui a fost ca 'daca tot mor, de ce sa il mai sun, ce rost are sa mai vorbim'?! A fost de neinchipuit ! A fost 'noaptea mintii' vorba lui Ciutacu.
Oamenii sunt langa tine cand esti puternic, cand ai relatii sus-puse, cand ai bani! Cand esti stapan pe situatie!
Cand esti in nevoie, se face gol in jurul tau, pustiu.
Nu te necaji pentru asta, fii mai presus decat ei !
Eu nu am murit, dar acest prieten al meu, a venit dupa multi ani, cu o suspiciune de cancer al maxilarului. A venit la mine, stiind ca eu sunt in spital, stiind ca eu mai cunosc doctorii. Si stii ce-am facut? L-am dus la un stomatolog bun, apoi mai departe a mers la Facultatea de Stomatologie, ba i-am dat si bani, ca era in nevoie.
Deci...cum spune la Biblie?! Ca daca cineva te palmuieste, sa ii intorci si celalalt obraz?! Dar nu pentru el, am facut asta, nu pentru om - adica, cat pentru mine, pentru spiritualitatea mea, pe care o consider muuult deasupra unui asemenea caracter - cum a dat dovada ca este - si pentru Dumnezeu!
0
22-06-2012, ora 13:29
doinag
Nu este medic/terapeut
doinag
Te admir o data in plus, Mirela. Nu oricine poate sa procedeze asa.
Si eu am avut parte de o experienta asemanatoare. Si cand vezi cu cata nerusinare apeleaza din nou la tine dupa ce s-a purtat asa! Dar am spus intotdeauna ca Dumnezeu nu doarme, vede si bunele si relele.
Draga Ana, te rog si eu sa ne tii la curent cu evolutia. Noi suntem zi de zi pe baricade si te vom sustine cu rugaciunile noastre.
Va doresc un week-end linistit si cat se poate de racoros. Noi dam o fuga la mare sambata si duminica, sa mai detensionam putin asolventul, ca s-a saturat saracul de atata invatat pe caldurile astea.
Multa sanatate! Va pup.
0
22-06-2012, ora 15:41
Corangel
Nu este medic/terapeut
Corangel
Dragele mele, ati atins un subiect, pe cat de banal, pe atat de vast, de amplu, daca putem spune asa: prietenii si prieteniile.
Ehei, asta-i de cand lumea si pamantul, si nu trebuie sa fim dezamagite de experientele prin care am trecut la capitolul prietenii.

Mereu m-am ghidat dupa dictonul : spune-mi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti! Asa am auzit la batrani, asa am considerat ca trebuie sa procedez. Din aceasta cauza, am multe cunostinte, multi colegi, amici.dar nu stiu cati prieteni am. Sau mai bine spus, nu stiu daca am.

Eu sunt o persoana care nu pot purta dusmanie sau suparare pe oricine m-ar supara cu ceva. Nu am liniste si pace in suflet. Ma macina si ma imbolnaveste.
Asa ca, Mirela, cum procedezi tu, asa procedez si eu si ma simt foarte bine. Nu neaparat o fac pentru mine, ci o fac pentru ca ma simt libera sa aleg cum sa ma raportez la cei din jur. Nu sunt subjugata niciunui comportament razbunator. Asta este diferenta dintre mine si ceilalti. Asta a facut si Iisus. Credeti ca a avut vreun motiv pentru care sa aiba atatia dusmani? Ba chiar pana acolo, incat sa-i doreasca moartea? Daca El i-a iertat pana si pe persecutori, noi ce motiv am avea sa-i tratam altfel?

Mirelus, nu ai nimic de pierdut daca ii ajuti. Nu stii niciodata cand o astfel de persoana se va schimba prin puterea exemplului pe care il oferi inconstient.
Ana, conteaza ce n-ai avut si ai pierdut sau ce ai castigat acum?

Haideti ca postez cateva fraze, oarecum celebre despre prieteni, ca sa ne amuzam putin:

Prietenia este confortul inexprimabil de a te simţi în siguranţă cu o persoană, fără a trebui să-ţi cântăreşti gândurile, nici să-ţi măsori cuvintele.
Maica Tereza spunea: 'Dacă-i judeci pe oameni nu mai ai timp să-i iubesti.'

Prietenii sunt ca sanii. Unii sunt mari. Unii sunt mici. Unii sunt reali. Unii sunt falsi.
Prietenii sunt ca stelele.Nu-i vezi mereu dar stii ca exista!
Prietenii sunt ca pepenii: încerci o sută şi alegi doi, trei.

Va pup.

Ana...cum sunt rezultatele la analize?
0
22-06-2012, ora 17:49
ama17
Nu este medic/terapeut
ama17
sa ne ajute D-zeu sa nu avem nevoi in viata, fie ele de orce natura ca atunci se vad oameni. mai bine sa ai ca sa poti sa dai. daca ai un anume statut social sa vezi ce roiesc in jurul tau.sa nu ajungi la ananghie ca atunci vezi cu cine ai de-a face.
viata e atat de ascurta si noi sigur intelegem asta. sa ne bucuram in fiecare zi de lucrurile marunte care ne inconjoara. sa avem grija ce ne dorim.
traieste clipa!
sa fiti sanatoase si sa traiti in pace cu voi si cu cei dragi voua.
0
23-06-2012, ora 07:59
clau_dia77
Nu este medic/terapeut
clau_dia77
neatza scumpele mele.ce frumos ai vb depre prietenie, despre devotament Corangel.ma simt oarecum norocoasa.pana acum nu am cunoscut tradarea unui prieten..incep sa-mi pun intrebari..oare sa nu fii avut prieteni sau poate din cauza faptului ca sunt om om atat de iertator incat de fiecare data gasesc scuze pentru comportamentul celor care vor sa ma raneasca...da, imi amintesc ca uneori am suferit dar mi-a trecut atat de usor incat azi..nici nu imi mai amintesc de ce si cand m-a suparat cineva
Mi=au placut tare mult vorbele spuse de Maica Tereza..vor fii motto-ul meu de viata de acum in colo

Va imbratisez cu drag pe toate...
0
23-06-2012, ora 16:10
violeta70000
Nu este medic/terapeut
violeta70000
Buna ziua!

Sunt noua aici si as avea nevoie de ajutor. In urma unui ihc am urmatorul diagnostic:
P16 pozitiv difuz in celulele tumorale
KI67 pozitiv in toata grosimea epiteliului scuamos din zonele de displazie si pozitiv in 15% din celulele tumorale din zonele invazive. Aspectul HP si IHC pledeaza pentru o leziune tip HSIL cu zone de microinvazie.

Din ce inteleg eu ar fi cancer gradul 1. Voi ce parere aveti?

Multumesc!
0
23-06-2012, ora 17:11
daniela_giurea
Nu este medic/terapeut
daniela_giurea
Buna Violeta, te-as ajuta cu placere dar nu ma pricep, doctorul ce a zis?el e in masura sa-ti spuna despre ce este vorba, poate fetele celelalte stiu mai bn si o sa te lamureasca.Va puuuuup pe toate!
0
24-06-2012, ora 16:02
griguta
Nu este medic/terapeut
griguta
Buna ziua fetelor, azi fac 4 ani de la operatie m-am operat in ziua de nastere (24 iunie) a Sfantului Ioan Botezatorul. Fetelor ca tot a venit vorba de prieteni si la mine inainte de operatie era casa plina, dupa operatie nu avea cine sa-mi duca un lighean cu rufe pe balcon.. asa ca eu nu pot fi ca Rasarit de Soare. usor, usor m-am indepartat de ei. Daca atunci cand ai nevoie de ei nu vin la tine ce sa caute cand totul este in regula? Nu sunt suparata pe ei dar nici nu mai pot sta cu ei la masa.
Bine ai venit printre noi Violeta, stiu ca am facut si eu o postare de genul asta acum patru ani nimeni nu mi-a raspuns, este bine sa intrebi medicul el iti va spune despre ce este vorba. Nu trebuie sa ai retinere il intrebi si sigur iti va spune ce ai. Urmeaza sa te operezi? ce ti-a recomnadat medicul? Ana gandul meu fuge din cand in cand la tine. Fetelor va imbratisez si va pup pe toate, toate, toate!
0
24-06-2012, ora 16:07
violeta70000
Nu este medic/terapeut
violeta70000
Buna!

Da, saptamana aceasta cred. Am 28 de ani, este in stadiu incipien, dar este. Multi imi spun ca pot pastra ovarele, dar sincer imi este teama. Ma gandesc ca sunt mai greu da urmarit decat era colul. Nu stiu daca merita riscul.
Sincer cred ca nu. osteoporoza nu o sa ma omoare pe cand cancerul da. Ca oameni care, din pacate ati trecut prin asta, voi ce parere aveti? La stadiu acesta le pot pastra. Sa risc?

Multumesc!
0
24-06-2012, ora 16:16
ama17
Nu este medic/terapeut
ama17
buna violeta,
cu medicul trebuie sa te sfatuiesti. el iti poate explica cel mai bine. cu cancerul nu e de joaca.
0
24-06-2012, ora 16:21
violeta70000
Nu este medic/terapeut
violeta70000
Da, dar ei tot ezita sa imi spuna direct din cauza varstei. Eu cred ca cel mai sigur este s scot si ovarele. Medicii se dau cam si dupa dorinta pacientului. Stiu ca nu mor in urmatorii ani daca pastrez ovarele, dar imi este groaza sa mai trec inca o data prin asta, daca ar mai urma inca o operatie. Si oricum pana sunt vizibile semnele in ovare raul este deja foarte mare. Oricum nu imi mai folosesc la nimic decat ca nu asa vea bufeuri. Ei spun ca ar putea fi pastrate. Da, ar putea fi, dar riscul este urias. Punand in balanta cred ca mai bine suport bufeurile. Oricum ar trebui sa ma consider fericita ca l-a descoperit acum. suna stupid, dar asa este...
0
24-06-2012, ora 16:39
griguta
Nu este medic/terapeut
griguta
Violeta esti de aceeasi varsta cu fata mea, sa-ti dea Bunul Dumnezeu sanatate. Eu stiu ca un medic bun stie ce are de facut. Nu dorinta pacientului este primordiala ci hotararea medicului de a face ce este bine pentru pacient. La ce spital te operezi? Esti casatorita? Aici ne dam toate cu parerea dar medicul este cel care hotaraste. Mie mi-a spus asa "iti scot si ovarele ca sa scapam de griji". Eu iti doresc numai bine sa treci peste aceasta incercare, te imbratisez si te pup cu drag.
Adaugă un comentariu / răspuns
5907 comentarii 1 2 ..... 848586 ..... 196 197 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Histerectomia totală cu anexectomie bilaterală poate crește riscul de deces la femeile tinere
  • Histerectomia ar putea fi un factor de risc pentru boala Alzheimer
  • Histerectomia cu sau fără ovarectomie bilaterală asociată cu risc crescut de accident vascular cerebral [meta-analiză]
  •