hormonal?

04-02-2014
mada16
Nu este medic/terapeut
mada16
eu ma lupt cu acneea de la pubertate (de fapt m-am luptat pentru ca m-am dat batuta de ceva ani incoace) Am incercat creme dar fara efect(doar punctele negre au disparut)si am fost si la dermatolog dar nici sfaturile lui nu au fost de ajutor. Sunt mamica a doi copii amandoi nascuti cu cezariana iar dupa cea de a doua cozariana ciclul menstrual s-a dereglat, acum vine doar la 2 luni in loc de in fiecare luna. Acneea nu are o perioada anume(inainte sau dupa CM)cand apare. Recent am fost cu fetita la pediatru si spre marea mea mirare iata un doctor ce parca ar avea o idee despre care ar putea fi pb mea.
intrebarea mea este: luand in considerare simptomele, ce as putea face ca analize si tratament?
simptome: am fata plina de cosuri si pete lasate de acestea, sunt foarte des nervoasa iar dispozitia mea se schimba brusc, CM care vine o data la doua luni si apetit sexual foarte scazut..
si am uitat sa precizez ca inainte de ultima sarcina mi s-au prescris de catre medicul ginecolog anticonceptionale (din cate am inteles cu un surplus de hormoni)care erau menite sa ma ajute si cu apetitul sexual si poate si sa reusesc sa mai pun pe mine cateva kg deoarece altfel nu reusesc sa ma ingras. am 1 metru 50 si 40kg. dar s-a dovedit a fi o greseala deoarece am avut o reactie alergica la ele cu mancarimi pe tot corpul si a trebuit sa renunt la ele.
2 comentarii
0
04-02-2014, ora 14:01
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Intr-adevar cremele au rolul lor...dar cu alimentatia cum stai???stiu ca laptele(lactatele)nu prea fac casa buna cu acneea...si poate multe altele...ideea e sa mergi si la un nutritionist care ar putea sa te ajute.apoi miscare faci???stiu ca ai 2 copii si poate nu mai ai timp, doar ca totul merge cap la cap cu circulatia sangelui, imunitate, digestie...
ideea e sa incerci macar, ca de pierdut nu ai ce!!!o zi faina sa ai!!
0
04-02-2014, ora 15:04
mada16
Nu este medic/terapeut
mada16
cu alimentatia nu stau intotdeauna bine. uneori mananc, alteori nu, pofta de mancare mai mult lipseste si daca mananc fortat pentru ca trebuie totusi sa mananc ceva, nu imi pica bine mancarea. Laptele propriu-zis nu imi prieste desi iaurturi si branzeturi mananc dar calciul intotdeauna a fost o problema pentru mine de mica si la fel si cu vitaminele, sunt anemica. Cat am fost insarcinata am luat vitamine dar totul a fost transferat copiilor si imediat dupa nastere am dat jos si kg acumulate.Aveam 43 kg inainte sa raman insarcinata si tot cu atatea am si iesit din spital, copii au avut fiecare 3 kg. Ca si exercitiu in afara de fugit dupa prichindeii mei si plimbarile prin parc cu ei nu fac (lipsa de timp). am uitat sa mentionez ca am 26 de ani iar copiii 5 si 2 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Coșurile (acneea)
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Hormonii de creștere din produsele de origine animală
  • Principiul care stă la baza reglării secreției de hormoni
  • Hormonii din laptele matern influențează pozitiv flora intestinală a sugarului
  •