Imbracare dinte cu coronita

02-02-2019
razvandinu29
Nu este medic/terapeut
razvandinu29
Am avut ub dinte din fata rupt si mi'a fost pus pivot fibra de sticla si recontruit acum 2 ani...acum m'am dus sa il slefuiasca si sa il imbrac cu coronita insa duoa ce la slefuit la baza gingiei se vede o linie f subtire neagra aproape de gingie.e posibil sa fie o mica carie?sa se fi cariat putin de acum 2 ani decand mi'a fost recontruit?pt ca urmeaza sa imi vina coronita din laborator si sa il imbrac dar vreau sa stiu daca e okey cu liniuta aceea neagra.dna doctor mi'a comunicat ca este okey pivotul ca nu am nici o pb insa eu acum am vazut linia aceea neagra.ce sa fac ?
1 comentarii
0
05-02-2019, ora 15:47
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Poate sa fie o urma de tartru sau poate sa fie o urma de carie. Nu va putem spune exact pana nu vedem clinic dintele. Oricum nu este tocmai ok ca ați stat atâta vreme cu el fără coronița.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: