Imi amorteste corpul!

Numele meu este Marinela, am 20 de ani si de 5 zile au inceput sa imi amorteasca degetele de la mana stanga apoi toata palma, am inceput sa nu mai am stabilitate in brat si acum mi-a amortit si toata partea stanga a corpului mai exact spate piept, burta. va rog spuneti-mi ce sa fac, sunt foarte speriata. Multumesc!
3 comentarii

Buna allyna. Poate ar fi indicat sa te consulte un medic neurolog.
Multa sanatate iti doresc!
Multa sanatate iti doresc!

Mai bine un dr neurochirurg si un dr cardiolog. Si mergi in urgenta, te vor indruma cei de acolo.
Ai luat ceva medicamente sau ai fumat ceva? Sa le spui doctorilor.
Ai luat ceva medicamente sau ai fumat ceva? Sa le spui doctorilor.

Am descoperit problema... Am Scleroza Multipla, cel de sus a fost primul puseu cu leziuni pe creier si coloana cervicala... in 6 luni am avut 3 probleme de genul asta! Recomand tuturor sa mearga la medic si sa ia in seama orice mic simptom!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Amorteala mainii drepte dupa 5 minute in care e folosita la ceva mai solicitant
- 5am hipertensiune arteriala gr 3 si si fac tratament, la inima nu s-a gasit nimic spectaculos
- 4Amorteala la nivelul pielii pe coapsa
- 6Completare 1 tratament insomnie
- 50dureri musculare si articulare, furnicaturi
- 8intelepaturi in zona inimii, iar acum incepe sa imi amorteasca mana stanga
- 8durere cot si amorteala
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 7Amortirea oaselor, muschilor
- 6Ac. anti virus varicelo-zosterian IgM sau IgG? Rog lamurire.
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 2durere picior amortire inima
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 1Senzaţia de amorţeala a gâtului si dureri in regiunea cervicala de gen 'junghi'
- 2Amorteala faciala acuta
- 1Posibil o parestezie?
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: