imi cade parul
buna, am 21 de ani, cred ca am problema asta de mult timp, aveam par lung intr-o vreme si imi cadea excesiv, m-am tuns, il tin scurt acum, am observat ca fruntea tot inainteaza :)) si dupa cum vad eu e cam rar, ereditar nu cred ca e pt ca nu e nimeni nici din partea mamei nici din partea tatalui cu probleme de genu'. poate mai pot face ceva sa se opreasca, daca nu asta e. poate fi din cauza nutritiei? nu cred ca am o dieta foarte corecta si sanatoasa. fumez, pacat :)) poate sa-mi spuna cineva ce pot sa fac? sau la care sectie sa ma duc la spital pt un control? "doctorita" mea de familie mi se pare cam nepasatoare si incompetenta si nu vreau sa apelez la ea decat eventual pt o trimitere.
1 comentarii
Daca la 21 de de ani iti cade parul asa sa nu crezi ca asa ceva este ereditar. Nu, modul tau de alimentatie si de trai trebuie sa fie catastrofal. Schimba-le ca numai asa vei opri poate incetarea caderii parului.
Daca doctorii nu pot ajuta nici macar la o infectie banala, oare cum crezi ca te vor putea ajuta la ceva la care ei nici macar nu au singur medicament ?
Ar fi chiar pierdere de timp si in plus ai deveni si cobaiul lor...
Citesteste si tu ce inseamna alimentatie bazica, de ce cafeaua face aciditate in corp si-ti termina mineralele, de ce painea alba nu are nimic in ea., fumatul, stressul, etc.
Cum vrei sa creasca un pom intr-un pamant in care nu mai este nimic in el ???
Daca doctorii nu pot ajuta nici macar la o infectie banala, oare cum crezi ca te vor putea ajuta la ceva la care ei nici macar nu au singur medicament ?
Ar fi chiar pierdere de timp si in plus ai deveni si cobaiul lor...
Citesteste si tu ce inseamna alimentatie bazica, de ce cafeaua face aciditate in corp si-ti termina mineralele, de ce painea alba nu are nimic in ea., fumatul, stressul, etc.
Cum vrei sa creasca un pom intr-un pamant in care nu mai este nimic in el ???
Alte subiecte recente din această secțiune: