imi pulseaza tamplele si vajaie urechile

28-07-2013
alexandraoana
Nu este medic/terapeut
alexandraoana
uneori, seara, la culcare, cand ma intind imi vajaie urechile si imi pulseaza tamplele si parca inima nu bate cum trebuie ( bataile se simt normal dar parca bate 'sub presiune') si am senzatia ca o sa imi explodeze tamplele. daca stau in capul oaselor, simptomele se mai diminueaza. am observat ca ma simt asa in general cand sunt foarte obosita sau daca e foarte cald afara. sunt dati in care toate simptomele astea dispar dupa cateva minute, alte dati tin pana a doua zi. cand simptomele dureaza mult ( pana a doua zi) incepe sa ma doara si capul si am senzatia ca la orice miscare brusca ( sau o simpla inclinare a capului) o sa plesneasca. cand ma doare capul nu ma doare in acelasi loc ci in diverse zone ( tample, pe cate o parte, crestet dar niciodata la ceafa)de ce ? ce as putea face? va multumesc.
2 comentarii
0
28-07-2013, ora 10:48
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, surmenajul sau dezechilibrul somn-veghe cauzează astfel de simptome. În plus, stresul contribuie la accentuarea senzaţiilor frecvente de disconfort. Respectaţi un program de somn normal şi promovaţi zi de zi activităţile relaxante. De asemenea, un set de analize probabil ar ajuta.
Numai bine!
0
28-07-2013, ora 20:27
alexandraoana
Nu este medic/terapeut
alexandraoana
Va multumesc.Intr-adevar am o problema cu somnul insuficient si am un job stresant. Voi incerca sa invat sa ma relaxez si sa respect orele de somn si daca nici asa nu e bine, imi voi face analizele. Multumesc mult inca odata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: