imi sare umarul

09-04-2013
guruian
Nu este medic/terapeut
guruian
buna, am 20 de ani acum si am avut un accident banal acum vreo 5 ani am cazut de pe bicicleta dar nu a fost o cazatura zdravana am cazut si m-am sprijinit pe palma si atunci mia sarit umarul l-am pus la loc in aproximativ un minut ma durut foarte tare atunci, nu m-am dus la doctor ca dupa 2-3 zile mi-am revenit dar imi pocnea foarte tare umarul cand roteam cotul, de atunci a inceput sa mai imi sara cateodata pana in ziua de azi mi-a sarit de vreo 8 ori cam asa ultima oara fiind ieri de aia am venit sa intreb, acum ma doare si iar pocneste cand mia sarit ieri l-am pus la loc intinzand mana in sus durerea a trecut dupa o ora si dupa 3 ore am fost la bazin sa inot ce trebuie sa fac sa nu se mai intample asta ? artrostop mi-ar face bine ??
2 comentarii
0
09-04-2013, ora 14:16
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna ziua. Se pare ca va confruntati cu o luxatie recurenta scapulo-humerala (nu ati precizat care umara este afectat). La primul episod am inteles ca nu ati beneficiat de evaluare si tratament de specialitate (imobilizare, etc.). Pentru a nu se agrava problemele articulare deja existente (pot fi afectate ligamentele, etc) si a nu dezvolta sechele permanente, va sfatuiesc sa apelati de urgenta la un medic ortoped.
Multa sanatate!
0
09-04-2013, ora 22:01
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Cu scuzele de rigoare voi completa putin raspunsul distinsei colege: intr-adevar, repetarea luxatiei scapulo-humerale constituie o indicatie de interventie chirurgicala.
Prin urmare, trebuie sa luati legatura cu un specialist in Artroscopia umarului (exista mai multe procedee pentru cura instabilitatii scapulo-humerale, unele artroscopice).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Umărul blocat sau înțepenit
  •