Imi tremura corpul (muschii)
Bună ziua. Acum 2-3 zile am observat că imi tremură efectiv corpul, maini, mușchii spatelui, tricepsii si chiar gambele..mie imi tremură mâinile de mic..dar doar atat..cu restu nu am avut probleme. Înainte beam si cafea..dar cam de 1 saptamana nu mai beau, consum alcool ocazional, si acum 1 săptămâna m-am reapucat de exercitii fizice..dupa o pauză de 3 luni. Tremurul încetează in repaus..dar la cea mai mică încordare, revine instantaneu. De aproximativ 6 săptămâni, am un program de somn dereglat si nu mănânc la un pogram fix. Poate fi o lipsă de calciu, oboseala sau ceva mai grav? Am 20 de ani
2 comentarii
Da, cel mai probabil e lipsa de Calciu. Totusi, un neurolog ar putea sa faca un examen clinic complet si sa excluda un sindrom extrapiramidal de exemplu, care se manifesta prin tremor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 2tremurat, lipsa de concentrare si imposibilitate de a vorbi
- 3dintr-o data ma ia tremuratul si o transpiratie abudenta
- 8stare generala de sanatate instabila
- 31ameteli si tremor
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 200Spasme musculare si tremuraturi
- 84Tiuit + tremur al corpului interior
- 2imi tremura picioarele
- 0tensiune arteriala
- 11Tremur necontrolat
- 1Tremur imvoluntar al membrelor inferioare.
- 1Bebelus 8 luni are un tremur din capusor sau uneori leagana caputu stanga dreapta
- 2Dureri de cap, ameteala, tremurat, atac de panica
- 2Tremur în corp
- 2Crize fetita 2 ani - tremurat, deficit de vorbire
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
- 3Atacuri de panica, oboseală cronică, mișcări involuntare ale capului și corpului, tremur
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: