in Cautare
As vrea sa stiu daca exista undeva in Oradea cabinet stomatologic special pentru persoanele cu handicap grav, sau intr-un judet in apropiere de Oradea. AStept un raspuns cat mai curand. Multumesc.
4 comentarii
Ce fel de handicap grav?
Pt handicap psihic (imposibilitate de cooperare cu pacientul) va recomand o clinica de chirurgie maxilo-faciala.
Pt handicap locomotor, in principiu orice cabinet ar trebui sa poata trata pacientul.
Pt handicap psihic (imposibilitate de cooperare cu pacientul) va recomand o clinica de chirurgie maxilo-faciala.
Pt handicap locomotor, in principiu orice cabinet ar trebui sa poata trata pacientul.
este vorba de un handicap locomotor, peste tot in oradea mi s'a spus ca nu exista cabinete aici care sa se ocupe cu tratarea dintilor la persoanele cu handicap, ci doar cu extractii, insa eu am nevoie de tratare. Nu mai pot amana.
Nu prea inteleg refuzul. Adica nu vad nici un motiv pt care nu s-ar putea face tratamente.
(Singura conditie de indeplinit este sa existe rampa pt scaun pt a putea avea acces pacientul in cabinet.)
(Singura conditie de indeplinit este sa existe rampa pt scaun pt a putea avea acces pacientul in cabinet.)
Nici eu nu pot sa inteleg, am fost peste tot in Oradea si primesc acelasi raspuns. Nu imi face nimeni nimic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.