in Cautare

29-09-2011
Mateas Ana
Nu este medic/terapeut
Mateas Ana
As vrea sa stiu daca exista undeva in Oradea cabinet stomatologic special pentru persoanele cu handicap grav, sau intr-un judet in apropiere de Oradea. AStept un raspuns cat mai curand. Multumesc.
4 comentarii
0
07-10-2011, ora 16:45
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Ce fel de handicap grav?

Pt handicap psihic (imposibilitate de cooperare cu pacientul) va recomand o clinica de chirurgie maxilo-faciala.
Pt handicap locomotor, in principiu orice cabinet ar trebui sa poata trata pacientul.
0
09-10-2011, ora 17:20
Mateas Ana
Nu este medic/terapeut
Mateas Ana
este vorba de un handicap locomotor, peste tot in oradea mi s'a spus ca nu exista cabinete aici care sa se ocupe cu tratarea dintilor la persoanele cu handicap, ci doar cu extractii, insa eu am nevoie de tratare. Nu mai pot amana.
0
09-10-2011, ora 18:23
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Nu prea inteleg refuzul. Adica nu vad nici un motiv pt care nu s-ar putea face tratamente.

(Singura conditie de indeplinit este sa existe rampa pt scaun pt a putea avea acces pacientul in cabinet.)
0
12-10-2011, ora 19:58
Mateas Ana
Nu este medic/terapeut
Mateas Ana
Nici eu nu pot sa inteleg, am fost peste tot in Oradea si primesc acelasi raspuns. Nu imi face nimeni nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul