inca putin :) iau jumatate de abilify si jumat escitalopram

27-01-2017
elena55555
Nu este medic/terapeut
elena55555
buna, mai am putin si scap de tratament.am fost la medic si a zis ca nu imi injumatateste doza, dar am injumatatit-o eu si ma simt foarte bine, iau jumatate de abilify si jumat escitalopram...credeti ca e momentul sa-l opresc?
3 comentarii
0
27-01-2017, ora 21:19
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Aceste decizii se iau impreuna cu psihiatrul care v-a prescris tratamentul. Nu v-a spus motivul pentru care inca nu este de acord sa modificati dozajul? Daca nu sunteti multumita de colaborarea cu actualul psihiatru, puteti sa va programati la alt medic pentru o consultatie.

Toate cele bune!
0
27-01-2017, ora 21:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca ai avut vreodata vreun episod psihotic, nu renunta la Abilify. Risti sa recazi. Discuta cu medicul tau o eventuala schema de renuntare la tratament numai daca e de acord. El iti stie cazul. Bolile acestea sunt de lunga durata.
1
28-01-2017, ora 18:51
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună!
Numai psihiatrul poate hotărî doza necesară unei afecțiuni, pentru că el ți-a stabilit schema de tratament de care ai nevoie. Orice abatere de la regulile stabilite de el poate să-ți facă mai mult rău decât bine. Mai ales că el a gândit o anumită schemă de tratament necesară afecțiunii de care suferi.
Faptul că acum te simți bine poate fi rezultatul tratamentului luat până acum, iar faptul că psihiatrul nu ți-a micșorat doza, înseamnă că mai ai nevoie o perioadă pentru a preveni recăderea. Dacă în urma tratamentului urmat te-ai simțit bine, mie îmi spune că psihiatrul ți-a dat medicația corespunzătoare, deci nu te grăbi să strici tot.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: