incălţămintea ortopedică- a fi sau a nu fi

13-02-2011
iustihodora
Nu este medic/terapeut
iustihodora
Am un copil de 9 ani.De la 5-6 ani am obs.ca duce picioruşul drept în faţa celui stîng.D-na dr. medic de familie ne-a spus ca ni se pare şi copilul odată cu creşterea lui se va corecta. Am mai insistat ulterior dar am fost sfătuiţi să aşteptăm...Acum un an trecînd prin policlinica SF MARIA IASI la dr de la interne am cerut trimitere si la chirurgie. De aici am fost trimis direct la o firma de produse ortopedice. Culmea e că aceeaşi dnă doctor l-a văzut cu un an în urma cînd avea fractură la mînă si nu a acceptat că baiatul meu are o problemă la picior (nu aveam trimitere, veneam la urgenţă cu maşina personală ). Cei de la firma(...) " au analizat " mai cu atenţie copilul şi m-au sfătuit să cumpăr ghete ortopedice. Anul acesta am revenit pe traseul medic- de-familie=policlinică=dr.interne=spital=dr chirurg, dar surpriză, dr este în concediu.Aşa că noul dr mă pasează la un alt dr (nu are formulare..), iar acesta din urmă, se irită, intră în cabinet..se întoarce după 7-8 min cu trimiterea şi apoi se ocupă de alt pacient (pe hol ! ) Întrebare: pe copil îl mai consultă cineva ? În ceea ce priveşte firma de produse ortopedice mai sunt şi altele în IASI ?
1 comentarii
0
13-02-2011, ora 23:23
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Ghetele ortopedice au, la ora actuala, utilizari rarissime, numai in afectiuni importante (de 1000 ori mai putin decat sunt, de fapt, prescrise..).
Sincer, nu cred ca este cazul copilului D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns