Început de astm bronsic
Bună seara! În urma cu 5 luni, mi-a apărut o tuse uscata, iar în urma unor controale mi s-a recomandat administrarea de antihistaminice, deoarece era din cauza alergiilor(cel mai probabil la ambrozie)
După câteva săptămâni în care totul a fost ok, și tusea si simptomele de alergie au mai trecut (lăcrimare și mâncărime ochi, nas), tusea a reapărut, dar țin sa menționez ca inafara de tuse, ma simt perfect. M-am speriat, și în urma unui control la mediucul pneumolog, în urma unei spirometrii(care a ieșit ft puțin modificata, iar plamanii mei sunt ok) a ieșit ca as avea un astm alergic, iar medicul mi-a recomandat un tratament pt astm.
Credeți ca aceasta tuse, chiar este datorata unui astm, sau poate fi și de natura psihica(din cauza perioadei actuale în care trăim). Țin sa precizez ca noaptea, în timpul somnului nu am absolut nimic.
Va multumesc anticipat!
După câteva săptămâni în care totul a fost ok, și tusea si simptomele de alergie au mai trecut (lăcrimare și mâncărime ochi, nas), tusea a reapărut, dar țin sa menționez ca inafara de tuse, ma simt perfect. M-am speriat, și în urma unui control la mediucul pneumolog, în urma unei spirometrii(care a ieșit ft puțin modificata, iar plamanii mei sunt ok) a ieșit ca as avea un astm alergic, iar medicul mi-a recomandat un tratament pt astm.
Credeți ca aceasta tuse, chiar este datorata unui astm, sau poate fi și de natura psihica(din cauza perioadei actuale în care trăim). Țin sa precizez ca noaptea, în timpul somnului nu am absolut nimic.
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5investigatii pentru astm bronsic
- 2Relatia: astm bronsic - rinita alergica
- 6Astm Bronsic (non-alergic) de aprox 10 ani
- 6renuntarea la cortizon - efectele tratamentului homeopat
- 7astm bronsic mixt si alergii multiple la copii
- 6fibroza pulmonara, astm bronsic - infromatii
- 4astm bronsic, fumat
- 1astm bronsic
- 8Astm Alergie sau altceva
- 14Bronsita astmatiforma vs. astm bronsic...diferente
- 35cancer mamar agresiv?
- 2astm bronsic
- 0astm bronsic - recomandari
- 1astm bronsic
- 5Astm bronsic, nas si gat uscat, expectorez mucus
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
- 1Vizita medicala Subofiteri Campina si Astmul bronsic
- 9Proces inlocuitor plamani
- 0Astm bronșic + alergie respiratorie și efectele vaccinului Pfizer anti Covid-19
- 2Durere la frunte dupa inceperea tratamentului de hipertensiune cu Noliprel Arg Forte 5mg
Mai multe informații despre: Astmul bronsic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: