Incerc sa slabesc.. pot lua ColonHelp?

31-03-2011
mateidoina
Nu este medic/terapeut
mateidoina
Am fost operata de curand de gusa polinodulara.Cum m-am ingrasat in ultimul timp din cauza toriodei, as vrea acum sa dau cateva kg jos.Credeti ca pot lua ColonHelp?
5 comentarii
0
31-03-2011, ora 15:11
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Colon Help nu este pentru slabit, ci pentru reglarea problemelor intestinale.
Cati ani aveti?
0
31-03-2011, ora 15:53
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Şi eu am fost diagnosticată cu hipotiroidie, am făcut tratament hormonal aproximativ 7-8 luni după care se pare că m-am vindecat. Avusesem un surplus de 12 kilograme pe care l-am pierdut mâncând sănătos şi făcând mişcare, fără altfel de ajutor chimic. Nici ţie nu îţi recomand să apelezi la pastile, sucuri miraculoase, shak-uri înlocuitoare de masă etc., plus ColonHelp este un produs pentru detoxifierea organismului şi oricum după ce îl termini ce te faci? ai nevoie doar de o alimentaţie sănătoasă şi vei slăbi cu siguranţă.
Regulile unei vieţi alimentare sănătoase sunt următoarele:
-renunţă la pâine, cartofi, făină, zahăr, orez super-extra-rafinate, întoarcete la viaţa sănătoasă a bunicilor nostri: pâine din făină neagră bogată în fibre, fîină integrală, fructoză, orez sălbatic, cu bob lung sau basmati, paste integrale.
-nu combina niciodată la o singură masă carbohidraţii(pâinea, pastele, cartofii, orezul) cu lipidele(carnea, untul, lactatele integrale, brânzeturile integrale).
-mănâncă mereu alături de carne o garnitură din legume- fierte sau aburite: broccoli, conopidă, salată verde, fasole verde.
-consumă peşte, ulei de măsline. Acestea nu îngraşă, ci ajută la procesul de slăbire datorită lipidelor complexe. Pentru a le digera organismul are nevoie de mai multă energie decât primeşte din însăşi ingerarea lor.
-fă mişcare, plimbări în aer liber, plimbări cu bicicleta, înnot.

În mare aşa stau lucrurile. Dacă vei respecta câteva principii de bază vei da imediat surplusul de kilograme jos.
Succes şi ai grijă de sănătatea ta. Şi aşa ingerăm zilnic suficiente chimicale ca să mai le înghiţim şi cu linguriţa din alte surse.
0
31-03-2011, ora 16:03
mateidoina
Nu este medic/terapeut
mateidoina
multumesc pentru sfaturi.voi incerca pe cat posibil sa mananc rational si sanatos, desi, sunt de la tara, si mancarea noastra de baza este cartoful.
0
26-01-2012, ora 10:30
maria.toader
Nu este medic/terapeut
maria.toader
Ba e bun pentru slabit ColonHelp. Eu am dat jos 5 kilograme primavara trecuta. E adevarat ca am slabit in 3 luni, dar nu m-am mai ingrasat la loc. Eu mancam foarte multe dulciuri, dar in timpul curei si dupa aceasta pofta s-a diminuat foarte mult. In plus, am inceput sa mananc dimineata. Daca vrei rezultate imediat s-ar putea sa fii dezamagit, dar daca intentionezi sa-ti schimbi stilul de viata, sa faci sport si sa mananci sanatos e foarte bun.
0
20-07-2012, ora 17:11
Mari_Meli
Nu este medic/terapeut
Mari_Meli
Si eu stiu ca se poate slabi cu Colonhelp, din experienta personala. De fapt lucrurile se leaga: detoxifierea, curatarea colonului, reglarea tranzitului, a glicemiei si a colesterolului - fibrele si Omega 3 au un ro, foarte mare in asta si reglarea unor mecanisme din organism are drept urmare in mod firesc reglarea si a altora. Curatarea colonului = eliminare mai buna de toxine = absorbtie de substante nutritive mai buna = intarirea sistemului imunitar etc.

Cu tot respectul, nu sunt de acord cu afirmatia "vei da imediat surplusul de kilograme jos." (useranonim). Nimic nu face miracole, nici Colonhelp nici vreo dieta minune (dimpotriva, cand slabesti prea rapid, te deshidratezi, dezechilibrezi organismul si faci mai mult rau decat bine, plus ca nu e de durata slabitul asta). Cu CH nu slabesti instantaneu, nu mai mult de 5-6 kg pe luna, din cate situ eu - dar nu pierzi pur si simplu kilograme, iti ajuti organismul. Va recomand sincer sa cititi pe www.colonhelp.ro. Indiferent daca va decideti sa luati produsul sau nu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.