incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala

10-08-2007
dana_blue
Nu este medic/terapeut
dana_blue
buna ziua! am 18 ani si de un an am prieten.as vrea sa-mi incep viata sexuala, dar am o mare frica, mi e frica sa raman gravida.. oricum prezervativul o sa il folosim, dar am tot auzit de cazuri in care s-a rupt. O alta metoda pe langa prezervativ recomandabila varstei mele care ar fi? despre pastile am auzit ca au efecte adverse, iar pentru sterilet sau altceva mi se pare ca sunt prea tanara. ne iubim, si nu imi e frica de durere, iar problema cu sarcina tinde sa se transforme intr-o obsesie.va multumesc anticipat pentru raspuns.
3 comentarii
0
10-08-2007, ora 00:00
Lukos
Nu este medic/terapeut
Lukos
Cea mai buna solutie este abstinenta; Dumnezeu a randuit sexul in cadrul casatoriei, iar mijloacele anticonceptionale nenaturale contravin scopului casatoriei care este nasterea de copii si binele celor doi parteneri.
Abstinenta este o solutia optima in cazul tau caci fereste de capricii si de "razgandiri". Cum poti fi sigura daca partenerul tau te iubeste daca nu se poate pastra curat pana la casatorie? Cum poti fi sigura ca esti demna de el daca nici tu nu te poti pastra intr-o astfel de stare? Iubirea nu inseamna doar afect, ci se concretizeaza in dorirea binelui real unei persoane. Daca il iubesti (si cred ca il iubesti pe prietenul tau) nu vei accepta sa primeze partea senzoriala si te vei pastra curata pana la casatorie.
Sa nu spui ca nu se poate, pentru ca se poate. Poti spune, insa, ca e greu. Si e foarte adevarat lucrul acesta insa miza e mare: e chiar iubirea nonegoista.
0
10-08-2007, ora 00:00
Lukos
Nu este medic/terapeut
Lukos
Am uitat. http://www.profamilia.ro/soti.asp?autofer. Aici gasesti informatii despre autocontrolul fertilitatii pe cale naturala.
0
22-08-2007, ora 00:00
sepulcrum
Nu este medic/terapeut
sepulcrum
da.l dreq d preot... folositzi prezervative bune... + nu o facetzi intr.un fel brutal ka tunci se rup:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •