Am 13 ani si ma visez cu femei
Buna sunt Vlad am 13 ani si as vrea sa va intreb ceva mie cam jena dar o sa va spun, noaptea ma visez cu femei si am dorinta de a face dragoste nu stiu daca este ceva normal, nu ma masturbez ! va rog raspundeti-mi sunt disperat
7 comentarii
Daca o sa imi incep viata sexuala o sa am probleme in viitor in viata sexuala ?
Parintii mei ar acepta asta dar multe fete de varsta mea nu ar acepta asa ceva, doar daca as gasi o fata cu varsta mai inaintata ! Sant foarte rusinos si nu pot spune fata in fata cu o fata ! Help me, please :(
Parintii mei ar acepta asta dar multe fete de varsta mea nu ar acepta asa ceva, doar daca as gasi o fata cu varsta mai inaintata ! Sant foarte rusinos si nu pot spune fata in fata cu o fata ! Help me, please :(
Este ceva normal sa visezi femei cu care faci dragoste, Vlad.La fel si dorinta de a-ti incepe viata sexuala.
Poti incerca sa te masturbezi, nu este o rusine, poti sa-ti gasesti o prietena mai mare ca varsta, sau poti pur si simplu sa nu fortezi lucrurile si sa vina totul de la sine.
Nu uita de protectie. pa pa
Poti incerca sa te masturbezi, nu este o rusine, poti sa-ti gasesti o prietena mai mare ca varsta, sau poti pur si simplu sa nu fortezi lucrurile si sa vina totul de la sine.
Nu uita de protectie. pa pa
hey:) sunt Theona si am 15 ani...sincera sa fiu trebuie sa recunosc ca inca nu m-am sarutat pana acum cu nimeni cu toate ca am avut cateva ocazii(2), dar am crezut ca ma voi face de ras pt ca nuj sa sarut(baietii fiind mai mari decat mine primul cu un an si al 2lea cu 3 ani).Mi-e foarte frica cand ma voi saruta prima data pt ca nuj daca "voi face fata" cum vrea respectivul.O problema este ca ma excit foarte repede(daca asa se numeste:-??:D ceea ce mi se intampla mie), prima data cand mai aveam nitel sa ma sarut tipul respectiv(mihai) ma tinea in brate, era foarte tandru si ma simteam bn cu el dar ma treceau fiori prin tot corpul si tineam cum curge ceva din mine(cred ca intelegeti ce vreau sa spun:D) si a doua oara la fel si nuj daca este un lucru normal sau nu.Si mai rau decat toate astea pe toate prietenele mele le-am mintit, spunandu-le ca m-am sarutat pana acum si sincer ma simt ca un kkt:|.
So...in concluzi nu trebuie sa fii rusinat de ceea ce ti se intampla pt ca vezi sunt mai mare decat tn si sunt si fata...e un lucru normal prin ce treci..chill:-j
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Mai cresc sau nu?
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 7Ce sa fac? Sa-i spun iubitului meu de celalalt baiat?
- 6va rog ajutati-ma: problema cu penisul
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 7Dureri de oase
- 8Este o marime normala?
- 5Cos (galben) pe testicul
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 1sex la 16 ani?
- 4am o fetita de 14 ani care este dependenta de fondul de ten si de machiajuri
- 13la 15 ani - sex?
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 4virginitatea
- 0Nu prea reuseste sa tuseasca singur...
- 4Implant mamar la 18 ani
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
- 3Probleme adolescent
- 3Problema psihica.
- 0Varsta de 16 ani
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Adolescentul