infectie...?

31-10-2008
saby
Nu este medic/terapeut
saby
Buna seara! Acum 2 saptamani mi s-a umflat gingia... apoi a aparut o punga de puroi, iar de atunci imi curge un lichid alb, mereu cand apas pe gingie, urmat apoi de sangerare. Despre ce este vorba si cat de grav este? Va rog sa-mi raspundeti deoarece am nevoie sfatul dumneavoastra.
4 comentarii
0
01-11-2008, ora 00:11
mikiscence
Nu este medic/terapeut
mikiscence
sal.tre sa-ti zic ca exact asa am avut si io pana acum doua zile.si nu m-am dus la doctor ca prefer orice numai stomatologi sa nu vad:))si stii ce-am facut...am luat un antiinflamator...si anume..nimesulide..sincer nu stiu daca sunt si in romania(ca nu stau in romania)dar de la 3 plicuri nu mai am nimic.Daca nu gasesti nimesulide...intreaba la farmacie de un antiinflamator...deci io iti zic experienta mea..numai bine!!
0
01-11-2008, ora 00:33
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Posibil un abces parodontal...adica in jurul radacinii dintelui respectiv.
0
01-11-2008, ora 18:55
mikiscence
Nu este medic/terapeut
mikiscence
m-am razgandit.cu privire la doctorii stomatologi:)acum as da orice sa ma doara maseaua...sa ma primeasca doctorul zambind asa.pup!!!
0
05-11-2008, ora 09:02
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna ziua!
Daca nu ati mai avut pana acum probleme de acest gen in zona respectiva sunt cam 90% sanse sa va confruntati cu un abces parodontal cauzat de un rest alimentar intrat in spatiul parodontal. Poate ati mancat cu ceva timp inainte de aparitia acestor probleme floricele sau poate a intrat o bucatica mica dintr-o coaja de seminte sau partea aceea subtire si dura din cotorul unui mar, etc. Am avut multe cazuri de acest gen care se rezolva foarte usor, repede si bine printr-o vizita la stomatolog care va curata zona foarte bine, veti face un tratament cu antibiotic si veti avea putin grija de igiena zonei respective pana la vindecare. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea fermității gingivale crește probabilitatea de inflamație gingivală
  •