Infectie
Acum 2-3 saptamani mi-am pus coronita de portelan la premolar.Iar la dintele din fata(nu stiu cum se cheama) o plomba.Aveam infectie, dar a zis ca incearca sa o trateze pentru a nu-mi face extractie.Dupa o saptamana de cand mi-a pus plomba mi s-a umflat gingia si iesea puroi printr'o fisura.Mi-a curatat-o de 2 ori, iar a 3a oara mi-a facut o gaura ceva in gingie si mi-a curatat mai bine, dar nu prea am reusit sa suport durerea, si cred ca mai era de curatat.Am luat antibiotice 3 zile(o folie de 10) si s-a mai dus.Acum e mai putin de 1 sfert din umflatura care era.Dar daca apas seara mai iese asa puroi sau sange.(mult mai putin intradevar).Azi s-a uitat si mi-a zis ca se va trage infectia.Daca nu imi va face rezectie apicala. Nu stiu daca sunt sanse sa-mi dispara de tot.Tot rezectia apicala e mai buna nu? Sau ce antibiotice mai bune sa iau?!
1 comentarii
Dintele tau are o infectie si a facut fistula de unde iese puroiul, ca tratament exista 2 posimilitatii depinde de infictia care este la dumneavoastra, prin tratament medicamentos si daca nu reusesti prin tratament, se intervine chirurgical prin rezectie apicala, din ce ai povestit acum in cazul tau este cel mai bine si cel mai sigur o rezectie apicala, pt mai multe detalii imi scrii pe mail
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila