Infecție bacteriana, internare, nu se confirma

04-09-2018
Lucacs
Nu este medic/terapeut
Lucacs
Acum 3 saptamani am avut 5 zile de febra si frisoane, starea febrila a incetat dupa tratament cu augmentin, paracetamol si nurofen, nu ma simteam totusi perfect asa ca am fost trimis de medicul de familie la Spitalul de boli infecțioase pentru investigații amănunțite.Am făcut raze la plămâni, ecografie și analize la sânge care au ieșit proaste (fibrinogen 1450). Am fost trimis la o secție de interne unde am fost spitalizat 9 zile, tratat cu amoxiplus injecții și perfuzii cu glucoza și vitamina C.Am fost externat cu fibrinogen 500 și Vsh 60, stare generală bună și cu pneumonie nespecificata mentionata pe biletul de ieșire. De ieri însă a reapărut febra și mai agresivă ca prima repriză de acum 3 saptamani. Am recăzut oare, a fost tratamentul prea scurt? Am fost investigat și la ORL, pneumologie și coloana cervicală (radiografie din care a rezultat că am spondiloza). Mulțumesc anticipat.
1 comentarii
0
31-08-2021, ora 14:17
Denisa Neagoe
Nu este medic/terapeut
Denisa Neagoe
Bună. Știu că este destul de târziu să răspund acum căci abia am văzut postarea dumneavoastră. V-ați rezolvat problema de acum 3 ani?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • S-a descoperit mecanismul prin care febra la începutul sarcinii poate produce defecte cardiace și fizionomice la copil
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  •