infectie cu febra

12-10-2010
dorinel_ob99
Nu este medic/terapeut
dorinel_ob99
Buna ziua!
Am o problema la premolarul 14 de sus. am de mai mult timp o fistula pe gingie si m-am decis sa merg sa o tratez. maseaua este f sparta asa ca medicul e decis sa o inchida cu o plomba(probabil un pansament obisnuit nu ar fi stat), dar fara sa ii faca nimic. dupa 3 zile a inceput sa ma doara ingrozitor, am stat o zi cu durerea, si apoi am fost la un cabinet non stop(era duminica) si mi-a scos plomba, lasand canalele libere, mi-a recomandat sa iau augmentin de 1000mg la 12h. am inceput tratamentul, iar dupa ce am luat a 2-a pastila nu m-a mai durut de loc. dar de a 2-a zi am inceput sa fac febra, am fost la medicul meu, a zis ca nu e nici o problema si sa continui tratamentul; dar e deja a 3-a zi de tratament si inca fac febra si transpir abundent. ar trebui sa-mi fac griji? e infectia f puternica? se poate intinde in corp(septicemie sau ceva)? in timp ce am febra ma doare si capu.
va multumesc.
1 comentarii
0
12-10-2010, ora 17:54
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Posibil ca febra sa fie de la un inceput de viroza (raceala), fara legatura cu dintele in cauza.
Pt febra puteti lua ibuprofen, paracetamol, aspirina. (Bineinteles continuati tratamentul cu antibiotic, minim 5 zile).
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul