Infectie dentara

02-09-2011
CrisCristina
Nu este medic/terapeut
CrisCristina
Buna ziua as dori si eu sa va intreb despre un medicament care credeti ca m-ar putea ajuta sa scap de aceasta problema.Am luat augumentin pana acum dar totusi nu este destul de puternic.Daca ati putea sa imi recomandati ceva mai bun v-as fi foarte recunoscatoare:)
1 comentarii
0
03-09-2011, ora 22:38
teodora90
Nu este medic/terapeut
teodora90
buna seara!am o problema foarte mare..mia iesit ca si o punga de puroi mare in cerul gurii...acum un an si ceva a inceput sa am niste dureri f mari la dintele din fata...si am mers la dentist mi-au dat injectii sii antibiotic...la un moment dat se spargea si imi iesea sange cu puroi...dar nu a iesit tot puroiul...si eu cum sunt in strainatate am mers la un dentist si mi-a facut o plomba acolo...mi-a zis k nervul e deja mort si mi-a dat din nou antibiotic...dar infectia tot nu mi-a trecut.iar mi-a zis s iau tot antibiotic dar nimic...vreau un sfat unde sa merg si ce sa fac..pt ca cateodata ma deranjeaza si mie frica pt ca am azuit ca acel puroi poate sa mearga la cap...se poate trata?imi poate si mie cineva sa-mi raspunda?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul