Infectie dinte
Buna ziua,
Mi-am facut o lucrare la dintii (13, 14, 15) anul trecut si deasupra lui 13 (caninul) mi s-a format acum 6 luni o punga de puroi ce se tot spargea ca in final sa se formeze o fistula. La o prima operatie chirurgul a zis ca a observat o mica infectie, la a doua operatie mi-a mai frezat din os si din radacina zicand ca radacina este crapata vertical, de aceea nu se vede la radiografii. In final am facut o tomografie acum cateva zile. Se afla la linkul :
https://www.dropbox.com/sh/077wr5ac6rnrb0d/NtlgyArb9b
Stomatologul mi-a spus ca haloul inchis la culoare din jurul caninului e din cauza operatiei si ca nu ar fi infectie, sa mai asteptam. In acelasi timp puroiul inca se mai formeaza saptamanal. Imi puteti spune si opiniile dvs?
Multumesc
Mi-am facut o lucrare la dintii (13, 14, 15) anul trecut si deasupra lui 13 (caninul) mi s-a format acum 6 luni o punga de puroi ce se tot spargea ca in final sa se formeze o fistula. La o prima operatie chirurgul a zis ca a observat o mica infectie, la a doua operatie mi-a mai frezat din os si din radacina zicand ca radacina este crapata vertical, de aceea nu se vede la radiografii. In final am facut o tomografie acum cateva zile. Se afla la linkul :
https://www.dropbox.com/sh/077wr5ac6rnrb0d/NtlgyArb9b
Stomatologul mi-a spus ca haloul inchis la culoare din jurul caninului e din cauza operatiei si ca nu ar fi infectie, sa mai asteptam. In acelasi timp puroiul inca se mai formeaza saptamanal. Imi puteti spune si opiniile dvs?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5membrana sinusala perforata?
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 3infectie la masea
- 1infectie dentara
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 1Infectie dentara si alergie la penicilina !
- 9Cauza infectiilor?
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 17Infectie masea.
- 8Extractie pe infectie
- 5Infecție la rădăcina molarului
- 9Infecție molar de minte semiinclus
- 1Infectii la toti dintii, sinuzita
Mai multe informații despre: infectia dentara