infectie dupa extractie?

buna seara. acum 3 zile am scos si eu o masea (prim mea masea) dar extractia s-a facut cat a mai fost un pic cu infectie. stomatologul mi-a facut extractia a curatat bine acolo, s-a acoperit golul dar acum pare sa fie ceva puncte alb-galbui, falca e inca umflata si gingia un pic. e normal asa ceva? Mentionez ca dupa extractie doctorul mi-a zis sa mai tin tratamentul cu augmintin si aulin inca 5 zile. asta fac incontinuare. astept raspunsurile voastre. va multumesc.
3 comentarii

este normal dupa o extractie sa fie asa
trebuie sa iei o saptamana antibioticul si aulinul
ai avut infectie si nu trebuia sa ti-o scoata intai trata infectia si dupa aceea extragerea
trebuie sa iei o saptamana antibioticul si aulinul
ai avut infectie si nu trebuia sa ti-o scoata intai trata infectia si dupa aceea extragerea

A fost prima extractie, de asta te ai speriat, Lory it are dreptate antibioticul, mai ales augmentinul rezova toate.

dupa 11 zile de antibiotic am facut diaree nu le mai suport acum ce sa fac sa imi treaca diareea?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 11infectie dentara -- operatie
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 4Infectie dentara si o durere teribila in zona interioara a obrazului
- 3Abces sau alta infectie?
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 6Care este maseaua de minte?
- 1Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?
- 1Colt de masea dupa 10 luni de la extractie
- 2Durere de masea
- 0complicatii dupa extractie
- 2Extractie masea
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 3Infecție?
- 1Umflare după extractie
- 2Extracție canin infectat
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 1Masea ingropata in gingie
Mai multe informații despre: Extractia dentara infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: