infectie dupa extractie

10-12-2014
oana iuliana
Nu este medic/terapeut
oana iuliana
Buna. Pe 3 decembrie miam scos ultima masea /stanga/jos, care nu mai putea fi salvata deoarece avea o carie profunda granulom mare si un polip crescut in ea. Dupa extractie care a fost complicata a durat aproape 2 ore medicul mia spus ca nu a reusit sa extraga si granulomul si mia recomandat augumentin si nurofen spunandimi ca o sa am dureri. Dupa 1 zi au inceput intepaturi uternice in masea ureche si cap si febra seara. Pe 8 mam intors la stomatolog care mia spus ca sa infectat gingia mia cudatat locul si mia pus antibiotic local. (10.12)Acum am duredi foarte usoare locul sa mai inchis dar inca am un tesut alb galbui in locul extractiei, e posibil sa mai fie infectie? Mai trebuie curatat locul o data? Si ce se poate intampla daca granulomul nu a fost extras?
1 comentarii
0
11-12-2014, ora 21:55
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
acel tesut galben...este un tesut de vindecare (sper), mai ales ca durerea a scazut mult in intensitate si ati urmat tratament medicamentos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •