Infectie dupa tratament tergynan

07-02-2018
AdnanaT
Nu este medic/terapeut
AdnanaT
Buna seara!
Am facut un tratament cu tergynan la indicatia medicului, dupa ce am facut niste analize si au iesit bine. Am considerat ca mi-a dat tratament pentru vaginita sa evitam alte probleme. Am urmat tratamentul, dar la sfarsitul perioadei, dupa ultima pastila, am facut o iritatie groaznica in zona intima. Mentionez ca pe perioada tratamentului aveam scurgeri in timpul zilei, care consideram ca sunt normale si am folosit protej-slip. Acum sunt foarte iritata si rosie si zona rosie este foarte umflata. Acum mai nou am si scurgeri pe care nu le mai pot pune pe seama ovulelor (precizez ca inainte de tratament nu aveam nimic!! Zona genitala avea culoare normala si scurgerile erau normale). Acum cred ca m-am trezit cu infectia pe care incercam sa o tratez.
Maine trebuie sa imi vina ciclul si nu pot ajunge la medic.
Mai mentionez ca nu am pete albe sau ceva diferit, e ca o rana se scutec, una rea + scurgere. Puteti va rog sa imi spuneti o parere, ar trebui sa ma ingrijorez? Un tratament de ameliorare a rosetii? Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
08-02-2018, ora 12:19
Reserved
Nu este medic/terapeut
Reserved
Am luat si eu terginan si alctrican in urma unei analize de cultura de col. Nu iti spun decat ca m-a nenorocit, am facut o alergie urata, mi s-au umflat buzele, bubite mici pe mine, m-am umflat groaznic!!! Am urmat anrtibiotic xifia si claritin pastile ca sa imi revin si in urma lor am imbolnavit stomacul.
Ce sa iti spun mai mult? te tratezi de una dai de alta!!!
0
08-02-2018, ora 18:21
AdnanaT
Nu este medic/terapeut
AdnanaT
Si eu cred ca tot o alergie am facut, astept sa imi treaca ciclul sa ma pot duce la medic... vorba ta, te tratezi de ceva usor si te nenorocesti.
Merci de raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Iritație în zona genitală - cauze și tratament
  •