Zona genitala iritata
Buna seara, am si eu o problema, am toata zona genitala inrosita si inflamata. Mi-au iesit in zona orificiului vaginal 2 bubite albe si tot in aceasta zona am senzatii de usturime. Mentionez ca am si sangerari si nu inteleg de ce ca menstruatie am avut cu 2 saptamanii inainte. Ce medicamente/tratament imi recomandati?
Multumesc,
Multumesc,
1 comentarii
Trebuie sa faceti rost de trimitere de la medicul de familie si sa mergeti rapid la medicul ginecolog.
In urma analizelor si a controlului ginecologic se va determina diagnosticul si veti primi tratament.
Sangerarea nu este de la menstruatie.
Este de la afectiunea care v-a aparut.
Nu uitati sa cereti tratament si pentru partener si sa va documentati temeinic asupra diagnosticului si a metodelor de preventie si igiena pentru diagnosticul care vi se va da, ca sa nu contaminati si alte persoane din interiorul propriei familii.
In urma analizelor si a controlului ginecologic se va determina diagnosticul si veti primi tratament.
Sangerarea nu este de la menstruatie.
Este de la afectiunea care v-a aparut.
Nu uitati sa cereti tratament si pentru partener si sa va documentati temeinic asupra diagnosticului si a metodelor de preventie si igiena pentru diagnosticul care vi se va da, ca sa nu contaminati si alte persoane din interiorul propriei familii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bubite mici in zona genitala
- 7Mi-a aparut un nodul in zona genitala
- 7bubite in zona genitala...help
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 3durere genitala care nu trece
- 3am si eu o nelamurire
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 3Secretie Umezeala zona genitala
- 2candida sau iritatie
- 0Dureri puternice in zona lombara, genitala
- 7Mici leziuni in zona genitala