infectie e coli

11-11-2013
silviaprunaru
Nu este medic/terapeut
silviaprunaru
rog pe cineva sa ma sfatuiasca ce sa mai fac in legatura cu problema mamei mele si care este urmatoarea-foarte des simte ca nu poate urina si are dureri si senzatie de fierbinteala in abdomen.Am fost la medic in urma cu ceva vreme si i-a recomandat in urma antibiogramei biseptol pt ca e mai usor iar mama are probleme cu inima si este si hipertensiva asa incat medicul s-a gandit ca e potrivit.Totusi dupa vreo doua repetari ale infectiei s-a adresat medicului de familie care i-a recomandat cyprofloxacin(sau ciprolen respectiv cuminol).Aici intervine o alta problema si anume ca mama a cam abuzat de acest madicament in ultima vreme luandu-l cam o data in fiecare luna in ultimile trei luni iar ultima data a fost acum doua saptamani.Acum i-au revenit simptomele si voia sa ia din nou cuminol.Spuneti-mi va rog ce mai poate fi facut.In speranta ca m-am facut inteleasa va astept cu un raspuns.Multumesc
2 comentarii
0
13-11-2013, ora 15:52
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
V-as recomanda sa mergeti la la un alt medic

Un medic bun este Dr Andrei Chuabi care este si la Medas si la Colentina, daca are bilet de trimitere nu se plateste consultatie
0
15-11-2013, ora 20:17
silviaprunaru
Nu este medic/terapeut
silviaprunaru
multumesc dar locuiesc in provincie asa incat ramane doar varianta cu alt medic.trebuie doar sa gasesc unul mai bun.sper sa gasesc unul mai bun
Adaugă un comentariu / răspuns