Infectie la masea

30-11-2011
Ma_Doare_Rau
Nu este medic/terapeut
Ma_Doare_Rau
Buna seara, am si eu o problema cu maseaua, care ma scoate din minti si imi provoaca nishte dureri de care nu am mai avut. Acum doi ani am avut o carie la maseaua de jos, deci e penultima, dupa ea urmeaza ultima masea, dintele din minte nu mi-a iesit. Am fost la un dentist si nu mi-a tratat bine caria, dupa care peste un an am fost la altcineva, care la fel mi-a facut o belea, si a lasat sa evolueze procesul. Periodic simteam niste dureri, la fierbinte, rece, in masea, dar parca ma lasau.. intr-o seara m-a durut atit de mult incit am inteles ca trebuie scos nervul, am mers la dentist, mi-a scos nervul, la care a spus ca era foarte si foarte imflamat, si ca trebuia facut de mai de mult. Bine, ma simteam linistita si implinita dupa ce mi s-a scos nervul din dinte. Dupa 5, 6 zile am simtit nishte dureri puternice, iarasi, la fierbinte, rece, dulce.. si tot cresteau incit am mers iarasi.. eventual la alt medic, sa vada ce am.. pe radiografie arata ca 2 dintre canale au fost tratate incomplet si ca se face o infectie la capatul unei radacini. Am o saptamina de cind imi intra in canale, indeosebi in cel care ma doare, cu 10 de ace, de zeci de ori.. si tot ma doare.. ajunge la capat, si imi vine sa strig de durere, beau amoxicilina de 4 zile, dar tot nu imi trece, mai ia si ketanol de o saptamina.. si ma lasa 3, 4 ore si iar incepea durerea.. dar spre noapte nici nu sper la somn, pentru ca se agraveaza durerea. Am mers azi la chirurg pt ca m- trimit dentistul, ghirurgul a spus ca nu are cum sa imi faca drenaj sa deskida si sa curete pt ca nu vede puroi pe radiografie... spune ca e o infectie doar si ca trebuie sa trec de durere, sa o rabd, sa iau antibitice, calmante, si asa 2, 3 saptamini, sa merg la curatare.. pentru ca a spus asaL daca ar fi sa se umfle obrazul, ar fi clar ca trebuie sa intervina si sa imi curete, dar nici sa mi-l scoata nu vrea. Eu simt ca o iau razna, am niste dureri care nu scad, stau acum cu canalele deskise si cu ketanolul forte in mina. Va rog da-ti-mi cineva o mina de ajutor.. ce sa fac.. durerile sunt groaznice, iar medicul a spus ca va dura 2, 3 saptamini pina nu se va distruge infectie, eu credeam ca imi scoate dintele.. ma intreb de ce nu o face? Pentru ca eu nu mai rezist. Astept un raspuns, ajutor.
2 comentarii
0
30-11-2011, ora 23:43
Ma_Doare_Rau
Nu este medic/terapeut
Ma_Doare_Rau
Va rog, un specialist, dati-mi un sfat.. ce sa fac.. durerile ma omoara..
0
04-12-2011, ora 04:37
irina_v2009
Nu este medic/terapeut
irina_v2009
daca vrei parerea altui specialist iti recomand clinica la care merg si eu, Imperial dent, au specialisti foarte buni. poti sa-i consulti si online, in sensul ca daca le adresezi intrebarea pe site-ul lor iti va raspunde cineva chiar daca nu le esti pacient.

sanatate:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul