infectie masea

11-08-2009
soryca
Nu este medic/terapeut
soryca
acum cativa ani am pus o masea (26-lea) acril pivot crom.am avut probleme cu ea, am fost la stomatolog, am facut radiografie.a zis ca e ok, chiar daca am avut infectie in dreptul ei (abces) de mai multe ori. de durut nu m-a durut.mi-a dat dat jos maseaua de acril, m-a curatat mi-a pilit putin din pivot si am pus una din portelan.de vre0 luna si ceva a inceput din nou sa apara problema cu infectia, cam de fiecare data cat apas pe gingie in dreptul maselei imi sucureaza cate putin puroi, mi s-a format o gaura mica in gingie.de durut nu ma doare deloc.cand alerg ma deranjeaza un pic, adica simt in dreptul maselei deasupra ca ar fi ceva acolo.ce-i de facut si cat e de periculos?
1 comentarii
0
11-08-2009, ora 23:03
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
trebuie indepartata coroana, pivotul, refacut tratamentul de canal, refacut pivotul si o noua coroana. cauza abcceselor repetate este un tratament de canal incorect din start.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul