Infectie masea

Salut ! am fost la stomatolog sa-mi plombez o masea si mi-a spus ca, dat fiind ca am infectie la ea, nu poate sa mi-o salveze si trebuie scoasa, am intrebat cat ma costa sa-mi puna una noua si mi-a spus ca are dinte (parca) la 110 Ron.si in fine cel mai scump, complet etc (nu stiu sigur cum a spus ca mi-a spus repede) ma costa 250 RON. Problema este ca uitandu-ma putin pe internet am vazut preturi de sute de euro si chiar 1000-2000.. oare la ce s-a referit doctorul de mi-a spus asa de ieftin ? nu cred sa nu fi auzit eu bine. Multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 4infectie dinte -26-?
- 9infectie la masea
- 3masea umflata
- 3infectie la masea
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 3radacini ramase si infectie
- 2respiratie urat mirositoare accentuata dupa plombare
- 5Infectie masea?
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 11Masea innegrita dupa plombare definitiva!!!ce trebuie sa fac????
- 3Plombare masea
- 3Posibil infectie dentara?!
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 0Retratament de canal.
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 2Punga de puroi dupa tratament cu antibiotic
- 17Infectie masea.
- 2Infectie la dinte
Mai multe informații despre: Plombele dentare infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: