infectie masea
Buna dimineata
am o problema cu o masea din partea de sus...am fost la stomatolog si mi.a spus ca am infectie si sa iau antibiotic si dupa aceea mi.o scoate..mi.a spus sa iau ampicilina si am luat 4 zile dar nu am simtit nici o ameliorare (ma durea foarte tare) si am inceput sa iau augmentin de 1000...am luat abia 4 pastile si mi.a trecut durerea dar mi s.a umflat dupa primele 2 pastile si acu mi s.a umflat un pic si sub ochi si s.a invinetit..ce trebuie sa fac? Este posibil sa urce infectia mai sus?
Multumesc
am o problema cu o masea din partea de sus...am fost la stomatolog si mi.a spus ca am infectie si sa iau antibiotic si dupa aceea mi.o scoate..mi.a spus sa iau ampicilina si am luat 4 zile dar nu am simtit nici o ameliorare (ma durea foarte tare) si am inceput sa iau augmentin de 1000...am luat abia 4 pastile si mi.a trecut durerea dar mi s.a umflat dupa primele 2 pastile si acu mi s.a umflat un pic si sub ochi si s.a invinetit..ce trebuie sa fac? Este posibil sa urce infectia mai sus?
Multumesc
1 comentarii
Buna ziua! Tineti comprese reci pe zona respectiva si mergeti la control la un medic chirurg OMF sau dento-alv pentru a verifica starea locala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie si antibiotice
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 5rinosinuzita cronica
- 18afectiuni stomatologice
- 9infectie la masea
- 4masea... probleme
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 3masea cu infectie
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 0Extractie masea cu puroi
- 1Infectie dinte
- 0Infectie dinte
- 1Infectie cronica masea
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 2Infecţie dinte
- 2Infectie la radacina dintelui., Va rog ajutor!
- 5Infecție la rădăcina molarului
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 5Infecţie postextracţională
Mai multe informații despre: infectia dentara