infectie sau raceala? | Forumul Medical ROmedic

infectie sau raceala?

07-03-2014
roxy0204
Nu este medic/terapeut
roxy0204
Buna ziua! De cateva zile observ niste schimbari dupa urinare. Mentionez ca am 21 de ani si o viata sexuala activa, protejata. Stiu ca este destul de dificil sa obtin raspunsuri 100% pe problema mea, insa acum sunt in perioada ciclului menstrual iar pana nu trec zilele astea nu pot merge la medic. Pana atunci as vrea sa stiu cateva pareri sa ma linistesc sau sa ma pun in tema cu ce as putea avea. Recunosc ca am avut cateva ore de stat in frig, apoi, odata ajunsa acasa am fost la baie. Am urinat iar dupa am avut o mica durere de cateva secunde si o mica sangerare, nesemnificativa. Atunci am crezut ca are sa-mi vina mai repede, dar nu a fost asa..Abia a doua zi, pe seara mi-a venit. Am fost putin speriata de picatura de sange si de durere. In urmatoarele zile am observat ca dupa fiecare urinare aveam durerea aceea foarte intensa dar de cateva secunde. Ieri insa am observat si schimbarea mirosului urinei, care a capapatat un miros intens de sare. Sunt destul de ingrijorata de aceste schimbari. Eu pun totul pe seama unei raceli insa nu stiu... Astept un raspuns, daca ati auzit sau avut aceste modificari urinare, pana voi putea consulta un medic. Va multumesc!
4 comentarii
0
09-03-2014, ora 00:22
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Este posibil sa aveti o infectie urinara. Va recomand urmatoarele analize: Examen de urina+ Sediment, Urocultura + antibiograma. Aceste analize vor arata daca este vorba de o infectie urinara si va vor arata si antibioticul care trebuie luat pentru a va trata. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :

dr Petre Muresan
0
14-03-2014, ora 08:23
roxy0204
Nu este medic/terapeut
roxy0204
Buna ziua din nou! Ieri am fost la medicul ginecolog. Este adevarat ca in ultimele zile durerile aproape au disparut insa tot am vrut un control.Asadar am mers la medic, insa acolo era un simplu cabinet, nu faceau analize de laborator. Dupa consultatie mi s-a spus ca este vorba de o mica raceala si (eu pun pe seama menstruatiei abia sfarsite) ca am putin schimbata culoarea secretiei asa ca mi-a trecut un Flucoric atat mie cat si partenerului. Doamna doctor nu mi-a recomandat insa farmacista ma indruma ca dupa 7 zile sa il mai repetam. Pe langa acest Flucoric mi-a mai prescris urmatoarele: Nurofen, Urinex, Ciprocin, Cervugid.Toate acestea pentru 2 saptamani. Am facut si un ecograf iar totul a iesit normal. Se pare ca nu am alte probleme decat aceasta mica raceala. Va multumesc mult pt promtitudine si sfaturi, domnule doctor! Imi cer scuze ca nu le-am respectat in intregime! O zi buna va doresc!
0
11-08-2014, ora 14:51
alex1984_2014
Nu este medic/terapeut
alex1984_2014
Am 30 de ani si in ultimii 2 ani si ceva am avut repetate infectii urinare. Medicul de familie mi-a dat reteta pentru antibiotice de fiecare data, asa ca am facut si candida de vreo 2 ori. Dupa ce urmam tratamentul simptomele dispareau si reapareau dupa o perioada de timp. Cand imi repetam urocultura imi iesea infectie urinara si am si ureea ridicata.As vrea sa fac un tratament naturist bun.Daca ma poate ajuta cineva cu o recomandare pentru un tratament naturist care are efect as fi foarte recunoscatoare, deoarece m-am saturat sa tot iau antibiotice si sa nu dispara infectia.Multumesc!
0
29-05-2020, ora 14:53
Terapeut Spanu Elena
Medicina naturista, complementara, alternativa, Bucuresti
Terapeut Spanu Elena
Pentru orice tip de infectie urinara trebuie intarit sistemul imunitar mai ales in zona urogenitala.Atentie mare la raceli. Se poate tratata si cu antibiotice naturale daca s-au luat antibiotice repetate si nu mai raspunde corpul la antibitice si a devenit rezinstent.
Tratamentele naturiste ajuta foarte mult pentru a nu mai recidiva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un simplu simplu obicei ar putea ajuta la evitarea infecÈ›iilor urinare
  • Antibioticele are putea fi soluÈ›ia pentru ameliorarea durerilor cronice ale vezicii urinare (Studiu)
  • Răceala la ovare
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  •