Infectie urinara
Buna ziua,
De aproape 4 zile am temperatura, ajunge si la 39. semnele erau ale unei infectii, urinare deasa/cantitate putina si disconfort la urinare.
Am baut lichide, am luat Uractiv si Urinal akut, pana am ajuns la medicul de familie. Mi-a dat un antibiotic Ciprinol pentru 10 zile, unul la 12 ore. Am luat deja 3 doze si inca, cel putin o data pe zi mai fac 39 si frisoane.
Disconfortul la urinare nu mai este asa mare acum in a cincea zi, durerea in spate s-a diminuat ( durerea era cu precadere spre rinichiul drept, eu mai am avut probleme, pietre la acest rinichi)
Pana merg la Urolog caci m-am programat, joi, intrebarea mea este de ce nu imi scade temperatura?
Poate sa fie asa tare afectat rinichiul, si de aici temperatura care nu scade?
Poate sa nu mai functioneze rinichiul drept, si sa fie prea grav infectat?
Va multumesc daca imi raspundeti,
De aproape 4 zile am temperatura, ajunge si la 39. semnele erau ale unei infectii, urinare deasa/cantitate putina si disconfort la urinare.
Am baut lichide, am luat Uractiv si Urinal akut, pana am ajuns la medicul de familie. Mi-a dat un antibiotic Ciprinol pentru 10 zile, unul la 12 ore. Am luat deja 3 doze si inca, cel putin o data pe zi mai fac 39 si frisoane.
Disconfortul la urinare nu mai este asa mare acum in a cincea zi, durerea in spate s-a diminuat ( durerea era cu precadere spre rinichiul drept, eu mai am avut probleme, pietre la acest rinichi)
Pana merg la Urolog caci m-am programat, joi, intrebarea mea este de ce nu imi scade temperatura?
Poate sa fie asa tare afectat rinichiul, si de aici temperatura care nu scade?
Poate sa nu mai functioneze rinichiul drept, si sa fie prea grav infectat?
Va multumesc daca imi raspundeti,
2 comentarii
Bună seara. E necesar sa efectuati un examen de urina si o urocultura. Uneori e necesar un tratament cu un antibiotic injectabil. Se pare ca este o pielonefrita acuta.
Va multumesc d-na Doctor,
Urocultura va fi gata azi.
Nu am dus si examen de urina, din ce spuneti dumneavoastra trebuia examen de urina si Urocultura.
Urocultura am dus-o inainte de a merge la medicul de familie, din cunostinte ce le aveam eu, Nu am stiut sa cer si examen de urina.
Cum sa procedez?
Cu mii de multumiri,
Urocultura va fi gata azi.
Nu am dus si examen de urina, din ce spuneti dumneavoastra trebuia examen de urina si Urocultura.
Urocultura am dus-o inainte de a merge la medicul de familie, din cunostinte ce le aveam eu, Nu am stiut sa cer si examen de urina.
Cum sa procedez?
Cu mii de multumiri,
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 25infectie urinara asociat cu candidoza vaginala
- 3infectie urinara?
- 3Infectie urinara + nisip la rinichi
- 18E. Coli in urina
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 0sarcina si anexita este posibil ?
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 5Antibioticele si menstruatia
- 4eliminare nisip si infectie urinara?Sau la rinichi?
- 1infectie urinara diagnostic
- 0nu reusesc sa scap de proteus mirabilis
- 0Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
- 0Sunt însărcinată?
- 1Sumar urina si urocultura
- 0Eritrocite si leucocite urina
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 1Infecție urinară
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: