infectie urinara?
Buna ziua, am 17 ani si recent mi-am inceput viata sexuala. Nu am avut nici o problema pana recent cand am inceput sa am unele usturimi la urinare. nu cred ca are legatura cu relatiile intime. prima oara s-a intamplat intr-o dimineata, usturimea a tinut in jur de 40 de minute apoi am luat o pastila de urinex si a trecut. tin sa mentionez ca am stat mult pe beton si scari de bloc, in frig. nu am usturimi decat in momentul in care termin de urinat si dureaza aproximativ 3-4 secunde. ma simt umflata in zona abdomenului de jos, si este foarte tare la apasare.. am mici dureri de rinichi uneori, mai ales dimineata.. iar menstruatia mi-a intarziat toata luna. ce poate fi? cel mai deranjat este abdomenul 'balonat' sau umflat, care ma sperie. am mai avut si usoare arsuri la stomac, mici frisoane sau transpiratie si o senzatie foarte usoara de voma.. si constipatie care a tinut 3 zile, apoi a trecut o zi si a reaparut.
1 comentarii
am uitat sa specific ca am si senzatia de urinare incompleta, iar la sfarsitul urinarii simt ca si cum ar coborî ceva in jos si o mica usturime.. urina este uneori transparenta, alteori deschisa la culoare, alteori inchisa sau normala cred.. un galben inchis, putin spre maro/rosu, dar nu exagerat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16e coli si ciprinol
- 12Atunci cand urinez ma ustura. Ajutor!
- 5usturime la urinare dupa act sexual
- 7infectie urinara cu E.coli
- 3secretie din penis alb galbuie fara miros + mancarime + usturime la urinare
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 3secretie albicioasa si usturime la urinare
- 3usturime la urinare si discomfort
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 4usturimi la urinare
- 11usturimi la urinat... cumplit!
- 2am o problema in zona genitala
- 1infectii urinare, va rog un remediu
- 1probleme urinare