infestie in gat
Buna ziua...De cam 2-3 ani am aceeasi problema care apare cam des, in ultimul timp cam de jumatate de an sau 1 an o data pe luna sau la 2 luni daca am noroc.Am infectie in gat, pete de puroi de amigdale cu simtome de febra, frisoane, dureri la inghitire si foarte molesita...O perioada mai lunga la inceput am luat si multe antibiotice prescrise de medicul de familie care, cred ca mi-au slabit sistemul imunitar foarte taredeoarece nu le luam cu un pansament de stomac sau ceva.Am fost si mi-am facut si de 3 ori exudat dar nu mi-a iesit nimic in neregula(le-m facut la perioade mai departate una de cealalta).Ma gandesc ca am un microb in organism care face sa ma imbolnavesc asa des...Si ce am mai observat este ca, cateodata imi reaparea infectia cand era perioada de menstruatie...acum iar am infectia dar nu este in acea perioada doar ca inainte sa reapara acum am avut si o raceala "jos" groaznica pe care o am si acum ceea ce este curios ca, de obicei ar trebui sa dispara in 2-3 zile cu nolicin si spalaturi cu musetel din cate am auzit...Si asta este problema mea cu care ma confrunt si care incepe sa ma ingrijoreze foarte tare:(...Astept raspuns
Multumesc
Multumesc
2 comentarii
sunt 2 probleme care trebuei investigate si tratate separat
1 este legata de tractul digestiv ( investigatii la gastrologie)
probelmele digestive duc la o proasta asimilare a alimentelor, lipsa de substrat necesar celulelor duce la imunitate scazuta
2 problema strict ORL.. cu amigdalita cu cazeum care trebuei tratata corect numai la ORL
1 este legata de tractul digestiv ( investigatii la gastrologie)
probelmele digestive duc la o proasta asimilare a alimentelor, lipsa de substrat necesar celulelor duce la imunitate scazuta
2 problema strict ORL.. cu amigdalita cu cazeum care trebuei tratata corect numai la ORL
Multumesc mult asa am sa procedez..Sper sa nu fie nimic grav
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.