Inflamare a preputului impreuna cu usturimi!
Buna Ziua, am si eu o problema !! La o zi dupa ce am avut contactul sexual au aparut niste mancarimi pe capul penisului, iar acuma preputul este inflamat si prezinta usturimi impreuna cu o senzatie de arsura la ejaculare !! Daca se poate as dori sa primesc si eu un raspuns in privinta cu ceea ce trebuie sa fac deoarece nu am mai avut probeme de genul acesta si sunt cam derutat !! Va Multumesc !
2 comentarii
Contactul sexual a avut loc cu prezervativ sau fara?
am si eu o problema, , , cand incerc sa decalotez penisul gasesc sub piele niste chestii albe, , , ceva branzos, , , deranjante, , , , iar dupa un contact sexual, , , mi-au aparut pe capul penisului vase de sange, , vizibile cu ochiul acum au disparut dar tot m deranjeaza, , , simt un fel de usturime cateodata, , , am aceiasi partenera de 6 ani ce sa iau sa scap, , , mercic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 2penis umflat
- 3preput umflat
- 5se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
- 4roseata si durere in zona penisului
- 1iritatie gen cosuri pe capul penisului
- 1Penis inrosit si ceva alb pe el
- 4vena frontala penis
- 0Inflamatie capul penisului
- 2Penis Inflamat
- 14Rana mica la varful penisului
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 3Vena umflata, in zona penisului
- 3Inflamatie in zona genitala
- 3pielea penis umflata
- 0umflatura pielea penisului
- 2Probleme penis
- 1Miros penis
- 7Preput inflamat, rosu pe interior și sub gland rosu. Acele ulcerații ustura la apă caldă
Mai multe informații despre: penis inflamat