Durere la atingerea glandului

Buna ziua tuturor!
Am 14 ani iar de ceva timp am constatat ca am o problema: la atingerea capului penisului simt o durere destul de puternica, intensa, indiferent daca penisul este sau nu in erectie sau daca este decalotat sau nedecalotat. Mentinez ca sunt virgin.
Va trece cu timpul?
Am 14 ani iar de ceva timp am constatat ca am o problema: la atingerea capului penisului simt o durere destul de puternica, intensa, indiferent daca penisul este sau nu in erectie sau daca este decalotat sau nedecalotat. Mentinez ca sunt virgin.
Va trece cu timpul?
5 comentarii

Decaloteaza, spala cu apa si sapun, usuca-te [ sa ai prosopul tau pentru organele genitale, pe care sa-l folosesti numai tu ] si apoi ungi cu Nidoflor crema. Chilot de bumbac, nu sintetic.Va trece.

Multumesc foarte mult!
Cat de des sa fac acest lucru?
Cat de des sa fac acest lucru?

O saptamana cca.pana va trece.

Buna ziua.Am si eu o problema, am o senzatie de arsura pe scrot sub testicole si o sensibilitate la nivelul glandului.Uneori apare o iritatie de culoare rosie la baza glandului si pe scrot.Nu stiu daca e o afectiune a pielii sau poate o infectie in acea zona.Am si niste bubitze albe pe penis si pe scrot(le am cam din todeauna).
Nu am scurgeri sau alte iritatii nici usturime la urinat.Mentionez ca aceste probleme nu le am constant, am avut senzatia de usturime si in urma cu 2 saptamani.Principalul disconfort e senzatia de arsura la nivelul scrotului (testicolelor).Daca puteti sa-mi dati niste sfaturi...va rog mult.
Nu am scurgeri sau alte iritatii nici usturime la urinat.Mentionez ca aceste probleme nu le am constant, am avut senzatia de usturime si in urma cu 2 saptamani.Principalul disconfort e senzatia de arsura la nivelul scrotului (testicolelor).Daca puteti sa-mi dati niste sfaturi...va rog mult.

Eu daca incerc sa-mi frec capul penisului cu un prosop dupa ce l-am spalat LESIN!
Ce pot sa fac ca sa scap de durere mai usor sau mai putin dureros?
Ce pot sa fac ca sa scap de durere mai usor sau mai putin dureros?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 3am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
- 3dungi vinete pe spate
- 9la analize de urina se poate depista ceva legat de sex?
- 6va rog ajutati-ma: problema cu penisul
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 3Sangerare penis
- 18Vasculita necrotica de la 13 ani!
- 4eliminari din glandele mamare
- 7am un copil de 13 ani cu boala legg-calve-perthes - informatii
- 1alopecie la adolescent
- 8urticarie la copil de 15 ani
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 7Tulburare comportamentala
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 1Adolescent 15 ani nodul sub brat
- 14de 4-5 zile ma trezesc cu dureri de cap
- 1Imflamatie si iritatie penis
- 5Uretra inflamata si dureroasa
Mai multe informații despre: Adolescentul penis inflamat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: